|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 29 жов, 2025 05:23
katso написав: Bolt написав:Блин, олигархи пособирались.
+1 Война четко показала насколько завален был наш мир избыточными ненужными нам товарами как результат кризиса перепроизводства. До войны - резина только по сезону, война началась -два года отъездил на зимней и ничего разницы вообще не заметил, и нафиг я ее менял вот это раньше. До войны - бензин только на проверенных заправках, только кошерный другой нинии мотору плохо будет, война началась - пофиг какой бензин и кто его где бодяжил абы был -и ниче как-то мотор не жалуется работает как работал. До войны страшный ковид зверствовал масочки новые каждый день, желтый ковид сертификат кошерным пфайзером а то все помрем, война началась масочки в сторону и как-то не видно вымирания нации от ковида. И так далее.
Ну, насчет ковида, тот штамм, который был вначале и тот который сейчас сезонный - таки 2 большие разницы. У меня среди родственников/друзей есть потери. И это все в 2020-2021. Потом - нет.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8763 раз.
- Подякували: 5532 раз.
-
-
Профіль
-
-
11
6
7
Додано: Сер 29 жов, 2025 07:10
Bolt написав:какие-то де*** уже в начале октября на зимнюю начяюали менять.
Зараз якраз погода для зимової гуми, тому ті де вірно зробили. Она ведь быстрее изнашивается, да и на мокрой дороге на ней несёт.
Зимову несе? Знос буде полюбому, шо літо, шо зима. Хто який гумовий бренд полюбляє? Зараз китайців понавозили, шо цікаво, у мене один літній сезон була Delinte, дуже мені сподобалась, але лише одне літо, потім викинув. Знос, десь тисяч 20 ідеально пройшла, потім викинув. Зараз зима Конті.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 233 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 жов, 2025 10:48
Water написав: Bolt написав:какие-то де*** уже в начале октября на зимнюю начяюали менять.
Зараз якраз погода для зимової гуми, тому ті де вірно зробили. Она ведь быстрее изнашивается, да и на мокрой дороге на ней несёт.
Зимову несе? Знос буде полюбому, шо літо, шо зима. Хто який гумовий бренд полюбляє? Зараз китайців понавозили, шо цікаво, у мене один літній сезон була Delinte, дуже мені сподобалась, але лише одне літо, потім викинув. Знос, десь тисяч 20 ідеально пройшла, потім викинув. Зараз зима Конті.
Зимову гуму на мокрій дорозі, що характерно для пізньої осені трохи несе. В мене зимова Фулда, літня toyo.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 29 жов, 2025 10:55
-
Модератор
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 438 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 жов, 2025 10:56
katso написав: Bolt написав:Блин, олигархи пособирались.
+1 Война четко показала насколько завален был наш мир избыточными ненужными нам товарами как результат кризиса перепроизводства. До войны - резина только по сезону, война началась -два года отъездил на зимней и ничего разницы вообще не заметил, и нафиг я ее менял вот это раньше. До войны - бензин только на проверенных заправках, только кошерный другой нинии мотору плохо будет, война началась - пофиг какой бензин и кто его где бодяжил абы был -и ниче как-то мотор не жалуется работает как работал. До войны страшный ковид зверствовал масочки новые каждый день, желтый ковид сертификат кошерным пфайзером а то все помрем, война началась масочки в сторону и как-то не видно вымирания нации от ковида. И так далее.
Я по молодости на Таврии тоже на летней резине зимой ганял, пока однажды не затормозил на подмерзлой дороге бо передо мной ЗИЛ поворачивал и я прямо ему в газовые балоны сбоку влепил. За городом живу и есть пару уклонов 12-15%, первые три сезона на свежей резине без проблем заежжаншь, а потом уже не очень. Бенз по 53,50 заправляю, на контейнерной ЗП, вроде польский
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 29 жов, 2025 11:29
Water написав: Hotab написав:Мережа АЗС із пропаном
Шо саме цікаве, в них є пральни машини, комбіновані, електрика+газ. Причому один з виробників- Самсунг. Також бувають холодильники.
Це як ?  можете детальніше?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 623 раз.
- Подякували: 509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 жов, 2025 11:39
katso написав:завален был наш мир избыточными ненужными нам товарами
В мене дідусь їздить вже років 10 на зимній ризині цілий рік. Та липучка була куплена разом з машиною в 2008, нова) І норм, передвигається, правда їздить 60 по трасі але це вже не від резини. Звичайно якщо таксуєш по 10к км в міс то такий варіант не підходить.
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 265 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 жов, 2025 12:23
Hotab написав:Bolt Она ведь быстрее изнашивается, да и на мокрой дороге на ней несёт.
Ти ж мабуть чув що зимову нешиповану називають «липучка». Так от через 5 років вона вже дубова точно, не липне нікуди. То який сенс її ставити максимально пізно, типу берегти протектор , якщо протектор через 5 років буде як новий, але вона буде пластмасова?? Коментувати їзду з гулями я навіть не хочу. Нах купляти машину, якщо жлобитись на її обслуговуванні?
А на гелікоптерах міняють гуму літо-зима? п.с. якщо гума відомих виробників , то зимова не дубіє и через 10 років , ви інші гумові запчастини на машині(сальніки, втулки...) міняєте кожного року, у тому числі маслознімні ковпачки ?
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 жов, 2025 12:55
Vadim_ написав: Hotab написав:Bolt Она ведь быстрее изнашивается, да и на мокрой дороге на ней несёт.
Ти ж мабуть чув що зимову нешиповану називають «липучка». Так от через 5 років вона вже дубова точно, не липне нікуди. То який сенс її ставити максимально пізно, типу берегти протектор , якщо протектор через 5 років буде як новий, але вона буде пластмасова?? Коментувати їзду з гулями я навіть не хочу. Нах купляти машину, якщо жлобитись на її обслуговуванні?
А на гелікоптерах міняють гуму літо-зима? п.с. якщо гума відомих виробників , то зимова не дубіє и через 10 років , ви інші гумові запчастини на машині(сальніки, втулки...) міняєте кожного року, у тому числі маслознімні ковпачки ?
Причому тут дубіє-не дубіє?!Протектор зношується, не чіпляє.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 29 жов, 2025 13:08
Vadim_ написав:
А на гелікоптерах міняють гуму літо-зима? п.с. якщо гума відомих виробників , то зимова не дубіє и через 10 років , ви інші гумові запчастини на машині(сальніки, втулки...) міняєте кожного року, у тому числі маслознімні ковпачки ?[/quote] Bolt написав:Причому тут дубіє-не дубіє?!Протектор зношується, не чіпляє.
Моя відповідь/запитання було не до вас а до Хотаба , а там не про глибину протектора а про дубіє..., читайте медленно , шевеля губами (с). ДС
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
|