|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 15 чер, 2024 22:10
detroytred написав:Будівельник Сюр у ваших дописах вище в тому, що саме ви нещодавно погрожували зменшенням донатів лише за ... дописи Успіха на вашу адресу. Спокійнісінько так. Що захисники не отримають допомоги. А тепер стільки пафосу.
Сюр не только в этом. Сегодня хозяин магазина работает и платит налоги так же, как и в мирное время. Если ещё и донатит, то честь ему и хвала, но это отдельно. Но в мирное время ни один хозяин магазина даже не подумал бы сказать, что он работает ради защиты родины. Ну а сказать, что ради того, чтобы были обеспечены его работники и имели деньги на жизнь (целых 10 тыс. грн!)... 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 15 чер, 2024 22:18
detroytred написав: budivelnik написав:Брехня.. Захисник без автомата/патрона/бронежилета/каски/дрона і так далі=мясо... Мяса в педерації в 4 рази більше. А от захисник +ресурс=ефективність.. Тому ні каску не надіти якщо нікуди , ні голова не поможе якщо без казки. По Успіху.. Він розхитував човна-я йому вкручував балансири в голову. Зараз він зрозумів , що краще копати траншею за 100000 ніж сидіти на базарі за 10000
Знов аргумент типу, якщо всі 100% підприємці призвані і незамінні. Замінить вас з задоволенням непатріотичний конкурент. Або патріотичний збільшить оборот. Навіть якщо вони гірші, то коти в Успіха залишаться без сардельок.
Де я написав що ШІСТЬ працівників тилу краще ОДНОГО воїна ЗСУ ? Найдеш чи знову привіділось? Тепер інше Можеш заперечити твердження що Шість працівників тилу ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ ОДНОГО воїна ЗСУ ? і останнє Якщо в тилу 20 осіб на 1 воїна ЗСУ То для ПЕРЕМОГИ -кого треба призвати в першу чергу, кого в другу, а кого залишити в тилу? Мій алгоритм простий. 1 Всіх , хто хоче-можна відпустити з економічного на військовий 2 Всіх жінок, які не хочуть в ЗСУ -в тил , а тих хто хоче в ЗСУ -перевірити на корисність для ЗСУ і тільки корисних для фронту-на фронт , інших в тил 3 Всіх , хто забезпечує військових в рази більше від середнього по країні - в кінець списку на мобілізацію 4 Всіх від кого в тилу користі як з козла молока-в початок списку на мобілізацію 5 Військові починаючи він найгірших для економіки відбирають для себе тих хто їх влаштовує.. Якщо наберуть 200 000 необхідних з першого мільйона- добре Не наберуть -нехай переходять до другого...потім до третього , потім до четвертого і так до останнього При чому , якщо дійдуть до четвертого - ми вже програємо , бо навіть 4 млн найефективніших не зможуть забезпечити 1 млн воїнів в ЗСУ а раз сьогодні виграш поки що не забезпечив 1 млн ..то 0,8 можуть забезпечити тільки поступовий програш.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 15 чер, 2024 22:27
ЛАД написав: detroytred написав:Будівельник Сюр у ваших дописах вище в тому, що саме ви нещодавно погрожували зменшенням донатів лише за ... дописи Успіха на вашу адресу. Спокійнісінько так. Що захисники не отримають допомоги. А тепер стільки пафосу.
Сюр не только в этом. Сегодня хозяин магазина работает и платит налоги так же, как и в мирное время. Если ещё и донатит, то честь ему и хвала, но это отдельно. Но в мирное время ни один хозяин магазина даже не подумал бы сказать, что он работает ради защиты родины. Ну а сказать, что ради того, чтобы были обеспечены его работники и имели деньги на жизнь (целых 10 тыс. грн!)... 
Сюр в тому , що до війни в мене був оборот менший а прибуток-більший..і я на себе з сімєю витрачав в 1,5 рази більше в гривні тоді коли курс був 28... Тепер в мене а - гірші працівники б - вищий курс в - менша маржа д- менші власні витрати г - +30% по сумам сплат податків/донатів в порівнянні з довоєнними.. Ще раз - ти мене в чому звинувачуєш? в тому що ти своєї пів пенсії в ЗСУ не відправив? а я відправив і тому по твоєму я барига? Ще раз як задрачують різні придурки... Одні отримають 1 млн -заплатять 100 000 - і вже білі і пухнасті другі сидять на дупі і жодної копійки з пенсії не задонатили - ті також патріоти бо їм мало Треті при зменшенні доходів на 30% збільшили виплати на 30% - ті кляті бариги..це ж скільки вони заробляли.. І коли я гасив долярчика який за 10 років купив 2 квартири і сплатив 200000 податків - то він правий а я заплатив 1 млн за два роки і не купив жодної квартири - то я барига.. Ще раз не шановні пенси ТРУСИ-ХРЕСТИК спочатку з сбе. Спочатку 30% від незароблених пенсій на донати..а потім тихенько так , дико соромлячись питаєте - а можна ми шоферами за безкоштовно на фонді твого старшого на бусі поїздимо..бо дуже вже ми солдатиків любимо , хочемо їм життя полегшити, за пенсію вже бур купили долярчику, хочемо щоб він ствопчики не вручну вкопував. То коли чекатии з пропозиціями? А поки ви ще обдумуєте - то може заткнетесь і перестанете мене обговорювати?
