|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 27 тра, 2026 23:28
airmax78 написав:До речі, лайфхак: розібратись з рахунками за комуналку в закордонні зараз можливо виключно із залученням AI. Інакше взагалі нічого не зрозуміло: за що з тебе гроші беруть, чому так багато, хто в цьому винний, як із цим боротись і чи назріла вже революційна ситуація в суспільстві.
Зазвичай люди, які змогли закінчити школу, здатні розібратися з платіжкою 
-
kyk
-
-
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 177 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 01:17
LEXX написав:rjkz Если посмотреть на требования Экспресс-энтри, то...становится очевидным, что они хотят молодых, здоровых, образованных, с высоким уровнем лангуаге, с деньгами и социально благонадежных. И самое главное, хотя все главное, с востребованной по НОК профессией. То есть, Канада не взращивала не тратилась, а сходу хочет получить вот такой суперкачественный людской ресурс. Все это оценивает экспресс энтри. Но все кто приезжает по федеральным программам, вряд-ли поедут в канадскую глушь в экстремальные условия. Поэтому провинциям позволяется самим иметь свои программы. Вот они и пытаются привлечь людей в меру потребностей. А если совсем беда, то условия смягчают. Но не надолго. Это надо отлавливать. По крайней мере так было когда-то.
Да, это так. Или не так. Или было так... Существует расхожее мнение, что Канада выбирает 1. "суперкачественный людской ресурс" 2. который готов проживать там, где укажут, где морозы и медведи ср*ть боятся... Но это не дает ответ на вопрос, как при таких жестких условиях в стране оказалось 1,5 миллиона индусов и пакистанцев, проживающих в крупнейших городах страны. Малая часть из них работает на стройках, большинство - маргиналы и проч. нечисть. 2026 год. Новое время...
Индия, Пакистан. Это страны с огроменным количеством населения, которое живет на безумно низком уровне жизни. Поэтому готовы на абсолютно все, чтобы выбраться из этой жпы. Это-ж я написал иммиграционные программы в Канаду. А еще есть так же как и в США - ПУ, нелегалы, гуманитарные программы. И еще. Индусы, а я думаю, что и пакистанцы тоже, тянут за собой своих и выживают чужих. Мой знакомый когда-то приехал в Канаду и устроился тракдрайвером. Это была его первая работа. Влез к индусам на фирму. Сказать что об него ноги вытирали - ничего не сказать. Ему давали самые убитые траки и очень мало платили. Но это была его первая работа и ему отчаянно надо было продержаться какое-то время, чтобы потом он мог устроиться в другое место. Но сейчас там, насколько я знаю, индусов на каждом шагу. Говорить что все они такие сякие мне не позволяют мои принципы. Я могу сказать, что вот этот конкретный человек плохой или хороший. Нельзя применять к группе людей те или иные характеристики. Как плохие так и хорошие. Но есть явления, которые можно характеризовать, используя объективные факторы, которые и поясняют то или иное явление.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8913 раз.
- Подякували: 5660 раз.
-
-
Профіль
-
-
14
10
7
Додано: Чет 28 тра, 2026 01:21
airmax78 написав:В Австрії - країні мого відрядження - безпосередньо вартість спожитої електроенергії - в мене минулого року склала 60% рахунку. А ще 40% - фіксовані, які взагалі не залежать від кількості спожитої тобою електроенергії. Думаю ДТЕК поступово перейде на таку саме схему. Бо отримувати фіксовані платежі, що залежать тільки від кількості абонентів і не залежать від кількості поставленої ним електроенергії - це дуже приємно. До речі, лайфхак: розібратись з рахунками за комуналку в закордонні зараз можливо виключно із залученням AI. Інакше взагалі нічого не зрозуміло: за що з тебе гроші беруть, чому так багато, хто в цьому винний, як із цим боротись і чи назріла вже революційна ситуація в суспільстві.
Одна из причин, по которым я не вернусь в Украину - не хочу платить этой...tвари. В США не скажу что коммуналка дорогая, если не говорить про мейнтаненс и про праперти такс. И разбираться нет никакого желания.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8913 раз.
- Подякували: 5660 раз.
