Знакомый жаловался на пограничников что забрали у его 17 летней дочери самогон
|
|
Re: Еміграція, заробітчанствоНу літру можна, а нахіба в 17 більше) Хоча з тим що там перевіряють то і за літр могли докопатись. Хотаб, мотивація 100% вірна. Причому самі ті 'правильні' коли отримуюють якусь передачку, скачуть до 4х метрового потолка. Але люди звичайні і прикордонник нажаль як ручка і карандаш.
Re: Еміграція, заробітчанствоЧим вони зажрались? Кордон же ЄС - Україна, і правила одні за всіх. А щоб пиляти гранти - то треба було щоб наш нарід голосував за про-європейських політиків. Еміграція, заробітчанство
(Або події в стані емігрантів з України під час 2-о тижневого перепочинку перед Апокаліпсисом...) Що мене здивувало в ці дні? 1. Двотижневий перепочинок. Подивимося... 2. "Шахові ходи" моєї приятельки з Анталії, яка раптом і несподівано "Приземлилася" в Канаді. Точніше вона вже була в Канаді - в’їзд разом із сином за Програмою CUAET - потім виїхала з Канади, побувши там десь 3 місяці. Син хоч і має "морську освіту" і певну кваліфікацію але за фахом влаштуватися на роботу не зміг. Але якщо врахувати що в силу різних причин ця неповна родина приземлилася в найдорожчому місті Канади - то влаштувався на роботу в ресторан офіціантом. Здивував мене до безтями, але і так буває... Мама хлопця помандрувала своєю рідною Україною, провідала всіх родичів та однокласників, потім відвідала Анталію - в якій прожила майже 20 років - і ось несподівано для мене надіслала відео, де вона знову у Ванкувері... В квартирі разом із сином... Я задав не скромне питання: "В мене враження, що ви вдало позбулися нерухомості в Україні чи в Туреччині?" - Нєєєє))) в мене нічого немає на жаль… осьо 3 коти тільки. В Туреччині нічого так і не вдалося заробити відкласти. Подивимось як тут складеться. Шкода звичайно але як є((... Але Ванкувер шикарєн❤️❤️ Ну що ж, пані має рацію: реально нічого втрачати, крім своїх ланцюгів... З ланцюгами в останні 3 місяці розібралася... Як говорить українська приказка: "Незнайко на печі лежить, а знайко по дорозі біжить" 3. "Італійські канікули", які завершилися... Ех, були часи: нормальна хороша самодостатня родина українців: якийсь там маленький бізнес, шикарна квартира в одному обласному центрі, дуже непогана дача на річці... ну що треба для гарного життя... Але інколи карколомні зміни приходять несподівано: саме перед початком війни реально несподівано помер чоловік - от просто взяв та помер. Вчора був здоровий такий, що хоч до дівчат вивчати формули відпускати... і - немає... А тут ще й війна... Жінка його з дочкою евакуйовані та опинилися в Італії. Італія прийняла українських біженців напрочуд чудово, безкоштовна (!) квартира, якісь там виплати грошові, приносять італійці пакунки з харчами... Дочку навіть вдалося влаштувати на роботу. Гріх жалітися: українську квартиру здали нашим українцям за хороші гроші. Але італійці виявилися підступними - підступні італійці фактично відібрали квартиру в Італії, попередивши, що тепер за неї прийдеться платити італійцям італійські гроші. Чим фактично підвісили за ноги мешканців. Ну що робити: склали "манатки" у валізи та поїхали з Італії. В Болгарію... Взяли квартиру в оренду в гарному місці всього за 200 євро. Правда сусіди лякають що це ціна в несезон, а в сезон буде вся 1000... Подивимося... Як ми всі побачили та відчули, в наш час і на добу вперед не вгадаєш нічого... Re: Еміграція, заробітчанствоНу добре вам подобаються пиляння грантів і одночасне скиглення на німців. Доречі, як гранти до політиків відносяться, якщо он в нас на форумі і то є пилялка 2х грантів. Візьмемо до уваги інше - промисловіть. Як з 22го року пішов розвиток. Можливо Ви не помітили, але до 22го року заводи зачинялись. А зараз скрізь інвестори підсипають - там будуємо, там розбудовуємо, там оновлюємо. Кордон один - а от погранці різні, це Ви дуже вдало підмітили, я до речі про це 2 рази написав) Не розумію до чого Ви мені це написали, чи Ви вважаєте що ситуація на кордоні ок, включно з тим що розмова почалась з труханів?
В Грецію, що з Македонії, що з Албанії заїжджати, митники навіть не виходять з буди, вези хоч слона. Хоча формально такий самий кордон ЄС, як польсько-український. Re: Еміграція, заробітчанство
дуже дивне рішення з Італії емігрувати в Болгарію. Притому що в Італії їм дали дуже солідний старт. Re: Еміграція, заробітчанствоАле напевно все-таки не такий кордон? Польща-Україна проходять мільйони людей, і кожен другий хоче провезти 5 л горілки, цигарки і кілограм сала. Думаю що з Албанії/Пн. Македонії в Грецію не їздять мільйони людей.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор |
|