budivelnik написав:Я одним емоційним забарвленням-можна все спаскудити.... А якщо виявиться що власники 70% дорогих машин -це наші солдати які два роки отримували по 1 млн грн/рік і ЗАСЛУЖИЛИ своєю службою як дорогу машину так і можливість відпочинку в Буковелі? А ще 20% -це ті хто своєю ПРАЦЕЮ в ТИЛУ - Заслужив на відпочинок в Буковелі..
І так-є ще 10% мажорів.... Але на підставі того що є 10% мажорів - обсирати 90% тих хто ЗАСЛУЖИВ...- може краще перше подумати ніж писати
ПС Я не настоюю на тому що 90% заслужили і тільки 10% мажорів може навіть 70% на 30%... але огульно обсирати всіх-може не варто?....
Саме так, а в Україні 90% мільйонерів заробили свої статки чесною працею...
Є маленький нюанс... Що таке багатий і скільки їх в Україні. Я ризикну заявити що а - в Україні 1 млн багатих с статками вище 10 млн грн б - 0,9 млн цих багатих ..тобто 90% заробили свої статки так само відносно чесно як і остальних 20 млн економічно активного населення заробляли в себе на роботі в - цих 20 млн економічно активного ПРОСРАЛИ на два порядки більше грошей ( тобто могли заробити але по різним причинам не заробили) ніж відносно нечесно отримало тих 100 000 багатих, яких можна назвати мажорами.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 31 тра, 2024 15:20, всього редагувалось 1 раз.
За даними Коордштабу, серед визволених оборонців — 70 чоловіків і пʼятеро жінок, шестеро офіцерів, 65 представників рядового та сержантського складу. Щонайменше третина з врятованих мають поранення, тяжкі захворювання або інвалідність.
Німеччина надасть Україні додаткову систему протиповітряної оборони Patriot та 500 млн євро допомоги. Про це повідомила міністерка закордонних справ країни Анналена Бербок на зустрічі лідерів країн НАТО у Празі, йдеться у повідомлення німецького уряду.
Дюрі-бачі написав:mephala Важко мені говорити за всіх, але серед моїх знайомих, які служать, є 4 архетипи: 4. Переводять всі гроші дружині, а та їх не тратить і збирає "на чорний день" І жоден із цих архетипів не відпочиває в Буковелі.
Це напевно сім'я реалістів у якої міцні стосунки, і яка розуміє, що держава нічого не зробить, якщо щось трапиться, і ій доведеться лікувати\реабілітовувати чоловіка за свої, тому що соцзабезпечення інвалідів від держави у нас прямо скажемо немає.
_hunter написав:........ Понятное дело, что обсуждать альтернативную историю - занятие неблагодарное, но за НАТО Порох вполне мог бы и договориться: за БезВиз-то удалось - в отличим от зеленого "нифига"...
Безвиз и НАТО сильно разные вещи. Безвиз никаких особых проблем для Европы не создавал и никаких обязательств от них не требовал. Разве что потеряли какие-то, относительно небольшие, суммы от оплаты за визы. В мировой политике это ничего не меняло. НАТО "это другое". Тут пришлось бы взять на себя достаточно серьёзные обязательства, ведущие к рискам войны с РФ, а в годы правления Порошенко это уже не представлялось сильно фантастическим сценарием. Но если даже допустить, что "мог договориться", то сначала нужно было договариваться (хотя бы предварительно), а потом записывать в Конституцию и кричать об этом. Пока что "Запад" даже в сегодняшних условиях принимать Украину в НАТО не хочет. Во всяком случае, никаких явных позывов не наблюдается. Сравните с вступлением в НАТО Швеции и Финляндии - вступили с проблемами, но достаточно быстро, да ещё с гарантиями США на период до официального приёма. При этом обошлись без внесения в Конституции "деклараций о намерениях". Наши изменения Конституции фактически были именно "декларацией о намерениях", ничем не подкреплённой.
Вещи, понятное дело, разные - но это движение в одном направлении. Под конец каденции он, вполне вероятно, мог бы договориться о каком-нить статусе вроде "ассоциированный член ЕС". С паралельным статусом "кандидат в НАТО". И да, повторюсь: у зели в этом плане вообще НОЛЬ достижений...
Кацапня почала наступ на Золочів (північ Харківс.обл). Відповідно, Україна посилила той напрямок, відправили підкріплення (і людей, і зброю). Мої співчуття ЛАД, Shaman, buratinyo та ін.
fler написав:Кацапня почала наступ на Золочів (північ Харківс.обл). Відповідно, Україна посилила той напрямок, відправили підкріплення (і людей, і зброю). Мої співчуття ЛАД, Shaman, buratinyo та ін.
Німці дозволили застосовувати їх зброю 40 км від кордону вглиб рф США теж «таємно» дозволили крім АТАкМС і біля Харькова
fler написав:Кацапня почала наступ на Золочів (північ Харківс.обл). Відповідно, Україна посилила той напрямок, відправили підкріплення (і людей, і зброю). Мої співчуття ЛАД, Shaman, buratinyo та ін.
Спасибо. Но Золочев всё же чуть дальше, чем Липцы, куда пытались раньше - 30 км до окружной против 20.
fler написав:Шміт, всі розумні "заднім числом", а де поради про "що робити зараз"?
Рекрутинг, а не бусификация Воюющим на первой линии 1гектар сельхоз земли в месяц дополнительно к существующим выплатам. Национализация ДТЕК (для начала) Выборы на осень
ИМХО дуже величезна проблема України в тому, що маючи мільйони мігрантів ми так і не змогли організувати мітинги хоча б на рівні Палестинців, які б донесли нашу позицію до всіх західних політиків...
Дюрі-бачі написав:ИМХО дуже величезна проблема України в тому, що маючи мільйони мігрантів ми так і не змогли організувати мітинги хоча б на рівні Палестинців, які б донесли нашу позицію до всіх західних політиків...
вы про какую позицию? - и не совсем понятно зачем именно ЭМИгрантам ее доносить...