|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 22 тра, 2026 12:49
akurt написав: airmax78 написав:В'єтнам взагалі-то до середини 20 сторічча називався Французський Індокитай.
Дійсно, щось так наче і було. Дякую що нагадали. Щось таке знав наче - але забув. Взагалі різним націям у Франції саме тому не варто дивуватися: Франція володіла і зараз володіє численними «заморськими територіями». « Все флаги в гости будут к нам, И запируем на просторе!» (Пушкін).
Ах Вїєтнам... Закочує очі, втрачає притомність ...
-
flyman
-
-
- Подякував: 1641 раз.
- Подякували: 2885 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 22 тра, 2026 13:53
-
Ірина_
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 1242 раз.
- Подякували: 2112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 тра, 2026 17:36
shapo написав: Water написав:Ви вгадали, це окремі. Статистику я вам навів. Протести бувають, але не тільки за Палестину. Протестуй не протестуй. Тому так. Вам то воно до чого? Ви спокійно можете їхать та ходить в чому завгодно, ніхто нікого не чіпає. А розповідать що мене у Франції гнобили, приїхавши в Ізраїль, звісно можна.
То,что вы привели без указания ссылки это не статистика,а какое-то русское радио.
Посилання я можу надать і це ніяк не москалі. Вас,конечно,никто не гнобил хотя вы иногда одеваете кипу в мусульманских районах и вы прекрасно осведомлены в отличие от израильского правительства и репатриантов из Франции в Израиль что там происходит и,конечно,вам не известно как больше 10 лет назад расстреляли редакцию Шарли Эбдо за карикатуру на пророка Мухаммеда,как отрезали за это голову учителю или выбросили из окна пожилую еврейку переживших Холокост. Это ,конечно,отдельные эксцессы отдельных неуравновешенных особей,а не общеевропейский тренд и домыслы евреев которым везде мерещится антисемитизм в прекрасном мультикультурном мире европейской демократии
В принципі, ви самі відповіли на своє ж питання. Стосовно репатріантів, вони ще й не таке будуть розповідать, я ж вам зразу сказав, кожного гнобили, КОЖНОГО, знущались, як вдалось втекти- чудо допомоголо. А так перше шо згадав, коли у 2023 році поліція застрелила Nahel.
-
Water
-
-
- Подякував: 71 раз.
- Подякували: 281 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 тра, 2026 18:15
Water написав:Посилання я можу надать і це ніяк не москалі. В принципі, ви самі відповіли на своє ж питання. Стосовно репатріантів, вони ще й не таке будуть розповідать, я ж вам зразу сказав, кожного гнобили, КОЖНОГО, знущались, як вдалось втекти- чудо допомоголо. А так перше шо згадав, коли у 2023 році поліція застрелила Nahel.
Приведите. Посмотрю кто подбирал такую статистику и как где в равных пропорциях ( или всё-таки неравных?) оказались в Франции евреи коих меньше 1% от всего населения и мусульмане составляющие 10%. С алжирцем застреленным полицейским ещё забавнее. Оказывается,французские полицейские такие же неуравновешенные неадекваты как и перечисленные мной вполне гражданские мусульмане. Ну а репатрианты всегда врут как и правительственная пресса Израиля и остальные симпатики Израиля и евреев.
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 871 раз.
-
-
Профіль
-
-
1