|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 12 чер, 2024 18:20
vitaliiangel написав:Запомните все бич Украины не коррупция, а некомпетентность.
Біда України це пошуки когось хто вирішить ТВОЇ проблеми за СВІЙ рахунок.... Таких дурних мало...тому проблеми множаться Наявність мізерних 5% які навчились вирішувати СВОЇ проблеми за СВІЙ рахунок- більшістю сприймається в штики( адже усвідомлення того що це правильна і єдино вірна модель поведінки приводить до необхідності збільшувати власну ефективність(працездатність))- а напружуватись то й не хочеться. Тому виникає неприязнь до чужого успіху.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 12 чер, 2024 18:25
detroytred написав:Отже всі відповідальні (ті, хто давали оті бр-ки; ті, хто зараз буде карати; ті, хто знають про це, бо воно вже набуло розголосу) все чудово знають і розуміють. Тому: навіщо?
объясняю самый главный некомпетент ставит задачу "ибитесь как хотите но выполняйте". По цепочке она спускается вниз. Каждое звено цепи может вернуть задачу обратно, с примечанием, "у вас что там совсем мозги попухли". Но есть риск потерять теплое место и попасть в окоп. Поэтому сцут. Может быть мемуаристы подтвердят откуда эти ноги росли. Но я и так знаю. Из желания выслужиться, получить звёздочку и повышение. Это внутренее зло и ещё неизвестно какое наносит больше ущерба. В армию шли не воевать. И вы в том числе (не обижайтесь пожалуйста).
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 12 чер, 2024 18:27, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 12 чер, 2024 18:25
detroytred написав:Отже всі відповідальні (ті, хто давали оті бр-ки; ті, хто зараз буде карати; ті, хто знають про це, бо воно вже набуло розголосу) все чудово знають і розуміють. Тому: навіщо?
Як навіщо? Бо всі ці відповідальні. як і ті хто їх обрав/призначив-не вірять що проблема в НИХ, а тому постійно зайняті пошуками тих на кого б звалити наслідки власних рішень Відсутній причинно-наслідковий звязок... А вихідців з бізнесу, де такий звязок єдино можливий-мізер... От і виходить Ті хто знають як-не хочуть йти туди де треба пояснювати підлеглим що результат (загальний) залежить не від правильності прийнятого указу-а від старанності тих хто цей указ виконує(адже при бажанні завжди можна так обійти погано прописаний указ , що вдасться вийти на хороший результат... А от коли є велике бажання знайти крайнього а не вирішити проблему-тоді жоден указ(ні хороший ні поганий)-не допоможе. От і виходить Чим гірші виконавці внизу-тим менше шансів досягнути позитивного результату. Бо і працювати нікому і з гірших обрати кращих -також не дуже добре.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 12 чер, 2024 18:28
vitaliiangel написав:detroytred чтобы побороть внешнее зло, сначала надо победить внутреннее. Прежде всего некомпетентность. Запомните все бич Украины не коррупция, а некомпетентность. Которая наверху сцука везде. Потому что на высокие посты лезут не за эффективностью, а тырять бюджеты и брать взятки. достижимость задачи один из критериев её оценки (в бизнесе оценивается не только результат но и то, как была поставлена задача) Specific, конкретный Measurable, измеримый Achievable, достижимый Relevant, значимый Time-bound, ограниченный во времени я думал каждый школьник знает этот 1й шаг к личной эффективности.
корупція є двох видів: - перепони неефективності державних інститутів (тобто ржавчина у передаточних механізмах), не змажеш, не поїдеш, - привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах (ще й під час ВС)
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 12 чер, 2024 18:37
vitaliiangel написав: detroytred написав:Отже всі відповідальні (ті, хто давали оті бр-ки; ті, хто зараз буде карати; ті, хто знають про це, бо воно вже набуло розголосу) все чудово знають і розуміють. Тому: навіщо?
объясняю самый главный некомпетент ставит задачу "ибитесь как хотите но выполняйте". По цепочке она спускается вниз. Каждое звено цепи может вернуть задачу обратно, с примечанием, "у вас что там совсем мозги попухли". Но есть риск потерять теплое место и попасть в окоп. Поэтому сцут. Может быть мемуаристы подтвердят откуда эти ноги росли. Но я и так знаю. Из желания выслужиться, получить звёздочку и повышение. Это внутренее зло и ещё неизвестно какое наносит больше ущерба.
