|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 09 кві, 2026 09:52
Пане BIGor! Беріть приклад з мeне: я НЕ заважаю нашим дописувачам виправляти законодавство інших країн: ну хочеться людям змінити закони в усіх 197 країнах світу - так "зелене світло".
Он ці дурнуваті великобританці також з"іхали з глузду: З 12 квітня мандрівникам з Європейського Союзу заборонено в'їжджати до Сполученого Королівства з м'ясними або молочними продуктами в багажі. Мабуть треба поставити Його Величність короля Чарльза Третього на місце. А хто ж поставить, крім наших людей? Кмітливі та активні: хочу везу 3 кіло сала, а хочу 45 кіло наркоти у вигляді порошку ціною в мільйони доларів - як на днях заарештований в штаті Іллінойс (неподалік Чикаго) наш українець - далекобійник.
Бо що ж це робиться: з 12 квітня мандрівники, які в'їжджають до Сполученого Королівства, більше не можуть провозити продукти харчування (Сендвічі, сир, м'ясні делікатеси, сире м'ясо, молочні продукти) для особистого (!) споживання, незалежно від того, чи вони упаковані, вакуумно упаковані чи придбані в безмитній зоні.
I ми не зможемо пояснити, що цей захід був ужитий урядом Великої Британії для захисту сільськогосподарського сектору на тлі випадків ящура, які зросли в Європі. Ось хочеться везти кілограмами сало, заражене ящуром та вирощеного на страшних хімікатах - і все!
Виправляти їх та виправляти: на початку 2025 року вже було запроваджено обмеження на особистий імпорт м’ясних та молочних продуктів з Німеччини, Угорщини, Словаччини та Австрії. Збоченці. Виправляти їх та виправляти. Вчити та вчити.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4257 раз.
- Подякували: 1551 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Чет 09 кві, 2026 10:45
BIGor написав:дуже дивне рішення з Італії емігрувати в Болгарію. Притому що в Італії їм дали дуже солідний старт.
Я би не писав про таке дивне рішення - але ж ми обговорюємо " Еміграцію та заробітчанство" - а тут багато дивних речей відбувається. Якщо було б не дивно - то й обговорювати не було б що...
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Чет 09 кві, 2026 20:02
akurt написав:З 12 квітня мандрівникам з Європейського Союзу заборонено в'їжджати до Сполученого Королівства з м'ясними або молочними продуктами в багажі.
ООО, покажіть нашим керманичам, то може додумаються таке і в нас зробити. Тільки уявіть бедрьонки біля кордонів мінус покажуть. Дивись, і зерно почнуть пропускати. Або напишіть куди потрібно, писати Ви любите.
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 кві, 2026 20:14
BeneFuckTor написав: akurt написав:З 12 квітня мандрівникам з Європейського Союзу заборонено в'їжджати до Сполученого Королівства з м'ясними або молочними продуктами в багажі.
ООО, покажіть нашим керманичам, то може додумаються таке і в нас зробити. Тільки уявіть бедрьонки біля кордонів мінус покажуть. Дивись, і зерно почнуть пропускати. Або напишіть куди потрібно, писати Ви любите.
Так, що берлінки я не зможу з польскієго привезти?!
-
Bolt
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 302 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 кві, 2026 20:20
Bolt написав:Так, що берлінки я не зможу з польскієго привезти?!
Так взагалі-то, там нові правила на посилочки і каву звичайну 500г не відправити. Так що як будете відправляти то потрібно вже уважніше бути. законопроєкт №15112
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2026 09:23
Еміграція, заробітчанство(або "Навчи дурня Богу молитися - він і лоба розіб"є")Наші люди за кордоном не перестають дивувати світову спільноту дивними вчинками. Одному легіню вдячна Франція виділили як біженцю окрему квартиру в досить великому місті. Безкоштовно, тобто даром. А невдячна жорстка нелюдська компанія, яка є постачальником електричної енергії, взяла та відключила електрику в його квартирі. Причому дуже підступно та якось хитро: може загорятися тільки одна лампочка та і та - сміятися будете - в туалеті. Без жартів. А все чому - борг за останній рік чи два склав 1 200 (одна тисяча двісті) євро. Ну забула людина платити за електрику, так що... Коротше, наш герой, ображений однією лампочкою в туалеті, вчора звернувся до наших українців якось допомогти подзвонити/поїхати/накричати/натопати ногами в ту нелюдську енергокомпанію та домовитися, щоби борг за спожиту електричну енергію скасували. А інакше прийдеться робити так, як сказано класиком 5 (п"ять!) років тому: flyman написав:Вобщем собираєм дальше активи на філіпінок на Філіпінах, або просто на Португалію. 5-6 кавалірок в Києві біля ШРТ мають дати засоби. Ще можна пару в Битомі, чи Ченстохові або Щецині.
