| 

|   | Акордбанк | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Народний рейтинг банків, що діють в Україні,  на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку

Додано: Сер 31 сер, 2022 19:39 

ВIВ написав:  asti написав: говнобанки вроде Аккорда и
 А с какого перепуга рояль г***банк? Какие ваши доказательства? (с)
 Не знаю, чисто интуитивно. На днях зашёл в отделение этого прекрасного фин учреждения, которое открылось у нас в городе совсем недавно - и оно мне ОЧЕНЬ напомнило отделение банка МИХАЙЛОВСКИЙ - просто 100% попадание: те же стеклянные перегородки, такая же красивая кассовая зона, та же серая плитка на полу, яркая вывеска, красивая входная дверь, та же начальник отделения на входе... "Нет-нет, мы работаем (началась тревога) просто двери прикроем чтобы лишних вопросов не было... Да-да, не переживайте, успеем (на часах 17:20, я не клиент банка), у меня вчера последний депозит в 18:08 оформился, всё купили на бирже". В общем такие недвусмысленные параллели. Не рискнул)) 

asti

Повідомлень: 4566З нами з: 24.11.12Подякував: 42 раз.Подякували: 761 раз. 

Профіль

1

Додано: Сер 31 сер, 2022 19:48 

Investor_K

Повідомлень: 10899З нами з: 21.12.09Подякував: 0 раз.Подякували: 919 раз. 

Профіль

Додано: Сер 31 сер, 2022 20:21 

asti написав:  ВIВ написав:  asti написав: говнобанки вроде Аккорда и
 А с какого перепуга рояль г***банк? Какие ваши доказательства? (с)
 Не знаю, чисто интуитивно. На днях зашёл в отделение этого прекрасного фин учреждения, которое открылось у нас в городе совсем недавно - и оно мне ОЧЕНЬ напомнило отделение банка МИХАЙЛОВСКИЙ - просто 100% попадание: те же стеклянные перегородки, такая же красивая кассовая зона, та же серая плитка на полу, яркая вывеска, красивая входная дверь, та же начальник отделения на входе... "Нет-нет, мы работаем (началась тревога) просто двери прикроем чтобы лишних вопросов не было... Да-да, не переживайте, успеем (на часах 17:20, я не клиент банка), у меня вчера последний депозит в 18:08 оформился, всё купили на бирже". В общем такие недвусмысленные параллели. Не рискнул))
 Це вам якесь мажорне відділення трапилося. У нас це якась перероблена квартира, затиснута між сусідніми магазинами з татками бальзаківського віку, яким клієнти заважають працювати. Я навіть картку лише з 2-го разу зміг оформити, бо у перший візит за годину до закриття зустрів їх у дверях, де мене й завернули назад. Причому, при словах про оформлення картки на їх обличчях читалося відверте здивування. Коли прийшов удруге, то був якийсь кіпіш: комп'ютери висли, принтери ламались, дзвонили важливі люди і мене ганяли від столу до столу. На Михайлівський не схоже аж ніяк, де дійсно було відділення у самому центрі, з дорогою орендою, ремонтом і мене намагалися обслужити одразу втрьох, бо не мали чим зайнятися. 

klug

Повідомлень: 8944З нами з: 18.08.14Подякував: 375 раз.Подякували: 1260 раз. 

Профіль

1

4

Додано: Сер 31 сер, 2022 20:33   klug написав: Це вам якесь мажорне відділення трапилося. У нас це якась перероблена квартира, затиснута між сусідніми магазинами з татками бальзаківського віку, яким клієнти заважають працювати. Я навіть картку лише з 2-го разу зміг оформити, бо у перший візит за годину до закриття зустрів їх у дверях, де мене й завернули назад.
 Це така казка в Житомирі.Точь в точь.  Посидиш годину у опера - і в курсі всіх справ та схем. 

Goodman

Повідомлень: 6707З нами з: 23.11.14Подякував: 769 раз.Подякували: 578 раз. 

Профіль

Додано: Сер 31 сер, 2022 21:10 

пока пишут пугалки у меня уже мес. здесь лежит 50+ Клиентура пугалок один в один с Фидо. Тот кто не слушал пугалских экспертов, то сейчас смотрит Чемпионат Англии по футболу за проценты на смарт ТВ и строчит сообщения на ноуте    а пугалки потом через год побежали оформляться в Фидо, но было поздно - ушли пугалские все в фонд без сливок   

Игорь Алексеевич

ЗаблокованийПовідомлень: 8635З нами з: 13.09.09Подякував: 113 раз.Подякували: 866 раз. 

Профіль

1

Додано: Сер 31 сер, 2022 22:01 

Игорь Алексеевич Січ, згідно з сайтом дотепер приймає на соц долар по 36,93.Ніхто нікого не пугає, просто як у гарному суді, робимо всесторонній. обгрунтований та виважений аналіз "+" та "-" цого дійства.
 Не ставте у приклад те Фідо , Фідо не Примат, його не було у кожному селі по 2 штуки,
 щоб можна було скористатись та нажитись.
 Це була піраміда , яка посипалась. Жменька нажилася.

Goodman

Повідомлень: 6707З нами з: 23.11.14Подякував: 769 раз.Подякували: 578 раз. 

Профіль

Додано: Чет 01 вер, 2022 06:16 

Підкажіть, будьте ласкаві, які категорії та відсотки по кешбеку на вересень.Дякую.

ShtormK

Журналіст форуму Повідомлень: 304З нами з: 12.05.18Подякував: 41 раз.Подякували: 36 раз. 

Профіль

Додано: Чет 01 вер, 2022 06:58 

Ой+

Повідомлень: 7138З нами з: 19.04.12Подякував: 109 раз.Подякували: 1127 раз. 

Профіль

2

4

Додано: Чет 01 вер, 2022 07:07 

Вельми вдячний за відповідь! Підкажіть, а чи можливо зараз взагалі якось... долучитися до кешбечної теми тут? Один зі співробітників є клієнтом "Акорду", має "Найкращу", навіть депозити відкривав, проте кредитного ліміту не має.
 А то незручно кожного разу турбувати форумчан 1-го числа

ShtormK

Журналіст форуму Повідомлень: 304З нами з: 12.05.18Подякував: 41 раз.Подякували: 36 раз. 

Профіль

lloydbanksua

Повідомлень: 1743З нами з: 22.04.20Подякував: 81 раз.Подякували: 212 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей 
      Модератори:
      Ірина_ , ShtormK , Модератор | 

| 

Топвідповідей

Топкористувачів

Найкращі відповіді за минулий тиждень |  
                        |  |  |