|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 21 тра, 2026 18:43
shapo написав: akurt написав:Перший раз чую про «ислам во Франции». Мене у Франції що реально сильно дивує - так це повна байдужість населення до питань релігії. Враження, що вони реалізували мрію комуністів СРСР по знищенню релігії: без жартів всі церкви як правило зачинені. Ніхто нема ніде. У містах можна зустріти людей арабської зовнішності або чорношкірих. Можна зустріти жінок в арабському одязі. Ніде не бачив жодної мечеті або синагоги. Можливо, не там їздив і не туди дивився.
Это действительно удивительно,т.к. в Париже,Марселе и других городах полно районов где кроме арабов и африканцев уже можно и не встретить француза.
Особисто моє IMHO з того що бачив. Ви з антисемітизмом в Європі перебільшуєте. Арабів може і багато, але...
-
Water
-
-
- Подякував: 71 раз.
- Подякували: 280 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2026 20:31
ПМЖ в Еквадорі, howto
-
flyman
-
-
- Подякував: 1640 раз.
- Подякували: 2885 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 21 тра, 2026 20:36
Water написав: shapo написав: Это действительно удивительно,т.к. в Париже,Марселе и других городах полно районов где кроме арабов и африканцев уже можно и не встретить француза.
Особисто моє IMHO з того що бачив. Ви з антисемітизмом в Європі перебільшуєте. Арабів може і багато, але...
Смотря какая Европа,я пишу о западной. Отойдите немного в сторону от туристических маршрутов,а ещё лучше оденьте кипу в районе где женщины встречаются в хиджабах и будет возможность изменить свое мнение Франция точно в этом списке как и Испания,Ирландия,Британия и немного ФРГ
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 870 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 21 тра, 2026 21:54
shapo написав: Water написав: shapo написав: Это действительно удивительно,т.к. в Париже,Марселе и других городах полно районов где кроме арабов и африканцев уже можно и не встретить француза.
Смотря какая Европа,я пишу о западной. Франция точно в этом списке как и Испания,Ирландия,Британия и немного ФРГ
Ви бачили статистику, чи ви довіряєте русскому радіо? у Франції фіксується стійке зростання hate crimes (злочинів ненависті), особливо з расових, ксенофобських та релігійних мотивів. У 2024 році зареєстровано понад 16 000 таких правопорушень
Найбільш: євреї, мусульмани, чорношкірі, араби, і навіть мігранти. Зростання антисемітизму та ісламофобії особливо пов'язане з подіями на Близькому Сході наприкінці 2023 року.
Серед жертв расистських злочинів іноземці з країн Африки є найбільш представницькою групою.
Антисемітських інцидентів у Франції у 2024 році 1570. 65,2% усіх інцидентів було спрямовано проти окремих осіб. За загальної кількості 1570 - це приблизно 1024 випадки.
Тобто, ви розумієте пропорцію 16000 до 1570? А ідіотів вистачає всюди, незалежно від країни. UPD: Саме назву ФРГ(Bundesrepublik Deutschland, BRD, хоча вона офіційно звісно республіка, як і Франція), після 1990 року особисто я не чув.
-
Water
-
-
- Подякував: 71 раз.
- Подякували: 280 раз.
-
-
Профіль
-
-
|