Джерело: viewtopic.php?p=5259878
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: П'ят 10 кві, 2026 19:58
Кляті сталіністи, вже в орудують в США:
"У США після 18 років чоловіків автоматично ставитимуть на військовий облік — відмова загрожує штрафом до $250 тисяч або до 5 років ув’язнення, — Business Insider"
-
Frant
-
-
- Подякував: 1813 раз.
- Подякували: 2590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2026 21:22
Frant написав:Кляті сталіністи, вже в орудують в США: "У США після 18 років чоловіків автоматично ставитимуть на військовий облік — відмова загрожує штрафом до $250 тисяч або до 5 років ув’язнення, — Business Insider"
Офигеть! Как можно отказаться от АВТОМАТИЧЕСКОЙ постановки на учёт?
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6523 раз.
- Подякували: 21767 раз.
-
-
Профіль
-
-
136
84
39
2
Додано: П'ят 10 кві, 2026 21:25
akurt написав:Еміграція, заробітчанство(або "Навчи дурня Богу молитися - він і лоба розіб"є")Наші люди за кордоном не перестають дивувати світову спільноту дивними вчинками. Одному легіню вдячна Франція виділили як біженцю окрему квартиру в досить великому місті. Безкоштовно, тобто даром. А невдячна жорстка нелюдська компанія, яка є постачальником електричної енергії, взяла та відключила електрику в його квартирі. Причому дуже підступно та якось хитро: може загорятися тільки одна лампочка та і та - сміятися будете - в туалеті. Без жартів. А все чому - борг за останній рік чи два склав 1 200 (одна тисяча двісті) євро. Ну забула людина платити за електрику, так що... Коротше, наш герой, ображений однією лампочкою в туалеті, вчора звернувся до наших українців якось допомогти подзвонити/поїхати/накричати/натопати ногами в ту нелюдську енергокомпанію та домовитися, щоби борг за спожиту електричну енергію скасували. А інакше прийдеться робити так, як сказано класиком 5 (п"ять!) років тому: flyman написав:Вобщем собираєм дальше активи на філіпінок на Філіпінах, або просто на Португалію. 5-6 кавалірок в Києві біля ШРТ мають дати засоби. Ще можна пару в Битомі, чи Ченстохові або Щецині.
Джерело: viewtopic.php?p=5259878
Португалія з того часу подорожчала для життя, але яким боком це до "лампочки в туалеті", одному лише акурту відомо.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1638 раз.
- Подякували: 2882 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 10 кві, 2026 21:27
Сибарит написав: Frant написав:Кляті сталіністи, вже в орудують в США: "У США після 18 років чоловіків автоматично ставитимуть на військовий облік — відмова загрожує штрафом до $250 тисяч або до 5 років ув’язнення, — Business Insider"
Офигеть! Как можно отказаться от АВТОМАТИЧЕСКОЙ постановки на учёт?
автоматично Лев идет по лесу. Навстречу лиса. - Ты кто? - Я лиса. - Записывая: лиса. Придешь ко мне завтра утром, я тебя съем на завтрак! Лиса заплакала. Идет дальше. Навстречу медведь. - Ты кто? - Я медведь! - Записывая: медведь. Придешь ко мне завтра днем, я тебя съем на обед! Медведь заплакал. Идет дальше. Навстречу заяц. - Ты кто? - Я заяц!!! - Записывая: заяц. Придешь ко мне завтра вечером, я съем тебя на ужин! - А можно не приходить? - Можно. Вычеркиваю.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1638 раз.
- Подякували: 2882 раз.
-
-
Профіль
-
-
1