Американцям потрібно починати читати форум фінанс місцеві хитрожопи їм швидко пояснять чому тут не має провалу раші і повний провал України.
Представник Ради національної безпеки США Майкл Карпентер назвав провальним наступ Росії на Харківську область, який розпочався 10 травня 2024 року.
Як зазначив він в інтерв'ю, яке транслювали в ефірі телемарафону, Сили оборони України ефективно зупинили ворога та завдали йому значних втрат.
За словами Карпентера, кількість втрати Росії дуже велика, але окупанти не досягли жодних цілей.
"Україна зупинила Росію, і ми сподіваємося, що Україна й надалі користуватиметься своїм правом, яке чітко співпадає зі статутом ООН, - правом захищатись", - наголосив він. https://war.hvylya.net/uk/293654-v-ssha ... kovshchine
Ukrainian написав:Американцям потрібно починати читати форум фінанс місцеві хитрожопи їм швидко пояснять чому тут не має провалу раші і повний провал України.
Представник Ради національної безпеки США Майкл Карпентер назвав провальним наступ Росії на Харківську область, який розпочався 10 травня 2024 року.
Як зазначив він в інтерв'ю, яке транслювали в ефірі телемарафону, Сили оборони України ефективно зупинили ворога та завдали йому значних втрат.
За словами Карпентера, кількість втрати Росії дуже велика, але окупанти не досягли жодних цілей.
"Україна зупинила Росію, і ми сподіваємося, що Україна й надалі користуватиметься своїм правом, яке чітко співпадає зі статутом ООН, - правом захищатись", - наголосив він. https://war.hvylya.net/uk/293654-v-ssha ... kovshchine
а що якщо наступ і прорив не є метою per se, а скоріше план-"матрьошка", і одна з цілей є нова лінія фронту на кількадесят кілометрів, що вимагає від України додаткових ресурсів в тривалій війні на виснаження
budivelnik написав:А він відповідає - 168 000+.... Тепер вже в мене на очах сльози...
От чому, дітлахи місяцями кишенькові гроші збирають на ЗСУ ( нехай навіть їх батьки свідомо дають більше) І бачили б Ви радість тих дітлахів, яким сказали що крім гігієни вони ще й на Мавік зібрали....
А тут 90% дописів пропуйловського спрямування типу здаємся сьогодні бо завтра гірше нам ніхто не допомагає і так далі.... От цікаво - чи ризикне хтось з тутешніх всьопропалістів з своїми упадочними зрадофільними заявами - зявитись перед очі тих дитинчат....
В нашій великій школі, також за цей навчальний рік було зо п'ять благодійних ярмарків, і, на першому, було найбільше зборів, потім все менше і менше, крайній, майже в п'ять разів менше ніж перший...
1 Я не в курсі скільки зборів було в тій школі.... Дирекція школи САМА звязалась з БФ і поцікавилась чи не хочуть вони правильно потратити гроші які НАПЕВНО будуть зібрані... 2 Як бачите зібрали досить багато , чи велика школа-якось не знаю що таке велика - 940+учнів 3 Не думаю що це перший збір на третій рік війни.
Нарешті ПреЗЕдент сказав правду: якщо буде перемир'я, тобто Трамп змусить нас позбавивши допомоги, то хуйло збереться із силами і нападе знову. А Президент США Трамп буде лузером, якого ніхто не буде поважати.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 01 чер, 2024 20:42, всього редагувалось 1 раз.
Ukrainian написав:Американцям потрібно починати читати форум фінанс місцеві хитрожопи їм швидко пояснять чому тут не має провалу раші і повний провал України.
Дюрі-бачі написав:Нарешті ПреЗЕдент сказав правду: якщо буде перемир'я, тобто Трамп змусить нас позбавивши допомоги, то хуйло збереться із силами і нападе знову. А США Трамп буде лузером, якого ніхто не буде поважати.
Це якщо мислити категоріями шоумена... Якщо ж мислити політично/дипломатичними...то того , хто написав Президенту промову з використанням ЛУЗЕР - для ймовірного Президента США - той дебіл,якого треба гнати сцаними тряпками... Правда якщо хтось зачитує все що йому написали дебіли...то мені важко знайти йому назву.
Дюрі-бачі написав:Нарешті ПреЗЕдент сказав правду: якщо буде перемир'я, тобто Трамп змусить нас позбавивши допомоги, то хуйло збереться із силами і нападе знову. А Президент США Трамп буде лузером, якого ніхто не буде поважати.
Тільки чомусь нападав при демократах, але лузер Трамп.
Сподіваємося, що Сили Оборони відкинуть рфян від Ліпців та Вовчанська до кордону. Доведуть наочно значення дозволів бити по бєлгородщині; ну і до саміту буде що показати. Попереду час захопливих історій. Пішов двіж.
detroytred написав:Сподіваємося, що Сили Оборони відкинуть рфян від Ліпців та Вовчанська до кордону. Доведуть наочно значення дозволів бити по бєлгородщині; ну і до саміту буде що показати. Попереду час захопливих історій. Пішов двіж.
да,підверджую. Пішов, ми перейшли на натовську систему координат. І одказались од прклятого наслєдія совка-улітки. Заживем як раньше не жили. по натовськи.