Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3289329032913292>
Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2026 19:10

Hotab написав:Water
Балкани теж влітку буде жаркі. Але ж народ пре туди шо дурний. І відпочивати, і жити.
Хоча мені здається для життя Балкани класні лише з вересня (ще дуже тепло і повно сонця, але вже не жарко ) і до травня. Літо - треба тікати в Африку 😅

только если "на жизнь" на Балканах ты зарабатываешь вне балкан)
Прохожий

Подякував: 939 раз.
Подякували: 1465 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2026 19:12

блэкаут?

flyman написав:
  akurt написав:Хто не встиг - той запізнився, або чужинців тепер ніде не люблять!
Туреччина ввела додаткову плату для іноземців з 1 травня за оформлення ВНП.
Було 140$ на 2 роки - стало 1000$ в більше.

та невпущена вигода

можэ нэдоглэдив, ситкивка?
Прохожий

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2026 19:20

А мені сподобався новий термін від флаймана: «невпущена».
Востаннє редагувалось akurt в Сер 29 кві, 2026 19:35, всього редагувалось 3 разів.
akurt

Подякував: 4301 раз.
Подякували: 1558 раз.

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2026 19:26

Прохожий написав:
Балкани теж влітку буде жаркі. Але ж народ пре туди шо дурний. І відпочивати, і жити.
Хоча мені здається для життя Балкани класні лише з вересня (ще дуже тепло і повно сонця, але вже не жарко ) і до травня. Літо - треба тікати в Африку 😅

На пул хат під оренду тре зароблять (не там зароблять ясна справа) і тільки так і виживати на старості років)
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2604 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2026 19:36

Hotab написав:
  Прохожий написав:

На пул хат під оренду тре зароблять (не там зароблять ясна справа) і тільки так і виживати на старості років)

не полуподвалов
собственно как и на лигурийском побережье Италии да и в курортной зоне любой европейской страны)
Прохожий

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2026 19:41

Прохожий

не полуподвалов

Боже збав. А потім почати мріяти про 14-річну за миску рису 🤭

собственно как и на лигурийском побережье Италии да и в курортной зоне любой европейской страны

На такі курорти під оренду я вже не встигну заробити, з армією треба було прощатись раніше)
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2604 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2026 20:23

akurt написав:Торгуватися за 50% від ціни - мудро.
Наприклад, квартира 2+1 від AKG group за прайс-листом 700 000$, а ви пропонуйте 50% або 5% та смійтеся в очі.
Мені подобається такий «Хід конем».

Ви ці квартири продаєте? Приклад хати за 700 штук.
Ріелтор кожен день працює саме в цьому бізнесі саме в Анталії. Ви там можете шозавгодно розповідать з Іспанії, але я пару годин як спілкувався саме з ріелтором в Анталії, де я зараз і знаходжусь.
Просто, з цікавості, бо воно мені нідочого.
Приклад хати, це не перша лінія, але недалеко від моря і 3+1.
https://antalyahomes.com/ru/obyekt/ayt- ... -konyaalty
2+1, скільки до моря не питав, 110 штук.
https://antalyahomes.com/ru/obyekt/ayt- ... muratpasha
АЛЕ... ріелтор сказала 700 штук таке буває, рідко але буває, потрібно дивитись.
Water

Подякував: 71 раз.
Подякували: 275 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2026 20:42

Погана у вас рієлторша.
Зовсім погана і некваліфікована.
Змініть і не мучайтеся.

Для контролю перед тим, як вигнати в шию спитайте про ЖК:
- від Ali Kemal Group, де квартири купують (видалено мною);
- від Ozpinarlar, де купують квартири - та беруть в оренду типу 3+2 - (видалено мною);
- спитайте може ще є яка - ніяка квартира в SanIsBlue…
Напишете, що вона скаже.
Навіть цікаво.
Я дуже давно не заходив на не наведені вами російські сайти із заманухою для росіян, а на основний сайт продажу квартир Sahibinden.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 29 кві, 2026 21:46, всього редагувалось 7 разів.
akurt

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2026 21:59

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:уди будуть інвестувати?

Всетаки ми на фінансовому форумі, відповідно я завжди думав що інвестують в, як не дивно, проєкти. А в квартирах зберігіють(намагаються) зберегти гроші більше середній клас.
Тому куди будуть інвестувати дубаї, можу написати наприклад Польща, що зараз і відбувається, дуже цікава тема, але це скоріш до ореста. Наприклад як і які сфери розвивають в Туреччині, як там з промисловістю, чи реальний потік дубайських грошей в якусь туристичну сніжинку на середземному морі або чи планують розширення портів, сміжно чи то нафто промисловості. Ось це більше цікаво і тут сотні мільйонів на квадратний кілометр. А ви про якусь хату за 300к(перша в гуглі) евро куплену за готівку якимсь корупционером. Наш то он ахметов купив непогану 'хату' в мадриді.

А так нашим людям 'ухилянтам' скрізь стяє тяжко. Як ось Ви написали в Туреччині купа обмежень, нові космічні суми за посвітки проживання, райони з дозволом за забором як для стада баранів, незрозуміла політика. Якщо дають через 5 років паспорт нормально то ще окей. Дівчатам юбки до кісточок носить, хоча може це і добре) З іншої сторони моря з польщі автобуси їдуть прямо на тцк. Особо ніхто і не соромиться казати що не вистача людей на фронті, і німці до цього дойдуть рано чи пізно))
BeneFuckTor

Подякував: 274 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2026 22:17

Інвестують в:
- дівчат;
- в жінок;
- в раритетні автомобілі;
- в нерухомість;
- в поштові марки;
- в акції підприємств;
Фахівці вважають, що основними напрямками інвестування у 2026 році:
нерухомість, фондовий ринок (ОВДП, акції), агросектор, IT-стартапи (defence tech, AI), криптовалюти та франшизи. Найбільш перспективними вважаються диверсифіковані портфелі, що поєднують консервативні інструменти (депозити, облігації) для стабільності та агресивні (венчурні інвестиції) для високої доходності.

«Інвестують в проєкти» - це цікаво.
Це в смислі в папірці, чи в креслення?
Так це відома річ: наші люди пилять лазінні гроші не один рік. Маю галка «гранти».
Наука на кінчику пера.
Призводить до неймовірний кількості докторів педагогічних наукАв, економічних наукАв, юридичних наукаАв. Та інших.
akurt

Профіль

2
2
7
  #<1 ... 3289329032913292>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти