Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Тому що Філіппіни тепер перетворилися з недосяжної мрії в Fata Morgana. І раніше ніколи не було у декого грошей на авіаквиток, а зараз з діючими цінами трансконтинентальний переліт - тільки для дуже багатих людей. Я трохи моніторив деякі напрямки: те, що раніше коштувало 550€ туди і назад, зараз 1200€ туди і назад. Є невеликі виключення від авіакомпаній Condor та LEVEL. Поки що радують авіаквитки на переліт в Європі. Тут ще зустрічаються «забавки» по 16€ в один бік… Авіакомпанія Ryanair забезпечує квитки по 67…110 злотих в один кінець з Франції в Краків. Та щ Кракова у Францію. Класика: «дешевше за гриби». Це при ціні Журека у Кракові в 29 злотих.
Європа не перестає дивувати: припаркувався в самому центрі курортного міста Sete - авеню Віктора Гюго - на півдні Франції: парковка з 11:00 сьогодні до 9:00 завтра: 0,60€. Шістдесят євроцентів…
Ну і українці дивують також: щойно повз моє авто проїхав Volkswagen Taureg білого кольору з київськими номерами: за кермом таке товсте та велике мурло сидить, що я втиснув голову в плечі: українці за кордоном в наш час є небезпечними.
Ну, пузате рило сиділо в авто конкретне. Я хотів рукою помахати типу «Слава Україні», так жінка перехватила мою руку.
Прикол: парковка прямо біля піщаного пляжу 2,5 години - заплатив аж 0,50€. Plage de la Corniche
На морі прохолодно і вітерець.
Дивують європейські пенсіонери: перед нами в самом у дорогому та знаменитому закладі пиріг з (фірмовий) восьминогом купував аж дві штуки по 15 € дідусь, якому 90 було в минулому сторіччі. Пляж:
P.S. Європеєць ніколи не зрозуміє, чим викликаний масовий ажіотаж на ринку нерухомості Києва, Одеси або Миколаєва: тут зупинився я біля вітрини рієлторськоі контори: ціни від 190 000€ до 240 000€.