Скажу вам що вам прибріхали

З них хоч один ресурсник був?
|
|
![]() Я приїхав у Польщу на позицію, яку раніше обіймав мій керівник. Його підвищили, а мене запросили на це місце. Десь через рік він звільнився. Однією з причин було те, що навіть після підвищення його з/п була нижче моєї.
Я у цій компанії пропрацював кілька років без перегляду з/п (через це й звільнився), а потім пару "стрибків" - і зараз отримую на 50% більше.
![]() Еміграція, заробітчанство
News from Hungary Можливо, комусь стане в нагоді. Угорщина суттєво змінила умови перебування та умови захисту українців в своїй країні: вони позбавили права всіх «хитропопих» мешканців західних областей України насолоджуватися унікальною ситуацією: жити в Угорщині, а свої квартири/оселі в Україні здавати переселенцям із східних областей України. Визначено перелік областей України, мешканці яких можуть розраховувати на надання безкоштовного житла та матеріальної допомоги. Мої приятелі - колишні мешканці міста Буча, які з 2021 року проживали в Туреччині, зараз чухають потилицю та збираються переїжджати в Угорщину. Вже отримали позитивні відгуки від наших в цій дивній країні, мова якої мабуть важча за мови Китаю, Японії та Кореї разом узяті… Докладна інформація є тут: ![]() Какого-то кренделя смотрел на Ютубе, рассказывал, что знакомый главный инж на крутой фирме. ЗП 12 килоевро в месяц, после уплаты налогов остаётся 6,5 к€ ![]() Все вірно. Так і є:
«Відсоткову ставку прибуткового податку в Німеччині не фіксовано. Вона варіюється залежно від величини вашого доходу і може становити від 14% до 45% від зарплати. Наприклад, за річної зарплати до 40 000 євро вам потрібно буде платити близько 20% податку, а за 60 000 вже 28%» Так що у когось є і 45%. Те саме розповідають наші люди від Швеції до Туреччини. Точно не знаю подробиць, але наші люди в США, якщо мають додатковий дохід з «другої зарплатні» то сплачують 40%, навіть якщо це суми в місяць незначні, наприклад 10 000$. ![]()
Їхати в на 22долари в годину? Щоби що? Тут день попрацював віддалено з таким рейтом, і місяць потреб закритий. На доу є тема, але не ця про те що для сім"ї 2+2 мінімум $350К дохід має бути у СА ![]() Ну хтось працює за 20$ за годину роками - 1 раз на тиждень - а хтось за 22$ на годину по 8-10 годин на день. «Хто на що вчився» (с).
Ось це написано вірно - для цього не треба навіть читати dou - про це писав багато разів: наші люди в США - ІТ-ники - не чув, щоби отримували менше за вказану цифру:
Востаннє редагувалось akurt в Пон 02 вер, 2024 10:53, всього редагувалось 3 разів.
![]() Щось все менше бажаючих за один день закривати місячну потребу
Та і не видно громадян США переїзжаючих з усіляких Санта-Монік чи Купертін в іпеня Софіївської Борщагівки на 5% ФОП.... А казали американці розумні ![]()
|
|