Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Ваша правда. Я практично завжди жив саме в приватному будинку: це цілорічний та цілодобовий клопіт. За всім треба щоденно слідкувати, де бурʼян виліз, де рози треба підвʼязати, газони раз на тиждень або 10 днів косити, гілки дерев обрізати, щось ремонтувати та підфарбовувати… Але періодично настає стабілізація та тоді дивишся на результати свої праці і радієш… Це моя власна ялинка.
вибачаюсь, я подумав шо ВЫ ши ,
именнно этим и занимаюся , ещё обработка растений, особенно овощей и фруктов с виноградами , я думал сам сдохну от этой "экологии" а иначе пропадёт, шо на базаре продают "домашнее" я вообще .....
Зазвичай я ніколи де дивлюсь фільми у "Флаймановому кінозалі" - а це трохи подивися. Що я скажу. А скажу таке: - вперше розбиті шибки побачив одночасно в Нідердандах та майже в той же день в Україні. В день перший я приїхав на автобусі з Амстердаму в Ейндховен в аеропорт - було багато вільного часу та трохи погуляв місцевістю біля аеропорту - от тут була перша несподіванка: навкруги дуже пристойні мабуть офісні будівлі, все читсо пристойно - і раптом у одного авто - вибита шибка скло і мабуть щось вкрали. Сумно. Через добу я був в Україні - прийшов на парковку забрати своє авто - а шибки в лівому задньому вікні НЕ ІСНУЄ. І це - на платній парковці!!!!! Україна. Почали розбиратися: на відстані в 1000 км НЕ було ні арабів, ні азіатів, ні індійців, ні ескімосів, ні філіппінців. І шибки в мене не було: це на платній парковці. Прийшли разом з власником до висновку, що по парковці вночі стріляли (!), вартовий звично спав нічого не чув, попали в шибку. Можливо ще десь чи в КОГОСЬ попали. Можливо десь і труп лежав - не знаю... Получається ніби-то вина і не парковки. Вирішили поділити витрати на двох... Я вже і не знаю: то колапс - як у відео - чи ні...
- на відміну від пана Флаймана я був в Канаді 2 повноцінних тижня - авто на прокат і мандрував на сотні і тисячі кілометрів. От чесно: я не бачив ні азіатів, ні наркоманів. Мандрував по двом провінціям Альберта та Британська Колумбія. Чорношкірі були. Спеціально відвідував "Китайський супермаркет" в місті Калгарі - цікаво було що там та чим торгують...
Так ось завжди мене - наприклад в штаті Каліфорнія (США), де кількість азіатського населення ледве не дорівнює кількості неазіатського, або в Канаді, де кількість індійського населення (їй-богу я не зустрічав жодного індійця, але племінниця, яка мешкає із своїм чоловіком та двома синами в столиці Альберти каже), що їх там як бджіл у вулику) хвилювало інше питання: НУ ЯКОСЬ ЖЕ ВОНИ ВИЗНАЧИЛИ, ДЕ ЖИТИ КРАЩЕ... НУ ЯКОСЬ ЖЕ ВОНИ ДІСТАЛИСЯ ЗІ СВОЇХ ШТАТІВ КЕРАЛА В КАНАДУ... НУ ЯКОСЬ ЖЕ ВОНИ ДОПЛИВЛИ ДО САН-ФРАНЦИСЬКО... НУ ЯКОСЬ ЖЕ ВЛАШТУВАЛИСЯ....
Ну вистастило ж і кеби, і знань, і умінь... І думаю що було їм зовсім не легко. Треба було все починати "з нуля" на новому місці... З нуля...
Так навіщо тепер заздрити чи жалкувати пану флайману? Хтось заважав?
akurt написав:Зазвичай я ніколи де дивлюсь фільми у "Флаймановому кінозалі" - а це трохи подивися. Що я скажу. А скажу таке: - вперше розбиті шибки побачив одночасно в Нідердандах та майже в той же день в Україні. В день перший я приїхав на автобусі з Амстердаму в Ейндховен в аеропорт - було багато вільного часу та трохи погуляв місцевістю біля аеропорту - от тут була перша несподіванка: навкруги дуже пристойні мабуть офісні будівлі, все читсо пристойно - і раптом у одного авто - вибита шибка скло і мабуть щось вкрали. Сумно. Через добу я був в Україні - прийшов на парковку забрати своє авто - а шибки в лівому задньому вікні НЕ ІСНУЄ. І це - на платній парковці!!!!! Україна. Почали розбиратися: на відстані в 1000 км НЕ було ні арабів, ні азіатів, ні індійців, ні ескімосів, ні філіппінців. І шибки в мене не було: це на платній парковці. Прийшли разом з власником до висновку, що по парковці вночі стріляли (!), вартовий звично спав нічого не чув, попали в шибку. Можливо ще десь чи в КОГОСЬ попали. Можливо десь і труп лежав - не знаю... Получається ніби-то вина і не парковки. Вирішили поділити витрати на двох... Я вже і не знаю: то колапс - як у відео - чи ні...
- на відміну від пана Флаймана я був в Канаді 2 повноцінних тижня - авто на прокат і мандрував на сотні і тисячі кілометрів. От чесно: я не бачив ні азіатів, ні наркоманів. Мандрував по двом провінціям Альберта та Британська Колумбія. Чорношкірі були. Спеціально відвідував "Китайський супермаркет" в місті Калгарі - цікаво було що там та чим торгують...
