|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 20 тра, 2026 13:52
Туреччина - добре коли немає інших альтернатив. А вони після 2022го з'явились. До того ж, Туреччина капець яка дорога стала. В дол та євро. Якесь турецьке диво: нац валюта валиться, а ціни зростають ... в долярах. А ми ж пам'ятаємо роскази про сібаса за 3 грн кг та цистерну йогурта за 50 копійок. Так ось все це в минулому. Тому, думаю, акурту там стало жити не дуже вигідно. Ну і все ж таки Франція - не Туреччина. Навіть якщо це не просто Туреччина, а Анталія, 27ма лінія від моря.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 990 раз.
- Подякували: 5372 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 20 тра, 2026 14:37
барабашов написав: akurt написав: Frant написав:Чому означений пан втік з Туреччини до Франції? Часом, турецька Феміда, не взяла його за руку, за фокуси з турецькою нерухомістю, яку він активно впарював нерозумним одноплемінцям?
Класика: «Голова - предмет темный и исследованию не подлежит!» (с) 
"ВиктрСемёныч"(тм акурт) так вы расскажете наконец то, почему вы уехали с прекрасного берега моря с наилучшей кухней в мире(на мой взгляд) с аппартаментов в аренду(???или соцжильё?) за 3000км, и почему вы ни разу, с начала уничтожения ракетной и танковой промышленности Львова "искандерами", за все 4 с ликуем года, так и не проверили всё ли на месте в других аппартах с карпатским паркетом? Вы не патриот?
«Зяма Львович»(тм барабашов) так ви ж знаєте відповідь, дивлячись на себе: завжди треба бути подалі від пейсатих гнидників: воняє, клопи та таргани.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4340 раз.
- Подякували: 1567 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Сер 20 тра, 2026 14:44
airmax78 написав:Туреччина - добре коли немає інших альтернатив. А вони після 2022го з'явились. До того ж, Туреччина капець яка дорога стала. В дол та євро. Якесь турецьке диво: нац валюта валиться, а ціни зростають ... в долярах. А ми ж пам'ятаємо роскази про сібаса за 3 грн кг та цистерну йогурта за 50 копійок. Так ось все це в минулому. Тому, думаю, акурту там стало жити не дуже вигідно. Ну і все ж таки Франція - не Туреччина. Навіть якщо це не просто Туреччина, а Анталія, 27ма лінія від моря.
Цікава думка біженця з Києва у Відень (Австрія). Що саме цікаве: багато правдивого. Наприклад, дійсно Туреччина перейшла в усіх без виключення цінах (крім алкоголю) на європейські ціни. Я у Відні не був вже 2 роки, але думаю, що пан airmax78 купує каву та штрудель дорожче, ніж вони продаються в Анталії. Якщо згадати, що цей форум фінансово-економічний, то є цікава пропозиції: призначити віденського увʼязненого на посаду премʼєр-міністра Туреччини. Можливо, зможе керувати непогано. В своїй країні в нього не вдалося, то може допоможе іншій. А взагалі мені подобаються думки: сам просрав все на світі і розказує де та що не так.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Сер 20 тра, 2026 14:57
Мені зараз виїжджати у справах, але маю ще хвилинку, бо бачу, що панам так цікаво, чого б це я переїхав у Францію. Так я ж ніколи не приховував: 1. Завжди міняю місце проживання кожні 8 років. Колись це була зміна мікрорайона даного міста (у Львові жив то а Галицькому, то у Франківському, то в Залізничному). Потім це була зміна різних регіонів України. Потім: зміна країн: починав мріяти про Польщу, потім Словаччину, потім Грузію. Всюди аналізував купу параметрів та в 2017 році щупинився на Туреччині, про що не жалкую. Чим привабила Анталія? А) Середземне море; Б) Гірськолижний центр в 43 км від мого будинка; В) приємні до безтями ціни на готові «під ключ» квартири; Г) легкість та прозорість отримання Виду на продиття; Д) легкість дістатися України (раніше авіаквитки вартували 27-50$ в один кінець); можливість без розмитнення ввезти авто. Хіба мало позитивів ?
(Далі буде, виїжджаю у справах). Поки ж час пан airmax78 напише, чому він обрав Відень.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Сер 20 тра, 2026 14:59
akurt написав:А взагалі мені подобаються думки: сам просрав все на світі і розказує де та що не так.
Ще не все. Ще трохи є над чим попрацювати.
Востаннє редагувалось airmax78 в Сер 20 тра, 2026 15:06, всього редагувалось 2 разів.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 20 тра, 2026 15:04
akurt написав:Поки ж час пан airmax78 напише, чому він обрав Відень.
Писав про це багато разів вже. Я нічого не обирав. Куди відправили - туди і поїхав. Я ж у відрядженні - забули? А взагалі то Відень - природній вибір - наша колишня метрополія, за якої українцям непогано жилось. Навіть прапор з Нижньою Австрією у нас однаковий.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 20 тра, 2026 15:13
akurt 1. Завжди міняю місце проживання кожні 8 років. Колись це була зміна мікрорайона даного міста (у Львові жив то а Галицькому, то у Франківському, то в Залізничному). Потім це була зміна різних регіонів України. Потім: зміна країн: починав мріяти про Польщу, потім Словаччину, потім Грузію.
Наступний крок має бути інша планета 🤭 Їхав в поїзді Варшава - Київ з двома дамами (мама і дочка доросла). Вони тільки з Парижу прилетіли у Варшаву. Неймовірно захоплені Парижем . Везли купу всякого барахла такс фрі, включно з айфоном.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2604 раз.
-
-
Профіль
-
-