Акордбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 4849505152 ... 209>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Акордбанк 4 5 34
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
9%
3
2- Погане. Некомпетентне.
6%
2
3- Задовільне. Хотілося б краще.
12%
4
4- Добре. Як і повинно бути.
24%
8
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
50%
17
Всього голосів : 34
Повідомлення Додано: Сер 31 сер, 2022 20:39

ВIВ написав:
  asti написав:говнобанки вроде Аккорда и
А с какого перепуга рояль говнобанк?
Какие ваши доказательства? (с)
Не знаю, чисто интуитивно. На днях зашёл в отделение этого прекрасного фин учреждения, которое открылось у нас в городе совсем недавно - и оно мне ОЧЕНЬ напомнило отделение банка МИХАЙЛОВСКИЙ - просто 100% попадание: те же стеклянные перегородки, такая же красивая кассовая зона, та же серая плитка на полу, яркая вывеска, красивая входная дверь, та же начальник отделения на входе... "Нет-нет, мы работаем (началась тревога) просто двери прикроем чтобы лишних вопросов не было... Да-да, не переживайте, успеем (на часах 17:20, я не клиент банка), у меня вчера последний депозит в 18:08 оформился, всё купили на бирже". В общем такие недвусмысленные параллели. Не рискнул))
asti

Подякував: 42 раз.
Подякували: 759 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 31 сер, 2022 20:48

Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 сер, 2022 21:21

asti написав:
  ВIВ написав:
  asti написав:говнобанки вроде Аккорда и
А с какого перепуга рояль говнобанк?
Какие ваши доказательства? (с)
Не знаю, чисто интуитивно. На днях зашёл в отделение этого прекрасного фин учреждения, которое открылось у нас в городе совсем недавно - и оно мне ОЧЕНЬ напомнило отделение банка МИХАЙЛОВСКИЙ - просто 100% попадание: те же стеклянные перегородки, такая же красивая кассовая зона, та же серая плитка на полу, яркая вывеска, красивая входная дверь, та же начальник отделения на входе... "Нет-нет, мы работаем (началась тревога) просто двери прикроем чтобы лишних вопросов не было... Да-да, не переживайте, успеем (на часах 17:20, я не клиент банка), у меня вчера последний депозит в 18:08 оформился, всё купили на бирже". В общем такие недвусмысленные параллели. Не рискнул))

Це вам якесь мажорне відділення трапилося. У нас це якась перероблена квартира, затиснута між сусідніми магазинами з татками бальзаківського віку, яким клієнти заважають працювати. Я навіть картку лише з 2-го разу зміг оформити, бо у перший візит за годину до закриття зустрів їх у дверях, де мене й завернули назад. Причому, при словах про оформлення картки на їх обличчях читалося відверте здивування. Коли прийшов удруге, то був якийсь кіпіш: комп'ютери висли, принтери ламались, дзвонили важливі люди і мене ганяли від столу до столу. На Михайлівський не схоже аж ніяк, де дійсно було відділення у самому центрі, з дорогою орендою, ремонтом і мене намагалися обслужити одразу втрьох, бо не мали чим зайнятися.
klug

Подякував: 371 раз.
Подякували: 1241 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Сер 31 сер, 2022 21:33

Re: Акордбанк

klug написав:Це вам якесь мажорне відділення трапилося. У нас це якась перероблена квартира, затиснута між сусідніми магазинами з татками бальзаківського віку, яким клієнти заважають працювати. Я навіть картку лише з 2-го разу зміг оформити, бо у перший візит за годину до закриття зустрів їх у дверях, де мене й завернули назад.

Це така казка в Житомирі.Точь в точь.
Посидиш годину у опера - і в курсі всіх справ та схем.
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 сер, 2022 22:10

пока пишут пугалки у меня уже мес. здесь лежит 50+
Клиентура пугалок один в один с Фидо. Тот кто не слушал пугалских экспертов, то сейчас смотрит Чемпионат Англии по футболу за проценты на смарт ТВ и строчит сообщения на ноуте :P
а пугалки потом через год побежали оформляться в Фидо, но было поздно - ушли пугалские все в фонд без сливок :P
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 31 сер, 2022 23:01

Игорь Алексеевич Січ, згідно з сайтом дотепер приймає на соц долар по 36,93.
Ніхто нікого не пугає, просто як у гарному суді, робимо всесторонній. обгрунтований та виважений аналіз "+" та "-" цого дійства.
Не ставте у приклад те Фідо , Фідо не Примат, його не було у кожному селі по 2 штуки,
щоб можна було скористатись та нажитись.
Це була піраміда , яка посипалась. Жменька нажилася.
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 вер, 2022 07:16

Підкажіть, будьте ласкаві, які категорії та відсотки по кешбеку на вересень.
Дякую.
ShtormK
Журналіст форуму

Подякував: 41 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 вер, 2022 07:58

Re: Акордбанк

Зображення
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1116 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 01 вер, 2022 08:07

Вельми вдячний за відповідь!
Підкажіть, а чи можливо зараз взагалі якось... долучитися до кешбечної теми тут? Один зі співробітників є клієнтом "Акорду", має "Найкращу", навіть депозити відкривав, проте кредитного ліміту не має.
А то незручно кожного разу турбувати форумчан 1-го числа :)
ShtormK
Журналіст форуму

Подякував: 41 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 вер, 2022 08:09

ShtormK написав:Вельми вдячний за відповідь!
Підкажіть, а чи можливо зараз взагалі якось... долучитися до кешбечної теми тут? Один зі співробітників є клієнтом "Акорду", має "Найкращу", навіть депозити відкривав, проте кредитного ліміту не має.
А то незручно кожного разу турбувати форумчан 1-го числа :)

Якщо кредитного ліміту не має - кешбек не нараховується. Тому для нових клієнтів це не актуально - банк не кредитує під час дії військового стану.
lloydbanksua

Подякував: 80 раз.
Подякували: 207 раз.

Профіль

#<1 ... 4849505152 ... 209>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор