|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 13 чер, 2024 10:08
detroytred написав:І краще, щоб взагалі ніхто не поніс покарання за втрату позицій з усіма наслідками, ніж зробити крайніми отак поступити з бійцями.
ранее вы говорили что армия держится на "единоначалии". Зрите в корень, справедливость на 100% зависит от уровня единоначальника. Причём здесь играет роль не только профессионализм, но и жизненный опыт, интеллект, умение прогнозировать последствия. В бизнесе роль руководителя тоже огромна, по его правилам существует коллектив. Но не бесконечна. Коллектив может прийти к любому начальнику и сказать "астанавитесь, так делать нельзя". Какую то мелочь генеральный директор даже слушать не будет, а к мнению целого коллектива вынужден прислушаться, увольнение десятка специалистов огромный риск для бизнеса. Я так понимаю в армии такой опции нет?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 13 чер, 2024 10:09, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 13 чер, 2024 10:08
detroytred написав:Гарантую -- на горі не сліпі і тупі. Добре розуміють, що відбулося. Далі. Бригада доповідає-показує їм провину нижнього ланки. При цьому теж знаючи, що на горі див. абзац вище.
Воно то так, але солдат далеко, а з паном полковником пили. Або заніс щось...
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 чер, 2024 10:11
vitaliiangel написав:да без проблем, создайте тему на форуме "нужна такая то помощь" опишите ситауцию, форумчане в основном тут умные, кто чем может поможет.
Кароче, я зрозумів. Пацан власник своєму слову - хочу дам, хочу заберу назад. Допоможу по своїй спеціальності, але спецільність не скажу, а то ще за слова відповідати доведеться.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 чер, 2024 10:18
sashaqbl написав: vitaliiangel написав:да без проблем, создайте тему на форуме "нужна такая то помощь" опишите ситауцию, форумчане в основном тут умные, кто чем может поможет.
Кароче, я зрозумів. Пацан власник своєму слову - хочу дам, хочу заберу назад. Допоможу по своїй спеціальності, але спецільність не скажу, а то ще за слова відповідати доведеться.
я вам что то должен? какое слово я вам дал а потом забрал?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 13 чер, 2024 10:21, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 13 чер, 2024 10:21
Тут вчера просили альтернативные цифры моб-резерва? - сегодня, как по заказу - Наталуха их озвучил  - 5 лямов 😳
-
_hunter
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 13 чер, 2024 10:21
sashaqbl написав: detroytred написав:Гарантую -- на горі не сліпі і тупі. Добре розуміють, що відбулося. Далі. Бригада доповідає-показує їм провину нижнього ланки. При цьому теж знаючи, що на горі див. абзац вище.
Воно то так, але солдат далеко, а з паном полковником пили. Або заніс щось...
Да, всі пов'язані на горі навіть більше, ніж це можна уявити. І під контролем кожна штатна клітинка навіть взводного)) Я про межі. Межі, які вважались *святими* --- на робочих волів могли кричати-грюмкати, задовбувати, перевантажувати, але не переходили межу. Якщо піде раздрай на низовому рівні тоді що? Або заградзагони або перехід на структуру банд... Де костяк банди буде виконувати задачу за рахунок прибулих свіженьких...
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 13 чер, 2024 21:41, всього редагувалось 2 разів.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 чер, 2024 10:25
sashaqbl написав: vitaliiangel написав:да без проблем, создайте тему на форуме "нужна такая то помощь" опишите ситауцию, форумчане в основном тут умные, кто чем может поможет.
нет, вы _вообще_ ничего не поняли... Что имелось в виду: _гарантия_ работы _только_ по профилю. Т.е. окопы, например копать понадобилось - сорян: ищите профессионального землекопа, в теплике отсвечмвать? - тоже мимо. Конкретная _невоенная_ специальность в данном случае абсолютно не важна.
-
_hunter
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 13 чер, 2024 10:27
vitaliiangel написав: sashaqbl написав:vitaliiangel це яка така?
шо за бестактность? дрессировщик обезьян например.
Так це дуже затребувано
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 13 чер, 2024 10:35
_hunter написав: sashaqbl написав: vitaliiangel написав:да без проблем, создайте тему на форуме "нужна такая то помощь" опишите ситауцию, форумчане в основном тут умные, кто чем может поможет.
нет, вы _вообще_ ничего не поняли... Что имелось в виду: _гарантия_ работы _только_ по профилю. Т.е. окопы, например копать понадобилось - сорян: ищите профессионального землекопа, в теплике отсвечмвать? - тоже мимо. Конкретная _невоенная_ специальность в данном случае абсолютно не важна.
совершенно точно. Приходите вы к стоматологу и говорите у меня геморрой лечите. Что ответит стоматолог? Почему я должен ответить что то другое.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 13 чер, 2024 10:42
Mimohod написав:По Одесі та швидкій: "Для бронювання співробітника компанія має подати щодо нього пакет документів. Щоб уточнити або оновити ці документи, деяким працівникам потрібно йти в ТЦК...", – <...>
Насколько я понимаю, если военнообязанный давно не был в военкомате/ТЦК и у него нет проблем с ВОС, то бронь выдадут на месяц, чтобы он порешал этот вопрос (актуализировал данные) с ТЦК. При запущенном состоянии даже временную бронь на 1 месяц дать не смогут. С запуском электронного бронирования, необходимо будет иметь в Обереге актуальные сведения.
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2