fox767676 написав:Хватит гнать, даже ваш племянник с мифическими 10к учился в провинциальной львивской политехнике или католическом, которые и близко не топ 250
в ИТ сууществует обширнешейшая сеть сертификаций всех направлений, уровнекй и вендоров включая Google, Microsoft, Amazon. Они перекрывают большую часть аттестации компетенций
Ну, «обширнейшая сеть», і що з того? Яка така користь?
Ну перекривають, і що з того?
Когут теж перекриває більшу частину курей в курятнику, і що вам з того?
Мій племінник ніколи не жив у Львові і ніколи не вчився у Львівській політехніці.
Що ж це ви так збудилися, що он аж всі співробітники синагоги збудилися, кинувши танцювати Хава Нагіла?
Що тут неприродного, гіпер сексуального або неправедного в тому, що я рекомендував подивитися на рейтинги навчальних закладів в світі? Це звичайні статистичні дані. Ідея в тому, що в наш важкий час освіта в рейтингових вишах може надати більше шансів в житті. Це неприродна думка?
Якщо там поставити фільтр по країнам, то можна побачити і виші України, в тому числі і Львівську політехніку.
Краще розкажіть - я гадаю ви в тому фахівець - як ось це може вплинути на працевлаштування учасників форуму в разі еміграції з метою заробітчанства:
«… сеть сертификаций всех направлений, уровнекй и вендоров включая Google, Microsoft, Amazon».
Розкажіть. Цікаво.