|
|
Можливо. Я не питав точно, по якій Програмі він подається, але він чекав саме терміну роботи двох років саме на стабільній посаді після магістратури канадського університету.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 12 кві, 2026 20:09, всього редагувалось 1 раз.
Як би там не було в тій Канаді - але там опинилося більше 300 000 українців - і нехай більшість з них в перші роки перебування досить сильно «плакали», але потім якось облаштувалися та намагаються вжитися в інший соціум.
Хоча не можна сказати, що він якийсь «інший». Він звичайний. Просто з людськими відносинами між людьми. Із своїми особливостями. Востаннє редагувалось akurt в Нед 12 кві, 2026 20:23, всього редагувалось 1 раз.
Re: Еміграція, заробітчанство"Мамо, ми це зробили!" Ну що, Орбана ми зняли. Не знаю чи Мадяр буде кращим для України, але якісь зміни у відносинах між країнами мають бути. Бо по-перше, гірше Орбана вже не можна уявити, а по-друге після таких взаємних образ важко наладити хоч якусь конструктивну взаємодію між країнами.
П.с. Трохи голосів добавив і я своєю агітацією, так як в Угорщині сьогодні голосувала моя мама, а також декілька інших родичів тим часом в далекій-далекій Галактиці, ой ВБтим часом в далекій-далекій Галактиці, ой ВБ
Еміграція, заробітчанство
News from Canada Поки панове вивчають - за порадою досвідчених дописувачів - що там відбувається в загадковій «далекій-далекій Галактиці» під загадковою назвою «ой ВБ», інші люди не хлопають вухами та не шукають пригод на свою дупу від інопланетян. Один з адекватних послухав мою пораду не брати дурного в голову та важкого у руки, тобто не залишатися жити далі в Болгарії - дивній країні - але на мій погляд безперечно депресивній - та щось змінити кардинально. Розглядали: Бельгію, Нову Зеландію і навіть Австралію. Хлопець одружений, має дитину та ІТ-ну базову - після університету в Україні - освіту. Тобто йому реально байдуже, з якої країни працювати. А тоді вирішили, що варто скористатися тим, що вже є в кишені - раніше оформленою канадською візою за програмою CUAET. Вибирали місто для прожиття між шикарним Ванкувером та працьовитим Торонто. А зупинилися посередині - на місті, яке я особисто «мацав руками» влітку 2023 року - місто Calgary. В мене самі чудові враження від нього… Початок досить скромний: оренда квартири НЕ в центрі міста - 2 bedroom - за 1700 CAD. В добрий час! Ну не всім же жити в «далекій - далекій Галактиці» (с)… База від Ночкінане для себе, а в оренді (і ніякого канадійського "кувєта")
|
|