-
-
Профіль
-
-
14
10
7
Додано: Чет 28 тра, 2026 06:47
rjkz написав: airmax78 написав:В Австрії - країні мого відрядження - безпосередньо вартість спожитої електроенергії - в мене минулого року склала 60% рахунку. А ще 40% - фіксовані, які взагалі не залежать від кількості спожитої тобою електроенергії. Думаю ДТЕК поступово перейде на таку саме схему. Бо отримувати фіксовані платежі, що залежать тільки від кількості абонентів і не залежать від кількості поставленої ним електроенергії - це дуже приємно. До речі, лайфхак: розібратись з рахунками за комуналку в закордонні зараз можливо виключно із залученням AI. Інакше взагалі нічого не зрозуміло: за що з тебе гроші беруть, чому так багато, хто в цьому винний, як із цим боротись і чи назріла вже революційна ситуація в суспільстві.
Одна из причин, по которым я не вернусь в Украину - не хочу платить этой...tвари. В США не скажу что коммуналка дорогая, если не говорить про мейнтаненс и про праперти такс. И разбираться нет никакого желания.
Кстати Ю4Юшник сказал, что если ему удастся как-то легализоваться свалит из Иллинойса,, скорее всего в Техас Бо налог на недвижку большой.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 309 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 28 тра, 2026 07:52
kyk написав: airmax78 написав:До речі, лайфхак: розібратись з рахунками за комуналку в закордонні зараз можливо виключно із залученням AI. Інакше взагалі нічого не зрозуміло: за що з тебе гроші беруть, чому так багато, хто в цьому винний, як із цим боротись і чи назріла вже революційна ситуація в суспільстві.
Зазвичай люди, які змогли закінчити школу, здатні розібратися з платіжкою 
100%. Впевнений - закінчи я австрійську школу і в мене не виникло б жодних проблем з аналізом 3-сторінкового рахунку німецькою мовою. Там всього лише 6 статей що залежать від споживання і 7 фіксованих. Піс оф кейк як кажуть юфорюшники.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 990 раз.
- Подякували: 5377 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 28 тра, 2026 09:19
Bolt написав:Кстати Ю4Юшник сказал, что если ему удастся как-то легализоваться свалит из Иллинойса,, скорее всего в Техас Бо налог на недвижку большой.
податок на нерухомість в США в залежності від штату складає від 0,75% до 1,35% від ціни нерухомості. На практиці: - середня ціна приватної оселі в США за даними статистики 420 000$. Податок на рік може складати в середньому аж 4 200$ на рік. - найбільш дороге житло в Каліфорнії. Мій приятель 1,5 роки тому купив в іпотеку будинок неподалік від San Diego за ціною в 1 200 000$. Податок на рік складає 14 400$. При його зарплатні на рік в 350 000+$ (таку цифру оголошував мені 4 роки тому - яка зараз, не признається) - працює в Microsoft - суттєво чи ні, вирішувати нам.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4360 раз.
- Подякували: 1572 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Чет 28 тра, 2026 09:44
akurt написав: Bolt написав:Кстати Ю4Юшник сказал, что если ему удастся как-то легализоваться свалит из Иллинойса,, скорее всего в Техас Бо налог на недвижку большой.
податок на нерухомість в США в залежності від штату складає від 0,75% до 1,35% від ціни нерухомості. На практиці: - середня ціна приватної оселі в США за даними статистики 420 000$. Податок на рік може складати в середньому аж 4 200$ на рік. - найбільш дороге житло в Каліфорнії. Мій приятель 1,5 роки тому купив в іпотеку будинок неподалік від San Diego за ціною в 1 200 000$. Податок на рік складає 14 400$. При його зарплатні на рік в 350 000+$ (таку цифру оголошував мені 4 роки тому - яка зараз, не признається) - працює в Microsoft - суттєво чи ні, вирішувати нам.
В ньоого податок3500$
-
Bolt
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 309 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 28 тра, 2026 09:55
Уточнення: це мабуть на рік.
Памʼятаю, як бідкався наш українець, коли показував щойно куплений кимось приватний будинок в курортному місті Sausalito. Податок на рік 52 000$. Легко можна порахувати ціну того будинка. Висновок: а не треба купувати дорогі речі. А купив: не треба скиглити!
-
akurt
-
-
- Подякував: 4360 раз.
- Подякували: 1572 раз.
-
-
Профіль
-
-
2