Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 33133314331533163317>
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2026 13:52

Re: Еміграція, заробітчанство

Туреччина - добре коли немає інших альтернатив. А вони після 2022го з'явились. До того ж, Туреччина капець яка дорога стала. В дол та євро. Якесь турецьке диво: нац валюта валиться, а ціни зростають ... в долярах. А ми ж пам'ятаємо роскази про сібаса за 3 грн кг та цистерну йогурта за 50 копійок. Так ось все це в минулому. Тому, думаю, акурту там стало жити не дуже вигідно. Ну і все ж таки Франція - не Туреччина. Навіть якщо це не просто Туреччина, а Анталія, 27ма лінія від моря.
airmax78

Подякував: 990 раз.
Подякували: 5372 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2026 14:37

барабашов написав:
  akurt написав:
  Frant написав:Чому означений пан втік з Туреччини до Франції? Часом, турецька Феміда, не взяла його за руку, за фокуси з турецькою нерухомістю, яку він активно впарював нерозумним одноплемінцям?

Класика: «Голова - предмет темный и исследованию не подлежит!» (с) :D

"ВиктрСемёныч"(тм акурт) так вы расскажете наконец то, почему вы уехали с прекрасного берега моря с наилучшей кухней в мире(на мой взгляд) с аппартаментов в аренду(???или соцжильё?) за 3000км, и почему вы ни разу, с начала уничтожения ракетной и танковой промышленности Львова "искандерами", за все 4 с ликуем года, так и не проверили всё ли на месте в других аппартах с карпатским паркетом?
Вы не патриот?

«Зяма Львович»(тм барабашов) так ви ж знаєте відповідь, дивлячись на себе: завжди треба бути подалі від пейсатих гнидників: воняє, клопи та таргани.
akurt

Подякував: 4342 раз.
Подякували: 1569 раз.

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2026 14:44

airmax78 написав:Туреччина - добре коли немає інших альтернатив. А вони після 2022го з'явились. До того ж, Туреччина капець яка дорога стала. В дол та євро. Якесь турецьке диво: нац валюта валиться, а ціни зростають ... в долярах. А ми ж пам'ятаємо роскази про сібаса за 3 грн кг та цистерну йогурта за 50 копійок. Так ось все це в минулому. Тому, думаю, акурту там стало жити не дуже вигідно. Ну і все ж таки Франція - не Туреччина. Навіть якщо це не просто Туреччина, а Анталія, 27ма лінія від моря.

Цікава думка біженця з Києва у Відень (Австрія).
Що саме цікаве: багато правдивого.
Наприклад, дійсно Туреччина перейшла в усіх без виключення цінах (крім алкоголю) на європейські ціни.
Я у Відні не був вже 2 роки, але думаю, що пан airmax78 купує каву та штрудель дорожче, ніж вони продаються в Анталії.
Якщо згадати, що цей форум фінансово-економічний, то є цікава пропозиції: призначити віденського увʼязненого на посаду премʼєр-міністра Туреччини. Можливо, зможе керувати непогано. В своїй країні в нього не вдалося, то може допоможе іншій.

А взагалі мені подобаються думки: сам просрав все на світі і розказує де та що не так.
akurt

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2026 14:57

Мені зараз виїжджати у справах, але маю ще хвилинку, бо бачу, що панам так цікаво, чого б це я переїхав у Францію.
Так я ж ніколи не приховував:
1. Завжди міняю місце проживання кожні 8 років. Колись це була зміна мікрорайона даного міста (у Львові жив то а Галицькому, то у Франківському, то в Залізничному). Потім це була зміна різних регіонів України. Потім: зміна країн: починав мріяти про Польщу, потім Словаччину, потім Грузію. Всюди аналізував купу параметрів та в 2017 році щупинився на Туреччині, про що не жалкую.
Чим привабила Анталія? А) Середземне море; Б) Гірськолижний центр в 43 км від мого будинка; В) приємні до безтями ціни на готові «під ключ» квартири; Г) легкість та прозорість отримання Виду на продиття; Д) легкість дістатися України (раніше авіаквитки вартували 27-50$ в один кінець); можливість без розмитнення ввезти авто.
Хіба мало позитивів ?

(Далі буде, виїжджаю у справах).
Поки ж час пан airmax78 напише, чому він обрав Відень.
akurt

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2026 14:59

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:А взагалі мені подобаються думки: сам просрав все на світі і розказує де та що не так.