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 15 чер, 2024 22:28, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 15 чер, 2024 22:28
Розовощоким воєнпєнсам правила інформаційної гігієни не писані ? 
-
fox767676
-
-
- Подякував: 400 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 чер, 2024 22:32
Будівельник Спробуй прочитати по буквах... Або не підмінюй предмет. До чого ти оце написав? - "Де я написав що ШІСТЬ працівників тилу краще ОДНОГО воїна ЗСУ ".
Предметом було не алгоритм мобілізації в суспільстві, а конкретно про окремого тебе. Ти ж свою важливість і незамінність обгрутовуєш всіма підприємцями. Різницю бачиш?
Ще раз: твій конкурент продасть за тебе оту пляшку горілки і сплатить податки, задонатить за тебе (забезпечить захисників). Або навіть не конкурент, а новий підприємець.
А от свідомого отакого патріота в армію, яка потребує отаких свідомих патріотів, яким ти себе позиціонуєш, і де величезний некомплект, де узяти?
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 чер, 2024 22:33
fox767676 написав:Розовощоким воєнпєнсам правила інформаційної гігієни не писані ? 
Валерій відкопав томагавк та очолив фронду, чи тільки розминає великий палець?
Востаннє редагувалось flyman в Суб 15 чер, 2024 22:37, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 15 чер, 2024 22:36
detroytred написав:Будівельник Спробуй прочитати по буквах... Або не підмінюй предмет. До чого ти оце написав? - "Де я написав що ШІСТЬ працівників тилу краще ОДНОГО воїна ЗСУ ". Предметом було не алгоритм мобілізації в суспільстві, а конкретно про окремого тебе. Ти ж свою важливість і незамінність обгрутовуєш всіма підприємцями. Різницю бачиш? Ще раз: твій конкурент продасть за тебе оту пляшку горілки і сплатить податки, задонатить за тебе (забезпечить захисників). Або навіть не конкурент, а новий підприємець. А от свідомого отакого патріота в армію, яка потребує отаких свідомих патріотів, яким ти себе позиціонуєш, і де величезний некомплект, де узяти?
з будівельником сперечатися, що довідник "Стеля" читати. А от алгоритм ... ніби ж були там черги, 1ша, 2га, 3тя, 4а ... але ж ті хто мав їх вести клали довгий і товстий, в результаті пересічений має зробити явку з повинною обновлення даних, інакше порушник. Пан воєнпенс детройд в якій черзі? До будівельника, чи поза чергою?
Востаннє редагувалось flyman в Суб 15 чер, 2024 22:43, всього редагувалось 2 разів.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 15 чер, 2024 22:40
detroytred написав:Предметом було не алгоритм мобілізації в суспільстві, а конкретно про окремого тебе.
Не може бути предметом одночасно ПРИКЛАД одного підприємця і алгоритм мобілізації Є підприємець- є алгоритм Те що АЛГОРИТМ по якому той хто найефективніший в тилу-повинен найдовше залишатись в тилу А той хто найменш потрібен в тилу повинен в першу чергу розглядатись де він найбільш корисний( і якщо в ЗСУ - то в ЗСУ , якщо на пенсії щоб під ногами не вештався-то на пенсії , а якщо жулік - то в буцегарні) Це тобі зрозуміло? А я вже для ЗСУ -все.Навіть з відкритою поісткою Гіпертонія якоїсь там стаді і спинна грижа під ніж... Гіпертонія- то ще відгуки спорту А от грижа-це останні пару років, коли всіх військовозобовязаних позвільняв і паралельно влаштувався в себе вантажником...щоб жінка мала за що жити
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 15 чер, 2024 22:42
flyman написав:ніби ж були там черги, 1ша, 2га, 3тя, 4а
І зараз є Той хто платить 100 000 в місяць - той після 5-го мільйону А той хто 4000 в місяць і на 30 років молодший- той в перших 100 000. Правда друге питання Можна виявитись настілки дебілом що не потрапити в ЗСУ і з перших 100 000...бо що з убогих взяти крім аналізів..а напуджено перелякані власною тінью-ніде не потрібні.. Вони що від карка ворони об.раються що від вигляду податкового інспектора.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 15 чер, 2024 22:44
budivelnik написав: flyman написав:ніби ж були там черги, 1ша, 2га, 3тя, 4а
І зараз є Той хто платить 100 000 в місяць - той після 5-го мільйону А той хто 4000 в місяць і на 30 років молодший- той в перших 100 000. Правда друге питання Можна виявитись настілки дебілом що не потрапити в ЗСУ і з перших 100 000...бо що з убогих взяти крім аналізів..а напуджено перелякані власною тінью-ніде не потрібні.. Вони що від карка ворони об.раються що від вигляду податкового інспектора.
Не треба викручувати чергу на свій лад. Наскільки пригадую, там про "скільки платять в місяць", такого не було. Прапорщик-ВДВник до 60р., він в якій черзі згідно канонів, уставів, інструкцій, чи чого там ще?
Востаннє редагувалось flyman в Суб 15 чер, 2024 22:46, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1