Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Сьогодні відкрив безкоштовну RadaCard щоб поповнити її гривнею. А для того щоб оформити валютний депозит - потрібно відкривати валютну картку(50грн коштує) чи валютний рахунок(150грн)?
Сьогодні відкрив безкоштовну RadaCard щоб поповнити її гривнею. А для того щоб оформити валютний депозит - потрібно відкривати валютну картку(50грн коштує) чи валютний рахунок(150грн)?
Чи не буде потім комісії при знятті готівки?
Комісії потім не буде - ні з картки ні з рахунку. Але може ще має значення який саме буде відкрито рахунок. Бо наприклад я коли відкривав конверт у Ойро - не мав відкритих ні картки у Ойро ні рахунку. І коли я сунувся до дівчат у відділенні з питанням як і що треба відкрити - вони порадили нічого не робити - додаток при оформленні депозиту сам відкриє поточний рахунок в Ойро на який після закінчення депо впадуть кошти. І цей рахунок - повністю безкоштовний (включаючи зняття з нього готівки) - перевірено вже на кількох депо. Не знаю чи працює це на депо в долярах (бо в мене відповідна картка була), але на депо в Ойро працює 100%
Эта Радакарта - доступна только новым клиентам, при удалённой регистрации. Я это не осилил, не подтягивались доки из Дии
менеджеры в отделении рекомендуют открывать "Вільна картка" 75 грн открытие. фри пополнение (нал и безнал). снятие платное. но снимать то вы будете не с карты же.
Эта Радакарта - доступна только новым клиентам, при удалённой регистрации. Я это не осилил, не подтягивались доки из Дии
менеджеры в отделении рекомендуют открывать "Вільна картка" 75 грн открытие. фри пополнение (нал и безнал). снятие платное. но снимать то вы будете не с карты же.
Самая мутная банка, с мутными условиями, в отделениях порой дупля не отбивают как лучше. Зашел, послушал, ушел.
ihorsic написав:Чому це так Рада євро на конверт пилососити?
А чому ви вважаєте що Рада пилосмокче ? Я спостерігаю та каруселю тут по ойро не перший місяць - так у Ради часто дуже приємний курс у цій валюті - але якщо поспостерігати уважно та тривалий час то можна побачити закономірність що його злети та падіння в більшості випадків повторюють аналогічні дії офіційного курсу НБУ. Тобто банка не ганяється за баблом намагаючись заробити на курсі на відміну від свої колег - а стабільно має копійчину купуючи клієнтам ойро на міжбанку, отримуючи свій коміс і по суті нічим не ризикуючи. Я б не назвав це пилосмоком.