vitaliiangel написав:flyman муха куда то ты стал пропадать. мы волнуемся. Или может хомячка себе завёл и теперь с утра до вечера с ним?
Можемо він тренується з лопатою і скоро прийде мене підмінити?
Ось готують на заміну: "Ми, представниці та представники українського прайд-руху повністю усвідомлюємо важливість мобілізації та проведення необхідних заходів для її забезпечення. Оскільки ми повинні разом давати збройну відсіч ворогу.
У той же час, ми маємо інформацію, що серед усіх масових культурних та освітніх заходів, які сьогодні проводяться у Києві, представники ТЦК обрали для перевірки лише ЛГБТК+ подію. Ми розцінюємо дані дії як цілеспрямований тиск на прайд-рух в Україні. https://varta1.com.ua/news/do-miscya-pi ... 81731.html
барабашов написав:Контейнера с шубами с 2009года нет Погкгли "пожар на славянском рынке"
да пожар был знатный, писали что шаурма всех спалила. вы значит пострадавший? там район вообще несчастливый, по автовокзалу прилетело и по сталинке у жд вокзала (крышу снесло).
— Коли ми ближче до кінця війни — зараз чи восени 2022 року, коли ЗСУ успішно звільняли від ворога Харківщину та Херсонщину?
— Зараз ми точно не ближче. Тоді після Харківщини була ейфорія. І в нас, зокрема. Тому що ми брали фактичну участь в цій операції. Потім після Херсону була масова ейфорія. Далі був контрнаступ, в якому було дуже не просто. Особливо на півдні. І на Донбасі. Зараз ми майже скрізь в обороні. Противник нарощує перевагу. В них велика жива сила, велика кількість людей. Ресурс, який закінчується. Ми говоримо завжди за озброєння. За техніку. А в певний момент не буде кому воювати та сідати в цю техніку. Це не песимізм, я це просто прийняв. Хлопці інколи кажуть: "Ось колись буде демобілізація, колись в нас буде перемога". Я, жартуючи, відповідаю: "Хлопаки, війна буде завжди, вона не закінчиться". В цьому напівжарт, напів правда.
— Міркували над тим, чим будете займатися після війни? Повернетесь у спортивну журналістику? Чи є думки залишитися в армії?
— Розмова про моє майбутнє виявляється заплутаною і багатоаспектною. Здається, що час віддаляє мене від звичайного життя. А зміни в мені викликають деякі сумніви та питання. Раніше я розмірковував про те, чим буду займатися. Чи повернуся до "старого" життя. Тепер ці плани втратили актуальність. Зараз відчуваю, що війна не закінчиться відразу. Вона буде присутня у різних формах і ситуаціях. Відходження від цивільного життя та адаптація до військового середовища вимагають свого часу. І ти вже, як людина змінена, трошки травмована військом, місцями десь втрачаєш це терпіння. Можеш на людину нагримати, спалахнути трохи. Діяти десь жорсткіше, бо ти звик так в армії.
Разом з тим, я побачив, що часто у спілкуванні з цивільними, близькими та друзями відчуваю себе чужим. Мені можуть бути не близькими їхні проблеми чи переживання. Це не добре і не погано. Це так, як є. Виникають нові виклики та реалії, з якими доводиться стикатися. Поки маю намір робити свою роботу якнайкраще. Докладати зусиль для власного розвитку. Після завершення війни буде важливо знову знайти себе в цивільному житті, але це вимагатиме певного періоду адаптації.
fler написав:Кацапня почала наступ на Золочів (північ Харківс.обл). Відповідно, Україна посилила той напрямок, відправили підкріплення (і людей, і зброю). Мої співчуття ЛАД, Shaman, buratinyo та ін.
Нічого такого не помітив, шановна fler. Я про масштабний наступ на Золочев.
Чудово, що їх зупинили заздалегідь.
buratinyo написав:Якщо цікаво у контексті Вашого чоловіка, то поділюсь досвідом оновлення данних у ТЦК відповідно до вимог діючого законодавства про мобілізацію.
Мені, чесно кажучи, не цікаво. Натомість для інших форумчан це точно корисна інфо.