Добре. З цим згоден. По суті все рішення задачі перекладається на кінцевого виконавця, а всі помічники (вищестоящі начальники в силу своєї некомпетентності усуваються від своїх функцій, свого об'єму робіт у спільній справі). Але це відповідь на питання чому (так відбувається). Але не на навіщо (отак з людьми, всл)? Це ж рубити сук, на якому сидиш... Це навіть некомпетентні розуміють. Поясню на досвіді: раніше некомпетентні начальники (рощуміючі про сук) за подібних ситуацій просто або тупо поверещали-посварили за невиконану задачу, або і так і було частіше просто забили -- ну не виконав, так і не виконав (адже їжаку було зрозуміло, що виконати апріорі було неможливо), йди готуйся, відпочивай до чергових отаких задач. А тут тупо знущаються та намагаються карати! Отих робочих волів, які тягнуть воза. За всіх. В тому числі за цих отаких начальників. Це нонсенс. Це тупік тупіків. Якщо це увійде в систему, в практику. Це писець... На що вони розраховують! Отже ж всі все розуміють і наслідки отакої практики. Імхо. Якщо це не прєсєкут на корню, то писець.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 чер, 2024 18:45
detroytred написав:Але не на навіщо (отак з людьми, всл)? Це ж рубити сук, на якому сидиш... Це навіть некомпетентні розуміють.
я тут недавно дал формулу по которой мы можем победить, наши потери 1:10 к оркам, постоянный приток западного оружия и транспорта, финансовые вливания в бюджет хотя бы на уровне 2022-2023. Те кто наверху видят больше чем я, и ведут себя соответственно. Если бы там верили в победу, это бы чувствовалось по общей конструктивной мотивационной атмосфере. Последний кто верил в кофе в Крыму был Буданов. Успешный лидер вызывает уважение, даже когда молчит. Если хотим победить, нужно мыслить как победители. Швыряться ресурсами не к победе. Бить будущих героев палкой по хребту - не к победе.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 12 чер, 2024 18:49, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 12 чер, 2024 18:51
detroytred написав:Просте питання: чому тоді я одразу після випуску поїхав в гарячу точку і воював? Ваша версія? Вигадуйте. Цікаво.
я не будивельнык шото про вас выдумывать. Сложилось такое впечатление. Ну ок, я ошибаюсь. В армию шли воевать. Поэтому тыловых крыс и впенсов с теплого места буксиром не оторвёшь. Если бы мне сказали Виталий нужна твоя помощь по твоей специальности 99% что я бы не отказал. Даже бесплатно. Есть вещи дороже денег. Например приносить пользу. Примеряем эту сову на ваш глобус. Если в ЗСУ шли из идейных соображений какого куя всё так неэффективно и через ж.пу?
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 12 чер, 2024 18:59
vitaliiangel написав: detroytred написав:Просте питання: чому тоді я одразу після випуску поїхав в гарячу точку і воював? Ваша версія? Вигадуйте. Цікаво.
ок я ошибаюсь. В армию шли воевать. Поэтому тыловых крыс с теплого места буксиром не оторвёшь.
Що значить не відірвеш? Предметом було не наявність бажання воювати. Бажання воювати -- це в отих рідких псів війни, яким в кайф (як точно помітив Бандерлог). В армії прививають необхідність. Виконувати не за бажанням, а за необхідністю -- наказом, розпорядженням. Виконувати згідно законів, правил, обов'зків, порядку. Виконувати свої функціональні обов'язки. Основними функціональними обов'язками в мене були інженерні... Техніка. Мені подобалося працювати з технікою, вивчати побудову, принцип дії, практику. Тому і пішов в армію. Ну а там попутно ахфіцера зробили)) Було б цікаво збагачуватися, прирощувати матеріальні статки хоч на чім (хоч на будівництві, хоч на торгівлі, хоч на таксі, хоч... аби прибуток), то пішов би в бізнес))
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 чер, 2024 19:02
detroytred написав:В армії прививають необхідність. Виконувати не за бажанням, а за необхідністю
хорошо) быть компетентным необходимость или нет? где компетентность? Фриз ещё хз когда писал нахер удерживать под кабами Крынки со снабжением по воде. Братская могила. Потом Безуглая обьяснила зачем. Шото в вашей формуле не сходится. detroytred написав:Було б цікаво збагачуватися, прирощувати матеріальні статки хоч на чім (хоч на будівництві, хоч на торгівлі, хоч на таксі, хоч... аби прибуток), то пішов би в бізнес))
вам сам Бог велел быть философом.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 12 чер, 2024 19:19
vitaliiangel написав: detroytred написав:В армії прививають необхідність. Виконувати не за бажанням, а за необхідністю
хорошо) быть компетентным необходимость или нет? где компетентность? Фриз ещё хз когда писал нахер удерживать под кабами Крынки со снабжением по воде. Братская могила. Потом Безуглая обьяснила зачем. Шото в вашей формуле не сходится.
Відверто -- я не знаю, що відбувається. Бо не маю пояснень. Їх нема. Бо навіть некомпетентні отак себе не ведуть. Це безглуздо зрозуміло навіть повним бовдурам та некомпетентним. Але чому вищі посадовці держави отак діють -- я не знаю. Мотив тим не менш повинен бути. Тому і запитав - навіщо? Мови про те, що в ЗСУ йшли всі ідейно -- не було.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 12 чер, 2024 19:21, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|