|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 24 гру, 2025 21:37
Vadim_ написав: Bolt написав: Water написав: У тебе бізнес, багато грошей, дуже багато, всі гроші у обороті, сьогодні клаву купить нема за шо, який вихід, якщо є кредитка? Ще банки для бізнесу іноді дають безвідсотковий овердрафт десь на 45 днів, за ці дні у мене цей овердрафт 2 рази обертався, чому-б й ні, лишніми гроші ніколи не бувають, особливо у бізнесі, який працює.
В тему я про ОВДП народ рримудряється купити ОВДП і в грейс періоді потримати і продати з наваром.
играть в рулетку с государством , керівниками якого , нап'рсточніки з 80+?
ЄС на 2 года с бабок насыпал, можна поиграться под 18,5% годовых.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 291 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 24 гру, 2025 21:44
Bolt написав: Vadim_ написав: Bolt написав:В тему я про ОВДП народ рримудряється купити ОВДП і в грейс періоді потримати і продати з наваром.
играть в рулетку с государством , керівниками якого , нап'рсточніки з 80+?
ЄС на 2 года с бабок насыпал, можна поиграться под 18,5% годовых.
нежданчик бывает всегда нежданно
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 629 раз.
- Подякували: 512 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 гру, 2025 00:46
Vadim_ написав:Большое спасибо за столь подробный рассказ! Но я наверное тупой и не могу всё равно понять в чём прибыль банка? и клиента, всё бесплатно? так не бывает ... 
Все элементарно. На 1 дотошного и способного к самодисциплине приходится 9 тех, кто живет от зарплаты до зарплаты и постоянно вылезает за период.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 710 раз.
- Подякували: 630 раз.
-
-
Профіль
-
-
|