Статус настроения: крайнее офигевшее удивление. В 2019 знакомая преподша из университета Шевченко в ответ на моё отчаяние "что ж вы делаете?" авторитетно написала мне цитатой Кэррола: Рано или поздно все станет понятно, все станет на свои места и выстроится в единую красивую схему, как кружева. Станет понятно, зачем все было нужно, потому что все будет правильно.
Сегодня она выдала: как лишиться гражданства 🤣🤣🤣
Вот это, я понимаю, трансформация личности. Хайзенберг Во все тяжкие курит в сторонке.
Я ей ответил. Вы должны досмотреть всё до самого конца, всю вашу кружевную красивую схему
Бетон написав:Статус настроения: крайнее офигевшее удивление. В 2019 знакомая преподша из университета Шевченко в ответ на моё отчаяние "что ж вы делаете?" авторитетно написала мне цитатой Кэррола: Рано или поздно все станет понятно, все станет на свои места и выстроится в единую красивую схему, как кружева. Станет понятно, зачем все было нужно, потому что все будет правильно.
Сегодня она выдала: как лишиться гражданства 🤣🤣🤣
Вот это, я понимаю, трансформация личности. Хайзенберг Во все тяжкие курит в сторонке.
Я ей ответил. Вы должны досмотреть всё до самого конца, всю вашу кружевную красивую схему
ви що не понімаєте, що іде парадигмальна борьба за свободу, демократію та цінності золотого мільярду, а ми у фронтьірі його авангарда (Асгарда, і веде нас Тор із своїм непереможним молотом та його команда Месників, із "е" не "я", а Мар"яна з геометричною фамілією - це Валькірія, може і не остання)
Востаннє редагувалось flyman в Нед 09 чер, 2024 00:13, всього редагувалось 7 разів.
Bobua написав:Як це все “зав`язати”? Коли от нині проявилась кричуща нездатність 99% населення відбути свій строк в окопах-бліндажах...
в 21м веке люди не хотят воевать. росия это 20й век. причём 1я половина. когда 2 мировых войны случилось. У каждого общества как и у отдельного индивида есть закономерности развития.
А якщо уявити ситуацію не як маячню від якоїсь там фінансово дрібної “раісі”, а як прикладний експеримент давньої влади світу?
От читав, що у путлєра і його кооперативу є за кордоном (на Заходах) 2трлн$ накрадених. І сума видається реальною, з огляду на нужденність життя півтори сотні мільйонів москвинів-рабів. Хоч і грандіозною на тлі всього(?) 300трлн у світі сумарно (грошові активи, нерухомості, машини).
От невже путлєл з власної волі ризикнув би всіма цими накраденими активами. + родичами, що вже там живуть...
Виборні посади у світі -- то така собі влада. Люди всяку гидоту про таку владу пишуть в інетах. Журналісти заколупують...
А як щодо всіляких ротшильдів-рокфелерів-блекроків і ще х.з. кого? У них були гроші й реал.влада ще столліття тому. З якого дива зараз стало би менше??
І, здогадно, вони, як ніхто інший, зацікавлені і в “сталому розвитку”, і в збереженні цивілізації, і в керуванні всіма 8млрд жителів Землі.
І, до речі, керування працює. От хто б міг повірити, що в московії, з її ввп на особу майже на рівні польщ-португалій, а знайдеться так багато гармат.м`яса на убій. Що 140млн насєлєнія дозволять опустити себе на такий скотський рівень. Що Україна таки не впаде ні за три дні, ні за три місяці, ні, мабуть, за три роки. Але що у ній не поможе мобілізації навіть зарплата на рівні 8-9 середніх. Додали ще 70тис -- а це ж навряд чи без погодження зі спонсорами.
Чому не вистачило сомалі, ліванів, афганів...? Але ж може захотіли для повноти експерименту і європ.цивілізацію. Суттєво елоїзовану...
І є відчуття, що тут не матиме значення, що люди захочуть чи не захочуть. А матиме -- що з ними можна зробити, і як впливати. Сподіваюсь, що додадуть ще і пряників: у вигляді хороших, надійних укриттів на фронті.