Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3284328532863287>
Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2026 05:40

Hotab написав:Питання до туристо-емігрантів.
Хтось їздив по оцьому південно-східному «обрізу» , замість триматися виключно автобану?
Зображення

Відстань 205 vs 140 км
Різниця по часу 7 хв
Гугл і Вейз по дефолту веде по автобану, бо це ж швидше .
Мені не сподобалось минулого літа, коли я перед Будапештом вперся в тягнучку (через ремонт дороги і зникнення пари смуг) і я там втратив 30-45 хвилин, та ще і зовсім не зберіг фізичні ресурси для подальшої дороги (одна з основних переваг автобану перед дорогами з містами /селами) .
По грошам теж невеликий плюс якщо зрізати :
На автобані 200 км зʼїсть 16 літрів
Скорочений маршрут 7-8 літрів.

Хвилюють можливі нежданчики на таких дорогах, який-небудь комбайн, за яким тягнуться всі півгодини . Гугл такого не може передбачити .

По Румунії їдеш не по автобану, десь годин за 6 400 км долаються, тим більше те щр навігатор малює, завжди швидше можна проїхати.
Bolt

Подякував: 24 раз.
Подякували: 305 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2026 06:23

Bolt мені Румунія не підходить. Бо старт з а/п Ржешов (RZE) . Та і фініш не Албанія, щоб обирати зовсім південний маршрут .
Щодо правдивості прорахунку навігатора, то бувають помилки в обидві сторони, і суттєві. В Україні по відомим мені дорогам я завжди їхав швидше його обрахунків (Чернігів — Херсон). Але в Європі ні.
Грок каже що так не буде як на моєму скріні. Особливо влітку в світлий час доби. Сільгосптехніка зробить свою справу.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2604 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2026 07:34

Кіосакі: бідний тато

M-Audio написав:
  Vadim_ написав:Коля,

Извиняюсь , но так и не услышал мнение/ответ в чём преимущество потраченных баксов на аренду а не покупку своего?платить до смерти , чем?
Чем будут платить за аренду когда нету работы или возраст ?

Даже странно, что после всех объяснений опять нужно дополнительно объяснять.
Неужели до сих пор не очевидно, что
а) из потраченных баксов на покупку своего (если в ипотеку) в "своё" превращается процентов 20 в первые 10-15 лет, а остальное - та же аренда, только получатель денег отличается;
б) оно "своё" только в части ответственности за якобы "свою" собственность, а прав иногда даже меньше, чем в аренде;
в) на старости лет лучше иметь капитал для оплаты аренды, чем ветшающий и требующий постоянной заботы домик. Капитал будет приносить доход даже на старости лет, а домик будет только тянуть расходы.

Класика. Кіосакі: бідний тато
flyman

Подякував: 1638 раз.
Подякували: 2883 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2026 07:48

Hotab написав:Bolt мені Румунія не підходить. Бо старт з а/п Ржешов (RZE) . Та і фініш не Албанія, щоб обирати зовсім південний маршрут .
Щодо правдивості прорахунку навігатора, то бувають помилки в обидві сторони, і суттєві. В Україні по відомим мені дорогам я завжди їхав швидше його обрахунків (Чернігів — Херсон). Але в Європі ні.
Грок каже що так не буде як на моєму скріні. Особливо влітку в світлий час доби. Сільгосптехніка зробить свою справу.

Ну я в Албанію тричі через Жешув, Барвінек їздив, щоб то сране Закарпаття обїхджати, з їх сумнозвісним Хустстким ТЦК. Гак 200 км получався.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2026 08:10

Bolt

через Жешув, Барвінек їздив,

Ну це мій маршрут.
А далі де звертав на Албанію?
Мені найкращий варіант через Белград - Подгоріцу, тобі очевидно раніше треба на південь.
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2026 08:16

Hotab написав:Bolt

через Жешув, Барвінек їздив,

Ну це мій маршрут.
А далі де звертав на Албанію?
Мені найкращий варіант через Белград - Подгоріцу, тобі очевидно раніше треба на південь.

Та далі, , Словаччина ьесплатками, щоб там за 30 км аінтетку не купляти, а далі як на вашій карті повз Будапешті і там вже до Белграда.
Раніше їхав через Румунію в Моравиці переходів в кордон і спочатку їхав до Белграда на автобан. Але пізніше скорегував маршрут і став подворотнями, через Білу церкву вискакував вже в Смедереві, по часу навіть економія получалась і за автобан менше платити. .
Пи Си В румінії фіг хто селами 50 їде. Пристроюєшся навіть за фурою і він навіть містечками 70 спокійно може їхати. Завжди швидше навігатора получалось.
Востаннє редагувалось Bolt в Вів 28 кві, 2026 08:20, всього редагувалось 1 раз.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2026 08:19

Bolt

Словаччина ьесплатками, щоб там за 30 км аінтетку не купляти,

Так, це розумно.
Ну так а Будапешт обізджав саме по автобану, чи як я розглядаю?
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2026 08:29

Hotab написав:Bolt

Словаччина ьесплатками, щоб там за 30 км аінтетку не купляти,

Так, це розумно.
Ну так а Будапешт обізджав саме по автобану, чи як я розглядаю?

По автобану, тоді ще на кільцевій Будапешта з"їжджали заправитись і здається в КФС ще похавали.
Взагалі була думка безплатними дорогами все Мадярщину, аж до Сегеда проїхати, бо в них виньетка, навіть разова, задофіга коштує, але тоді на Краковці провтикали багато часу і в, Угорщину вже виїхали як темнігалр. Але тоді добряче газанув і ставав на ночівлю вже еа якісь заправці за Ьелградом.
Зараз ще такий момент, читав, на турфорумаз, що Румуни з минулого року вимагають на кордоні сертифікат ТО автомобіля. Наскільки знаю, що по грошах все таки дешевше буде зробити той гак через мадьярщину чим його робити.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2026 09:14

Hotab написав:Сільгосптехніка зробить свою справу.

Не тільки, ще залізничні переїзди.
Польща-Словакія дорога через Карпати, десь там я їздив, так собі.
Якщо без Будапешта піти Kosice-Miskolc-Szolnok-Subotica-Novi Sad?
Water

Подякував: 71 раз.
Подякували: 275 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2026 09:34

Хороші у вас маршрути.
По Румунії можна їхати весь час 100, якщо їхати з боку Чернівців на Бухарест. Там майже пряма досить приємна траса через мої улюблені Фокшани, де завжди зупинявся в готелі по дорозі зі Львова на Туреччину.
Здається Румунія зараз будує гіпершвидкісну трасу з півночі своєї країни від кордону з Україною на південь зовсім іншим новим маршрутом.

А зараз їжджу через Італію, Словенію, Хорватію та Сербію - так хитрі словенці підвищили плату до 24€ - практично платиш просто за декілька годин поїздки.
akurt

Подякував: 4301 раз.
Подякували: 1558 раз.

Профіль

2
2
7
  #<1 ... 3284328532863287>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти