Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 85828583858485858586 ... 14678>
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 20:31

Banderlog написав: Може ви чули про нову танкову чи артилерійську ?

Про створення нових бригад міркую (припускаю) лише на такій підставі: чехи обіцяли 4 тис. підготувати; британці мають базу (раніше готували 18+ тис.), то може на цих базах і сформують декілька нових.
Тільки тепер не афішують. І про техніку для них теж.
Може так?

Бо для захопливих історій або для впевненого резерву все ж таки треба мати в резерві хоч щось накшалт 47-ї. Хоча б одну бригаду.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 20:39

UA написав:
  pesikot написав:
  UA написав:Кого набрали?
Зі сколіозом 4 ступеню та 50+ річних?
Ви ж не знаєте деталі процессу, а я трохи в курсі.

Ріелтор

ні
Рили мене ненавидять навіть більше, ніж пан холява та сомік :mrgreen:

коллеги ненавидят за крысятничество?
продавцы агм аккумов еще не бьют?

кстати вы уже выяснили что означают циферки перед буквой А на вводных автоматах?)))
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 20:43

UA написав:
  холява написав:
  UA написав:Рили мене ненавидять навіть більше, ніж пан холява та сомік :mrgreen:

З чого ви взяли що я вас ненавиджу ?

Ви категорично не хочете захищати Україну зі зброєю в руках.

ИМХО такой наброс может себе позволить боец с нуля, но никак не киевский рыл...
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 20:46

Hotab написав:Добре-добре, не ображайтесь. Я згадав, ви це називаєте дискусія. Коли з ранку до обіду вас чоловік 5-8 з усіх боків.. цеє…. як його .. . запитують одне і те саме по колу..А ви відбиваєтесь. Можливо вам в кайф.
Я це бачу отак…
(якщо клікнути, ваших опонентів на фото стане більше 😀)
Зображення

відбивайся-не відбивайся - результат незмінний. ви це мали на увазі? :lol:
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 21:44

новый русский беспилотник камикадзе
<iframe src="https://archive.org/embed/ssstwitter.com_1718021756830" width="640" height="480" frameborder="0" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" allowfullscreen></iframe>
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 21:51

Re: Напад росії і білорусі на Україну

не радує те, що відбувається у владі
«Суїцид державного управління». Зеленський і Єрмак вичерпали межі своїх можливостей — Каленюк про відставки Найєма і Кубракова
для доступу до статті треба ввести email
І одна з причин, чому реально [звільнили] Кубракова, це співпраця міністра з НАБУ. Насправді в цій співпраці також брав участь Мустафа Найєм. До обох звернулися народні депутати з пропозицією хабара щодо проєкту відбудови. Вони хабар не взяли, задокументували все це, як має бути, разом з НАБУ. У НАБУ є кримінальне провадження проти народного депутата.

Але цю дію сприйняли як не факт нового формату державних службовців, які борються з корупцією, просто виконуючи закони: якщо їм дають хабарі, співпрацюють з правоохоронними органами. Ні. Це було сприйнято як зраду своїх. І тому у Мустафи не було жодних шансів, як на мене.

так, це думка окремої людини, але те, що відбувається, дуже вписується в загальний стиль керування кадрами у владі - як на мене, дуже непрофесійний стиль...
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 22:20

Прохожий написав:
  UA написав:Ви категорично не хочете захищати Україну зі зброєю в руках.

ИМХО такой наброс может себе позволить боец с нуля, но никак не киевский рыл...

Прошу модерацію закріпити цю фразу в горі сторінки
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 22:29

для Глу.Півдня Україна - сепаратистський анклав
flysoulfly

Подякував: 1890 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 22:47

Shaman написав:не радує те, що відбувається у владі
«Суїцид державного управління». Зеленський і Єрмак вичерпали межі своїх можливостей — Каленюк про відставки Найєма і Кубракова
для доступу до статті треба ввести email
І одна з причин, чому реально [звільнили] Кубракова, це співпраця міністра з НАБУ. Насправді в цій співпраці також брав участь Мустафа Найєм. До обох звернулися народні депутати з пропозицією хабара щодо проєкту відбудови. Вони хабар не взяли, задокументували все це, як має бути, разом з НАБУ. У НАБУ є кримінальне провадження проти народного депутата.

Але цю дію сприйняли як не факт нового формату державних службовців, які борються з корупцією, просто виконуючи закони: якщо їм дають хабарі, співпрацюють з правоохоронними органами. Ні. Це було сприйнято як зраду своїх. І тому у Мустафи не було жодних шансів, як на мене.

так, це думка окремої людини, але те, що відбувається, дуже вписується в загальний стиль керування кадрами у владі - як на мене, дуже непрофесійний стиль...

так казала ж одна людина що всі корупціонери виїхали? чи трохи погарячкувала і ще не всі? це ті що від поїзда відстали чи шось інше?
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 22:52

ИМХО, самые большие демотиваторы сейчас - это менты. Которые устраивают парады мигалок и стоят на каждой улице, обученные, служившие, дававшие присягу, полностью здоровые, но большинство не желает воевать, о чем говорят прямо, как по суспильному радио несколько дней назад, спросили у мента, в чем же дело, воевать думаете или нет, вопрос от слушателя, ответ один, а вы у нас спросили, хотим мы или нет? То же о 45-летних ментовских пенсионерах. Они всерьез возомнили себя белой костью - никого не должны спрашивать, а их должны. При этом еще и не хотят выполнять свои нынешние обязанности от слова совсем, заявы даже не принимают. То же с судьями и прокурорами, у нас 4 года очевидное дело, тупо переносят, тратят уйму времени на эти переносы, хоть бы пожалели стариков и сообщали, что переносят, чтоб по жаре через весь город не ехали, люди сознание теряют из-за этих горе-"судей". Такое впечатление, что эта правоохранительная якобы и судебная система не работает от слова совсем, только на свой карман, только защищать подонков за деньги и все!
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Пон 10 чер, 2024 22:58, всього редагувалось 2 разів.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2371 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 85828583858485858586 ... 14678>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість