только если "на жизнь" на Балканах ты зарабатываешь вне балкан)
|
|
А мені сподобався новий термін від флаймана: «невпущена».
Востаннє редагувалось akurt в Сер 29 кві, 2026 19:35, всього редагувалось 3 разів.
не полуподвалов собственно как и на лигурийском побережье Италии да и в курортной зоне любой европейской страны) Прохожий
Боже збав. А потім почати мріяти про 14-річну за миску рису 🤭
На такі курорти під оренду я вже не встигну заробити, з армією треба було прощатись раніше) Ви ці квартири продаєте? Приклад хати за 700 штук. Ріелтор кожен день працює саме в цьому бізнесі саме в Анталії. Ви там можете шозавгодно розповідать з Іспанії, але я пару годин як спілкувався саме з ріелтором в Анталії, де я зараз і знаходжусь. Просто, з цікавості, бо воно мені нідочого. Приклад хати, це не перша лінія, але недалеко від моря і 3+1. 2+1, скільки до моря не питав, 110 штук. АЛЕ... ріелтор сказала 700 штук таке буває, рідко але буває, потрібно дивитись. Погана у вас рієлторша.
Зовсім погана і некваліфікована. Змініть і не мучайтеся. Для контролю перед тим, як вигнати в шию спитайте про ЖК: - від Ali Kemal Group, де квартири купують (видалено мною); - від Ozpinarlar, де купують квартири - та беруть в оренду типу 3+2 - (видалено мною); - спитайте може ще є яка - ніяка квартира в SanIsBlue… Напишете, що вона скаже. Навіть цікаво. Я дуже давно не заходив на не наведені вами російські сайти із заманухою для росіян, а на основний сайт продажу квартир Sahibinden. Востаннє редагувалось akurt в Сер 29 кві, 2026 21:46, всього редагувалось 7 разів.
Re: Еміграція, заробітчанствоВсетаки ми на фінансовому форумі, відповідно я завжди думав що інвестують в, як не дивно, проєкти. А в квартирах зберігіють(намагаються) зберегти гроші більше середній клас. Тому куди будуть інвестувати дубаї, можу написати наприклад Польща, що зараз і відбувається, дуже цікава тема, але це скоріш до ореста. Наприклад як і які сфери розвивають в Туреччині, як там з промисловістю, чи реальний потік дубайських грошей в якусь туристичну сніжинку на середземному морі або чи планують розширення портів, сміжно чи то нафто промисловості. Ось це більше цікаво і тут сотні мільйонів на квадратний кілометр. А ви про якусь хату за 300к(перша в гуглі) евро куплену за готівку якимсь корупционером. Наш то он ахметов купив непогану 'хату' в мадриді. А так нашим людям 'ухилянтам' скрізь стяє тяжко. Як ось Ви написали в Туреччині купа обмежень, нові космічні суми за посвітки проживання, райони з дозволом за забором як для стада баранів, незрозуміла політика. Якщо дають через 5 років паспорт нормально то ще окей. Дівчатам юбки до кісточок носить, хоча може це і добре) З іншої сторони моря з польщі автобуси їдуть прямо на тцк. Особо ніхто і не соромиться казати що не вистача людей на фронті, і німці до цього дойдуть рано чи пізно))
Інвестують в:
- дівчат; - в жінок; - в раритетні автомобілі; - в нерухомість; - в поштові марки; - в акції підприємств; Фахівці вважають, що основними напрямками інвестування у 2026 році слід вважати: нерухомість, фондовий ринок (ОВДП, акції), агросектор, IT-стартапи (defence tech, AI), криптовалюти та франшизи. Найбільш перспективними вважаються диверсифіковані портфелі, що поєднують консервативні інструменти (депозити, облігації) для стабільності та агресивні (венчурні інвестиції) для високої доходності. Також цікаво тут: «Інвестують в проєкти» - це цікаво. Це в смислі в папірці, чи в креслення? Так це відома річ: наші люди пилять західні гроші не один рік. Мають назву «гранти». За СРСР популярною науковою фразою було: «Ученым можешь ты не быть - но кандидатом стать обязан!» Останні років 10 відбулася зміна: «Вченим можеш ти не бути, але закордонні гранти на повітряні проєкти вміти розпилювати повинен!» Наука на «кінчику пера». Призводить до неймовірний кількості докторів педагогічних наукАв, економічних наукАв, юридичних наукаАв. Та інших наукАв. Це про проєкти. Востаннє редагувалось akurt в Сер 29 кві, 2026 22:36, всього редагувалось 1 раз.
|
|