|
Радабанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 28 сер, 2023 15:41
cohan написав:открывать надо вильну viewtopic.php?p=5612312#p5612312по остальным открыть депозиты на минималках на год, по 10 горн евро долларов и забыть за комисы и сроки  а можно напомнить, плз, - зачем нужны именно валютные минимальные депозиты на год. ? (Выплата самого валютного депо и %% происходила с текущего, самооткрывавшегося в аппке при онлайн-оформлении депозита )
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1890 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 28 сер, 2023 16:56
flysoulfly написав: cohan написав:открывать надо вильну viewtopic.php?p=5612312#p5612312по остальным открыть депозиты на минималках на год, по 10 горн евро долларов и забыть за комисы и сроки  а можно напомнить, плз, - зачем нужны именно валютные минимальные депозиты на год. ? (Выплата самого валютного депо и %% происходила с текущего, самооткрывавшегося в аппке при онлайн-оформлении депозита )
для карт в основном вдруг платить захочется или только и сможется )
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 сер, 2023 10:17
Вітаю. Я правильно розумію, якщо в мене є гривнева Радакартка то при відкритті конверт депозиту мені автоматично надають доларовий рахунок. По закінченні терміну дії депозиту, я йду у відділення і знімаю депо в готівку без комісій? Все так? Чи є якісь підводні камені?
-
maximus4999
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 сер, 2023 11:34
maximus4999 написав:Вітаю. Я правильно розумію, якщо в мене є гривнева Радакартка то при відкритті конверт депозиту мені автоматично надають доларовий рахунок. По закінченні терміну дії депозиту, я йду у відділення і знімаю депо в готівку без комісій? Все так? Чи є якісь підводні камені?
так. без комісій. вже 200кА камені з'являються тут при абиякому спілкуванні з менеджерами 
Востаннє редагувалось flysoulfly в Вів 29 сер, 2023 12:39, всього редагувалось 1 раз.
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1890 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 29 сер, 2023 11:41
maximus4999 написав:Вітаю. Я правильно розумію, якщо в мене є гривнева Радакартка то при відкритті конверт депозиту мені автоматично надають доларовий рахунок. По закінченні терміну дії депозиту, я йду у відділення і знімаю депо в готівку без комісій? Все так? Чи є якісь підводні камені?
Все так ($/€). Див. тут.
-
FinTech
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
26
Додано: Вів 29 сер, 2023 15:54
В пятницю скачав DB24 для віддаленого відкриття Радакарти, почав реєстрацію, все затормозилося на етапі фото - не приймає ніяк. Годину промучився, потім заїхав до офісу в них, кажуть - системний збій, скоро виправлять. Сьогодні вівторок, все так само фото не можна відправити. У чому там справа насправді. хто знає?
-
ignorabimus
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 сер, 2023 16:02
ignorabimus написав:DB24
Deutsche Bank мабудь?  ++Ближче до теми... Ось прямо зараз пройшов всi етапи за 5 хвилин, так що фото нормально приймає. Правда, заявку на вiдкриття картки вiдхилили. Можливо тому що я ФОП.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 сер, 2023 16:40
А как они отдают конвертвклады? Кто сталкивался?
-
бульбик
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 58 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 сер, 2023 17:07
бульбик написав:А как они отдают конвертвклады? Кто сталкивался?
Своєчасно та в повному обсязі. За 1-2 дні до закінчення депо самі телефонують та питають чи будете забирати, чи може перевкладете на новий термін. У першому випадку без найменших вмовлянь замовляють валюту. Про колір банкнот баксів не скажу - бо навесні коли закінчувався мій останній доларовий депо тут - проблем з синіми не було і Рада видавала саме синіми. З тих пір я тут лише на Ойровій "каруселі" катаюсь - Ойро зазвичай видають емісійними банкнотами 100 та 200 -тками, + як правило "бувшими у вжитку" 50тками але нормального стану. Дрібних номіналів (до 20тки) може ситуативно не бути. Втім з 4 випадків я лише одного разу втрапив коли не було дрібних та ще тричі коли були навіть 5рки. Але тут як повезе.
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 29 сер, 2023 18:17
ignorabimus написав:В пятницю скачав DB24 для віддаленого відкриття Радакарти, почав реєстрацію, все затормозилося на етапі фото - не приймає ніяк. Годину промучився, потім заїхав до офісу в них, кажуть - системний збій, скоро виправлять. Сьогодні вівторок, все так само фото не можна відправити. У чому там справа насправді. хто знає?
Это "сбой" у них недели 2 как минимум. Будете на улице днём, в тенечке под деревом-попробуйте) Мне помогло
-
guntherhouse777
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 346 раз.
-
-
Профіль
-
-
|