Ще не все. Ще трохи є над чим попрацювати.
Востаннє редагувалось airmax78 в Сер 20 тра, 2026 15:06, всього редагувалось 2 разів.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2026 15:04

akurt написав:Поки ж час пан airmax78 напише, чому він обрав Відень.

Писав про це багато разів вже. Я нічого не обирав. Куди відправили - туди і поїхав. Я ж у відрядженні - забули?
А взагалі то Відень - природній вибір - наша колишня метрополія, за якої українцям непогано жилось. Навіть прапор з Нижньою Австрією у нас однаковий.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2026 15:13

akurt

1. Завжди міняю місце проживання кожні 8 років. Колись це була зміна мікрорайона даного міста (у Львові жив то а Галицькому, то у Франківському, то в Залізничному). Потім це була зміна різних регіонів України. Потім: зміна країн: починав мріяти про Польщу, потім Словаччину, потім Грузію.

Наступний крок має бути інша планета 🤭
Їхав в поїзді Варшава - Київ з двома дамами (мама і дочка доросла). Вони тільки з Парижу прилетіли у Варшаву.
Неймовірно захоплені Парижем . Везли купу всякого барахла такс фрі, включно з айфоном.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2605 раз.

Профіль

7
8
5
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2026 15:52

airmax78 написав:
  akurt написав:Поки ж час пан airmax78 напише, чому він обрав Відень.

Писав про це багато разів вже. Я нічого не обирав. Куди відправили - туди і поїхав. Я ж у відрядженні - забули?
А взагалі то Відень - природній вибір - наша колишня метрополія, за якої українцям непогано жилось. Навіть прапор з Нижньою Австрією у нас однаковий.

То які до мене претензії? І я писав багато разів вже: купив квартиру в вересні 2017 року як «запасний аеродром» за ціною в смішні в наш час 49 500$. Використовував в 2018 році як дачу: за 2018 рік там перебував 180+ днів.
Долам: «А взагалі то Туреччина - природній вибір - наша колишня метрополія, за якої українцям непогано жилось. Згадайте Хотинську фортецю, оперу «Запорожець за Дунаєм».
Що вам не так?
Туалетний папір віденський не купую: у вас збитки?
Не даю грошей на квиток на курорт під назвою - Анталія? Так в Австрії є благодійні фонди, можна і в церкву звернутися із словами: «Я нахомʼячив у бідній країні квартиру в столиці за 1 000 000/3 євро - то дайте мені 20..40€ на квиток».
Якщо монахи будуть сумніватися, то скажіть, що заздрите людям, які пʼють молоко, кефір, йогурт, їдять хліб, макарони, огірки, помідори, курку, яловичину, сир, творог і інші харчові продукти, бо сам типу харчуюся в колишній столиці Австро-Угорської імперії виключно запареною окропом дертю.
akurt

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2026 17:52

akurt написав:«Зяма Львович»(тм барабашов) так ви ж знаєте відповідь, дивлячись на себе: завжди треба бути подалі від пейсатих гнидників: воняє, клопи та таргани.

Так вы антисемит?
Кстати,вы так и не ответили на мой вопрос о исламизации Европы.
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 870 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2026 18:35

akurt написав:
  барабашов написав:
  akurt написав:Класика: «Голова - предмет темный и исследованию не подлежит!» (с) :D

"ВиктрСемёныч"(тм акурт) так вы расскажете наконец то, почему вы уехали с прекрасного берега моря с наилучшей кухней в мире(на мой взгляд) с аппартаментов в аренду(???или соцжильё?) за 3000км, и почему вы ни разу, с начала уничтожения ракетной и танковой промышленности Львова "искандерами", за все 4 с ликуем года, так и не проверили всё ли на месте в других аппартах с карпатским паркетом?
Вы не патриот?

«Зяма Львович»(тм барабашов) так ви ж знаєте відповідь, дивлячись на себе: завжди треба бути подалі від пейсатих гнидників: воняє, клопи та таргани.

Стоп-стоп-стоп "ВиктрСемёныч"
Це де пейсатий гнидник - на халяльному узбережжі Анталії чи у матері(чи батька?) міст бандерівських та антимоскальських?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 388 раз.

Профіль

#<1 ... 33133314331533163317>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор