Не более,чем обычно,пан Вадим.
Если я вас обидел, могу предложить вам в качестве компенсации стаканчик американо с молоком в районе яхт-клуба Сич завтра около полудня.Буду там по делам шоркатся.
Не желаете испить кофию с Господарем Вельзевула?
|
|
Нет, не обидели ,я практически не обижаюсь, всё бывает в жизни. Сказал что то с горяча . Дякую за откровенность! не буду,если Вы внимательны , я с кофе завязал з початком повномасштабної Не лайтеся хлопці, часи і так важкі та непередбачувані.
Ось я вам про це якраз в розкажу… Еміграція, заробітчанство News from Antalya Я хоч і не мешкаю в Анталії, але зберігаю контроль над деякими речами. Сьогодні звернувся з проханням один пан - я йому допоміг та спитав про те, що - судячи з його дій - вирішив він змінити локацію на іншу. Взагалі мешкає в Туреччині більше 7 років. Купив собі квартиру ще тоді, коли роздавали квартири на березі Середземного моря або майже безоплатно, або майже даром… Але час минає: двох синів в родині і треба думати, чи варто вчити турецьку мову, чи треба зосередитися на вивченні іншої. Так ось можете не повірити, але повертається в Україну. Йому до пенсії ще далеко від слова «далеко». Молодше за любителя філіппінських незайманих дівчат… Але не це є цікавим. Цікаво те, що реально пройшов «і Крим, і Рим». Майже буквально. За останні 10 років встиг пожити не тільки в Туреччині, а ще й в Греції, Польші, що цікаво для мене - Франції. Три місяця жив в Канаді (плюється до цих пір). (Далі буде) Далі буде…
Не все так просто. Справа в тому, що Туреччина реально була «раєм на Землі», де все є якщо не даром, то безоплатно: а зараз Туреччина перейшла повністю на європейські ціни. В усіх питаннях від харчів до штрафів за порушення правил руху. Єдине, в чому відстає: це ціни на житло. Як відомо, читачі та дописувачі цього форуму готові платити за залізобетонні паралелепипеди без ремонту ціну як за “heavy luх” у Флориді. Ну ось і виникло питання у людини: якщо зараз Туреччина і не хотіла, а перейшла в усіх питаннях на європейські ціни (одночасно підвищивши всім своїм громадянам і пенсіонерам виплати), то чи варто зберігали «турецьку цноливість»? Я сам про це думаю: ну вклав в 2017 50 000$, ну дають зараз 100 000…110 000$, то можливо варто взяти та забути? Що я не зможу за 100 000$ раз-два-три рази на рік помацати море та покваситися в теплому лагідному морі в комфортних умовах? Так ось: пан - мій респондент - виявився не з простих: знає досить добре французьку мову, має приятелів у Парижі та в Тулузі, з якими регулярно спілкується та ось думає, де кинути черговий якір… Трохи поспілкувалися на цю тему… Ну а поки що реально «знімається» з якоря та пакує валізи на Україну. І так буває, панове…
Краще України може бути тільки Україна
|
|