Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3299330033013302
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 06:01

Frant написав:Пан Акурт наїзжає на всіх, хто розумний і пише за суттю.

Чому, пане Акурт???

ШІ з понтами
Vadim_

Подякував: 664 раз.
Подякували: 538 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 06:45

akurt написав:Я дуже радий, що саме ви, якого ми знаємо як досвідченого будівельника, зробили такий цікавий аналіз.
Приємно, що ви ретельно проаналізували практично кожен крок, виявили місця, де треба було зробити по-іншому.

Ех, якби так само - та про новобудови в Києві, Дніпрі, Харкові та Львові…
Мені по дорозі додому у Львові зручно було їхати по вулиці «Трускавецька», де будували велетенський і зовні (!) шикарний ЖК. Я весь час дивився на його коробку та стіни - на етапі будівництва - і думав, що щасливі мешканці/власники/інвестори ніколи не дізнаються, з якого лайна це зліплено криворукими… все замаскували зовнішнім оздобленням…

Можливо, Вам буде цікавим такий факт: це жахливий напад на гуртожиток університету в одному обласному центрі. Будівля середини ХХ сторіччя здається повністю зруйнована. Але пройшло в пресі непоміченим також руйнування будинка навпроти (фізику нікуди не дінеш) - там сучасна багатоповерхівка, здається 14 поверхів.
Мені про це написав мій приятель - реальний діючий будівельник і один із найвідоміших на сьогодні в Україні спеціалістів.
Так ось він мені написав такі слова: «Через проспект высотка в стекле. Сэкономили на стройматериалах в свое время. И без свай… С остеклением перемудрили. Сильно сэкономили».

Як по-вашому: «дендрофекальная технология» или нет?
І чи може взагалі це бути в Україні, бо як відомо, «дупорукі» і дебільні будівельники творять криворуке зло для людей тільки за її межами?

Разбираться нужно в каждом конкретном случае. Кроме строений укогруп других откровенных халтурщиков,особенно в области несущих конструкций в Киеве не знаю,да и его спасало то,что нормы несовершенны и при неразрезных схемах ( а других практически нет) спасает перераспределение нагрузок которые видел при реконструкции завода Генератор построенного 60 лет назад на Новоконстантиновской ( это муж Камалии Моххамад Заур тогда вкладывал деньги от проданного в Донецке метзавода в Киевскую недвигу). Когда решили делать паркинг и раскопали столбчатые фундаменты одна колонна в основании стакана оказалась вообще без бетона и обратили внимание на просевшее в этом месте перекрытие.
А воровать намного эффективнее и,главное,незаметнее можно на вентфасадах, гидроизоляции и прочих работах.
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 849 раз.

Профіль

#<1 ... 3299330033013302
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: shapo і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор