Banderlog написав: Може ви чули про нову танкову чи артилерійську ?
Про створення нових бригад міркую (припускаю) лише на такій підставі: чехи обіцяли 4 тис. підготувати; британці мають базу (раніше готували 18+ тис.), то може на цих базах і сформують декілька нових. Тільки тепер не афішують. І про техніку для них теж. Може так?
Бо для захопливих історій або для впевненого резерву все ж таки треба мати в резерві хоч щось накшалт 47-ї. Хоча б одну бригаду.
Hotab написав:Добре-добре, не ображайтесь. Я згадав, ви це називаєте дискусія. Коли з ранку до обіду вас чоловік 5-8 з усіх боків.. цеє…. як його .. . запитують одне і те саме по колу..А ви відбиваєтесь. Можливо вам в кайф. Я це бачу отак… (якщо клікнути, ваших опонентів на фото стане більше 😀)
відбивайся-не відбивайся - результат незмінний. ви це мали на увазі?
І одна з причин, чому реально [звільнили] Кубракова, це співпраця міністра з НАБУ. Насправді в цій співпраці також брав участь Мустафа Найєм. До обох звернулися народні депутати з пропозицією хабара щодо проєкту відбудови. Вони хабар не взяли, задокументували все це, як має бути, разом з НАБУ. У НАБУ є кримінальне провадження проти народного депутата.
Але цю дію сприйняли як не факт нового формату державних службовців, які борються з корупцією, просто виконуючи закони: якщо їм дають хабарі, співпрацюють з правоохоронними органами. Ні. Це було сприйнято як зраду своїх. І тому у Мустафи не було жодних шансів, як на мене.
так, це думка окремої людини, але те, що відбувається, дуже вписується в загальний стиль керування кадрами у владі - як на мене, дуже непрофесійний стиль...
І одна з причин, чому реально [звільнили] Кубракова, це співпраця міністра з НАБУ. Насправді в цій співпраці також брав участь Мустафа Найєм. До обох звернулися народні депутати з пропозицією хабара щодо проєкту відбудови. Вони хабар не взяли, задокументували все це, як має бути, разом з НАБУ. У НАБУ є кримінальне провадження проти народного депутата.
Але цю дію сприйняли як не факт нового формату державних службовців, які борються з корупцією, просто виконуючи закони: якщо їм дають хабарі, співпрацюють з правоохоронними органами. Ні. Це було сприйнято як зраду своїх. І тому у Мустафи не було жодних шансів, як на мене.
так, це думка окремої людини, але те, що відбувається, дуже вписується в загальний стиль керування кадрами у владі - як на мене, дуже непрофесійний стиль...
так казала ж одна людина що всі корупціонери виїхали? чи трохи погарячкувала і ще не всі? це ті що від поїзда відстали чи шось інше?
ИМХО, самые большие демотиваторы сейчас - это менты. Которые устраивают парады мигалок и стоят на каждой улице, обученные, служившие, дававшие присягу, полностью здоровые, но большинство не желает воевать, о чем говорят прямо, как по суспильному радио несколько дней назад, спросили у мента, в чем же дело, воевать думаете или нет, вопрос от слушателя, ответ один, а вы у нас спросили, хотим мы или нет? То же о 45-летних ментовских пенсионерах. Они всерьез возомнили себя белой костью - никого не должны спрашивать, а их должны. При этом еще и не хотят выполнять свои нынешние обязанности от слова совсем, заявы даже не принимают. То же с судьями и прокурорами, у нас 4 года очевидное дело, тупо переносят, тратят уйму времени на эти переносы, хоть бы пожалели стариков и сообщали, что переносят, чтоб по жаре через весь город не ехали, люди сознание теряют из-за этих горе-"судей". Такое впечатление, что эта правоохранительная якобы и судебная система не работает от слова совсем, только на свой карман, только защищать подонков за деньги и все!
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Пон 10 чер, 2024 22:58, всього редагувалось 2 разів.