Того двбба не потрібно робити розумнішим. Армія зробить його більш відповідальним за свої вичнки і дисциплінованим.
|
|
Re: Еміграція, заробітчанствоВ тему о налогах в Европе, знакомый написал:
"Привіт. На початку цього місяця отримав сповіщення від податкової Іспанії про перевірку за 2023-й рік. Я автономо з 2022-го року. Я все декларував як треба, тому мав усі інвойси від клієнтів. Дуже цікавили інвойси на витрати (ті що більше 1 тис). Дали 10 днів на подачу документів. Моя бухгалтерка все мала і все подала, тому через три тижні я знов почав дихати. Там коли заходиш підписати сформовану справу у власному кабінеті в трибутарії видно, що вони докладають з матеріалів. Мушу сказати що вони бачать усі рахунки, витрати та інші грошові рухи. Це було так давно, що я і не одразу згадав що то за позиції." Самый прикол что в тех доках, что прикреплены к делу, были даже платежи за парковку на пару евро, оплаченные наличкой ) Походу по номеру машины автоматически скидывается инфа в общую базу. Хз как в других странах, но вот в Испании вот так, данные собирают отовсюду где только могут. По номеру НИЕ (ИНН по нашему), телефона, машины и тд. Если хоть что-то указано, то все, хоть налом плати, хоть укр картой - все так или иначе попадет в единую базу, а там уже как повезет - будет расхождение на 10% от доходов, мб и пофиг, на 30%, уже проверка. Дякую за ваше повідомлення.
Важливо та цікаво. Ну так ми ж весь час говоримо про те, як треба вибирати країну для проживання. Дійсно багато з моїх знайомих обрали Іспанію. Перед тим, як кудись інвестувати гроші, вивчав законодавство. Саме з цієї точки зору рекомендував Туреччину: ніяких питань про кошти та SWIFT-перекази в будь-яку країну світу. Потім я обрав Францію. Наприклад, сьогодні пройшов лист з Податкової Франції. Ну, хтось би злякався. А я так - ні: Les taxes d’habitation sur les résidences secondaires et les logements vacants ont été maintenues lors de la suppression de la taxe d’habitation sur les résidences principales en 2023. Pour mettre en œuvre cette taxation, l’administration fiscale doit pouvoir correctement identifier l’ensemble des locaux concernés. Pour cela, une déclaration de la situation d’occupation des biens immobiliers (résidence principale, secondaire, local vacant, etc) incombe aux propriétaires depuis 2023. Податки на майно для другого житла та незайнятого житла були збережені після скасування податку на майно для основного житла у 2023 році. Для впровадження цього оподаткування податкові органи повинні мати можливість точно ідентифікувати всю відповідну нерухомість. Тому, починаючи з 2023 року, власники зобов'язані декларувати статус заселення своєї нерухомості (основне житло, другий будинок, незайняте житло тощо). В мене - у Франції - основне житло. Зайшов на сайт податкової - вони в листі радять - перевірив, я та жінка: первинне та основне житло власників. Все як має бути. Головне: не бути (нік видалено, щоби не торкатися лайна), та думати головОМ, а не ногОМ. Це важко - той «видалений» флудер загидів всю гілку то шлагбаумами, для яких він пророкував в Україні судові позови, то оголеними дівчатами, які йому сняться ночами - але того варто - та визначенням того - нагальне важливе питання!!! - то назва столиці Ірландії, де він не був останні 1/2 сторіччя та точне не побуває в найближчі 1/2 сторіччя - має вимову через букву «б» або через притаманну йому букву «п». Насправді: через букву «А», бо у всьому світі вимовляють як «дАблін».
Может всё ж лучше СБУ выкрадет с гасконского дворца основного писателя-фантазма с этой ветки и как турецоподданого(и поддатого, винишко то по два эвро/батл) диверсанта и использует опыт командира бронепоезда в отставке для новой диверсии на Хрымском мосту(с оставленным вместо визитки Яроша паспортом с полумесяцем и крайне известной на КРЖН(кемеровском естественно) фамилией)???
|
|