Так ось завжди мене - наприклад в штаті Каліфорнія (США), де кількість азіатського населення ледве не дорівнює кількості неазіатського, або в Канаді, де кількість індійського населення (їй-богу я не зустрічав жодного індійця, але племінниця, яка мешкає із своїм чоловіком та двома синами в столиці Альберти каже), що їх там як бджіл у вулику) хвилювало інше питання: НУ ЯКОСЬ ЖЕ ВОНИ ВИЗНАЧИЛИ, ДЕ ЖИТИ КРАЩЕ... НУ ЯКОСЬ ЖЕ ВОНИ ДІСТАЛИСЯ ЗІ СВОЇХ ШТАТІВ КЕРАЛА В КАНАДУ... НУ ЯКОСЬ ЖЕ ВОНИ ДОПЛИВЛИ ДО САН-ФРАНЦИСЬКО... НУ ЯКОСЬ ЖЕ ВЛАШТУВАЛИСЯ....
Ну вистастило ж і кеби, і знань, і умінь... І думаю що було їм зовсім не легко. Треба було все починати "з нуля" на новому місці... З нуля...
Так навіщо тепер заздрити чи жалкувати пану флайману? Хтось заважав?
я не гуру , но как кто то сказал - бабло побеждает зло
А хто сказав, що вони влаштувалися? Так, вони живуть краще, в переважній більшості, ніж їхні індусські земляки з Індії. Але Індія - це країна третього світу, в них 9кв.м житла на людину в середньому і 8 лікарів на 10 тис населення. В Україні 45 лікарів на 10 тис та 26кв.м на людину.
Тому звичайно, що переїхавши в Канаду і улаштувавшись кур'єром в DHL чи таксистом в Убер, вони досягнуть рівня життя, що буде у 2 рази ліпше середнього індусського рівня життя. Але все ж таки нижче середнього українського, бо навряд зможуть виплатити житло.
Vadim_ написав:если есть деньги , какой н а х дуплекс? , только максимально далеко от соседей, они вам рано или поздно сделают нерві
Кстати, в Украине стандартный участок без соседей 6 соток и дом на нем - это считается элит-жильем в штатах - такие участки нарезались в основном для лакшери застроек - 60 на 120 футов (6,5 соток). Бедняки селились в таунхаузах или дуплексах. Иногда даже не на всем юните, а только на 1 этаже. Там даже планировки специальные в тех таунхаузах распространены - когда вход на 1 этаж и вход на лестницу отделены друг от друга как 2 разных входа под разных жильцов.
2587715 написав:Так, вони живуть краще, в переважній більшості, ніж їхні індусські земляки з Індії. Але Індія - це країна третього світу, в них 9кв.м житла на людину в середньому і 8 лікарів на 10 тис населення. В Україні 45 лікарів на 10 тис та 26кв.м на людину.
Тому звичайно, що переїхавши в Канаду і улаштувавшись кур'єром в DHL чи таксистом в Убер, вони досягнуть рівня життя, що буде у 2 рази ліпше середнього індусського рівня життя. Але все ж таки нижче середнього українського, бо навряд зможуть виплатити житло.
Та беруть українці в Канаді житло, навіть при тій бульбашці на Канадському РЖН. Ставки доволі низькі. Мене інше дивує - беруть навіть не маючи ще Permanent Residence - що доволі ризиковано.
Цікаво інше - скільки українців можуть виплатити житло в Україні? І чого ці негідники лишають найкращу країну де скоро буде 50м2 на жителя?
BIGor написав:Та беруть українці в Канаді житло, навіть при тій бульбашці на Канадському РЖН. Ставки доволі низькі. Мене інше дивує - беруть навіть не маючи ще Permanent Residence - що доволі ризиковано.
взяти це не значить мати змогу виплатити - це просто завуальована оренда. Писав вже про це
BIGor написав:Цікаво інше - скільки українців можуть виплатити житло в Україні?
Значно більше ніж в Канаді. Значення має не які відсотки по іпотеці, а яка ціна метра гамузом виходить. І якщо в Канаді українцю треба виплатити за будинок лям-півтора при роботі програмістом на американску компанію, то українцю при роботі програмістом на американську компанію треба виплатити 100-150 тис.
BIGor написав:І чого ці негідники лишають найкращу країну де скоро буде 50м2 на жителя?
ідіотів усюди багато. Пожити поруч з мавпами і полікуватись в індуса - завжди було мрією пересічного українця
BIGor написав:Та беруть українці в Канаді житло, навіть при тій бульбашці на Канадському РЖН. Ставки доволі низькі. Мене інше дивує - беруть навіть не маючи ще Permanent Residence - що доволі ризиковано.
взяти це не значить мати змогу виплатити - це просто завуальована оренда. Писав вже про це
BIGor написав:Цікаво інше - скільки українців можуть виплатити житло в Україні?
Значно більше ніж в Канаді. Значення має не які відсотки по іпотеці, а яка ціна метра гамузом виходить. І якщо в Канаді українцю треба виплатити за будинок лям-півтора при роботі програмістом на американску компанію, то українцю при роботі програмістом на американську компанію треба виплатити 100-150 тис.
BIGor написав:І чого ці негідники лишають найкращу країну де скоро буде 50м2 на жителя?
ідіотів усюди багато. Пожити поруч з мавпами і полікуватись в індуса - завжди було мрією пересічного українця
Умовна кавалірка (до 20 м2) в столиці або умовне цокольне приміщення в його передмісті (до 40 м2) 3..4 міс. для ІТ сенйора. Повноцінна 1к в облцентрі ЗУ 5..6 міс. Хата в селі 1..2 міс.
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 02 січ, 2026 10:42, всього редагувалось 4 разів.