|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 29 січ, 2026 15:04
akurt написав:За зміст наступного речення не відповідаю - але якщо оформити місце реєстрації у родичів - то буде перевірка на протязі місяця. А місяць сидіти в Україні не хочуть...
Знайомий з Лисичанська зареєстрований як ВПО в готелі, живе в Литві.
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 258 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 січ, 2026 15:05
Faceless написав:Vadim_ написав:А как , если в аренде проживаеш и в договоре запрет на регистрацию ?
Така дурня то наші локальні винаходи, в цивілізованому світі в оренді спокійно реєструються, і власне не треба ніяких особливих зусиль
если он такой цивилизованный то зачем вообще регистрация? , это наследие колхозов совка
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 643 раз.
- Подякували: 527 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 січ, 2026 15:08
Дюрі-бачі написав:На момент еміграції паспорта не було, але тоді пустили і без нього, а далі якось не зробили. Та й, наскільки мені відомо, в дітей термін дії паспорта 2 роки, а потрапити в ДП Документ чи консульство іноді буває складно...
Я зрозумів: не було, не зробили, потрапити складно. АЛЕ виж написали шо до школи не пускають. Звісно не пускають без будь-яких документів. Глянув по ДП Документ, зараз у Празі нема місць, є у Вроцлаві на 3 лютого з 14:00
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 січ, 2026 15:12
Water написав:АЛЕ виж написали шо до школи не пускають. Звісно не пускають без будь-яких документів.
Просто в тій же школі навчається чимало дітей, зокрема дочка знайомих, через яких на мене і вийшли. В неї теж не було закордонного паспорта, але було свідоцтво з місцем народження м.Київ і реєстрація в селі Київської області, і їй все оформили без проблем. Та і героям мого посту вже все оформили просто по папірці з реєстраціїєю в селі Закарпатської області. Причиною відмови було саме місце народження/реєстрації.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 931 раз.
- Подякували: 647 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 29 січ, 2026 15:16
Дюрі-бачі написав:Просто в тій же школі навчається чимало дітей, зокрема дочка знайомих, через яких на мене і вийшли. В неї теж не було закордонного паспорта, але було свідоцтво з місцем народження м.Київ і реєстрацією в селі Київської області, і їй все оформили без проблем.
І шо, їй теж прийде час оформлювать загран. А так читайте вище: не було, не зробили, нема місць, а ми не знали, а ми не подумали. Луганських притісняють, зареєструйте мене як ВПО. Дюрі-бачі написав:Причиною відмови було саме місце народження/реєстрації.
Миж вже вияснили шо у нього не було документів. Чи ви хочете продовжувать? Надайте лист-відповідь зі школи, де написано: Chlapče, nepřijmeme tě do školy, protože jsi registrovaný v Rubežnoje.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 січ, 2026 15:19
Water написав:зареєструйте мене як ВПО.
дивно просто якось щодо Вашої логіки: 3 роки не реєструватись як ВПО, а тепер терміново захотілось.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 931 раз.
- Подякували: 647 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 29 січ, 2026 15:22
Дюрі-бачі написав: Water написав:зареєструйте мене як ВПО.
дивно просто якось 3 роки не реєструватись як ВПО, а тепер терміново захотілось.
Ну так в них не було відповідного знайомого бачі.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 січ, 2026 15:25
Vadim_ написав: Faceless написав:Vadim_ написав:А как , если в аренде проживаеш и в договоре запрет на регистрацию ?
Така дурня то наші локальні винаходи, в цивілізованому світі в оренді спокійно реєструються, і власне не треба ніяких особливих зусиль
если он такой цивилизованный то зачем вообще регистрация? , это наследие колхозов совка
Сильно помиляєтесь. Просто це зветься трохи інакше, але суть приблизно така сама, і необхідна для багатьох речей, від банальної статистики до надання соціальних послуг, відкриття рахунків і т п.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1502 раз.
- Подякували: 8292 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 29 січ, 2026 15:29
Faceless написав:Така дурня то наші локальні винаходи, в цивілізованому світі в оренді спокійно реєструються, і власне не треба ніяких особливих зусиль
Польща рахується за "цивілізований світ"? Бо тут теж практично усі умови зараз йдуть як "тимчасова оренда". Адже неплатника вигнати з орендованого житла вкрай важко, якщо це його єдине місце проживання.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 710 раз.
- Подякували: 636 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 січ, 2026 15:30
Gastarbaiter написав: Faceless написав:Така дурня то наші локальні винаходи, в цивілізованому світі в оренді спокійно реєструються, і власне не треба ніяких особливих зусиль
Польща рахується за "цивілізований світ"? Бо тут теж практично усі умови зараз йдуть як "тимчасова оренда". Адже неплатника вигнати з орендованого житла вкрай важко, якщо це його єдине місце проживання.
Польща з натяжкою 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1502 раз.
- Подякували: 8292 раз.
-
-
Профіль
-