Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Десятками років проводив оплату ЖКХ через цей банк і от послідній платіж заникали , просто перегнали на другий рахунок і ім*я . КТП зачислило мене до злісного неплатильщика . Пів року кошти знаходилися хтозні де , але на рахункові в банку . Вияснив ситуацію і виявилося , зі слів зав віділенням на Мотелі в них таке часто буває . Коли по вині касира кошти йдуть не за призначенням . Так що шановні обходьте десятою дорогою це відділення , бо там вас обслуговують жуліки і мошенники одночасно .
Полтава-Банк — є правонаступником комерційного банку «Полтава-Банк», зареєстрованого в Державному банку СРСР в березні 1990 року.
alexivan1955, судячи з того, що у гілці 1 допис за 4 роки, крім вас сюди ніхто не ходить) пс: коли підписуєте платіжку, звіряйте правильність реквізитів.
Тривалий час користуюсь послугами банку: маю карту, сплачую комунальні платежі. Подобається велика кількість відділень по всьому місту: довго шукати не потрібно. Дівчата в касі приємні, завжди ввічливі, птацюють швидко. А як розібрались з додатком-взагалі супер: потрібні мені функції є, тож стало ще зручніше. Коротше кажучи, задоволена!
Настроила приложение онлайн в телефоне. Очень удобное при переводе с карты на карту , оплате платежей за коммунальные услуги. А теперь можно оформить депозит. Обращалась в службу поддержки ( не правильно вводила пароль) для разблокировки приложения, помогли по телефону.
selina77726, dubininaoa1996 Может лучше какую-то привлекательную программу выкатите вроде кэшбека, бесплатного снятия кредитных в грейсе или 10% годовых на остаток?
Adast написав:selina77726, dubininaoa1996 Может лучше какую-то привлекательную программу выкатите вроде кэшбека, бесплатного снятия кредитных в грейсе или 10% годовых на остаток?
Походу працівники банку хвастались. Нічого цікавого,карти дорогі та платні
Adast написав:selina77726, dubininaoa1996 Может лучше какую-то привлекательную программу выкатите вроде кэшбека, бесплатного снятия кредитных в грейсе или 10% годовых на остаток?
Походу працівники банку хвастались. Нічого цікавого,карти дорогі та платні
И как они так умудряются писать, что прям аж сквозит заказухой. Даже проверять не надо, что это их первый комментарий и единственный.