|
|
Re: Еміграція, заробітчанствоТуреччина - добре коли немає інших альтернатив. А вони після 2022го з'явились. До того ж, Туреччина капець яка дорога стала. В дол та євро. Якесь турецьке диво: нац валюта валиться, а ціни зростають ... в долярах. А ми ж пам'ятаємо роскази про сібаса за 3 грн кг та цистерну йогурта за 50 копійок. Так ось все це в минулому. Тому, думаю, акурту там стало жити не дуже вигідно. Ну і все ж таки Франція - не Туреччина. Навіть якщо це не просто Туреччина, а Анталія, 27ма лінія від моря.
«Зяма Львович»(тм барабашов) так ви ж знаєте відповідь, дивлячись на себе: завжди треба бути подалі від пейсатих гнидників: воняє, клопи та таргани.
Цікава думка біженця з Києва у Відень (Австрія). Що саме цікаве: багато правдивого. Наприклад, дійсно Туреччина перейшла в усіх без виключення цінах (крім алкоголю) на європейські ціни. Я у Відні не був вже 2 роки, але думаю, що пан airmax78 купує каву та штрудель дорожче, ніж вони продаються в Анталії. Якщо згадати, що цей форум фінансово-економічний, то є цікава пропозиції: призначити віденського увʼязненого на посаду премʼєр-міністра Туреччини. Можливо, зможе керувати непогано. В своїй країні в нього не вдалося, то може допоможе іншій. А взагалі мені подобаються думки: сам просрав все на світі і розказує де та що не так. Мені зараз виїжджати у справах, але маю ще хвилинку, бо бачу, що панам так цікаво, чого б це я переїхав у Францію.
Так я ж ніколи не приховував: 1. Завжди міняю місце проживання кожні 8 років. Колись це була зміна мікрорайона даного міста (у Львові жив то а Галицькому, то у Франківському, то в Залізничному). Потім це була зміна різних регіонів України. Потім: зміна країн: починав мріяти про Польщу, потім Словаччину, потім Грузію. Всюди аналізував купу параметрів та в 2017 році щупинився на Туреччині, про що не жалкую. Чим привабила Анталія? А) Середземне море; Б) Гірськолижний центр в 43 км від мого будинка; В) приємні до безтями ціни на готові «під ключ» квартири; Г) легкість та прозорість отримання Виду на продиття; Д) легкість дістатися України (раніше авіаквитки вартували 27-50$ в один кінець); можливість без розмитнення ввезти авто. Хіба мало позитивів ? (Далі буде, виїжджаю у справах). Поки ж час пан airmax78 напише, чому він обрав Відень. Re: Еміграція, заробітчанствоЩе не все. Ще трохи є над чим попрацювати.
|
|