Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3374337533763377
Повідомлення Додано: Пон 15 чер, 2026 07:26

Frant написав:
  Сибарит написав:
  Хомякоид написав: З двох боків сусіди (танхаус), з тильної сторони веранда на першому поверсі. Тому хочу поки що зробити одну сторону, а потім з часом мабуть розбиру веранду і утеплю тильну сторону.

С инженерной точки зрения утепление части стены значительно сложнее утепления целой. Появляются дополнительные температурные нагрузки на несущую конструкцию. Тут точно не место для самодеятельности.
Ну и к инженерным проблемам могут добавиться юридические. В таунхаусе могут быть свои правила обращения с фасадами.

Эффективность такого утепления вызывает огромные сомнения и не компенсирует опасности.

Утепление только кажется очень простой задачей. Тут много подводных камней. Я даже не могу исключить, что инженер предложит утепление изнутри, хоть это и против общих правил. Это ни в коем случае не рекомендация, для принятия решения о том или ином способе утепления нужно проанализировать достаточно много данных, а я даже не знаю, из чего сделан дом.
небезпеки чого? Пінопласт чи мінвата вночі з'їдять власника? Чи стіни стануть непровітрюваними і згниють за 3 роки?

Згоден. Щось Сибарит перемудрив.
Та і німецькі джерела кажуть що самому можна утеплювати будинок.
Хомякоид

Подякував: 3320 раз.
Подякували: 556 раз.

Профіль

3
1
Повідомлення Додано: Пон 15 чер, 2026 10:57

adeges написав:У час штучного інтелекту дізнатись елементарі правила відсрочок не просто а дуже просто. Те що написав я що можна зробити якщо чомусь виникнуть проблеми при автоматичному отриманні відстрочки, у жодному іншому місці ви не прочитаєте, бо це метод моїх власних проб і помилок, і тому унікальний. Чи є у когось бажання їм скористатись чи ні, зовсім інше питання. Але стверджувати що для отримання відстрочки при інвалідності 2ї групи у дружини можуть заважати діти, це просто помилково

Короче порадився зі спеціалістами Для отримання відстрочки по догляду за родичем з інвалідністю, потрібно, щоб від пройшов огляд ЛКК і там дали довідку в ТЦК, що людина потребує догляду, тобто настільки хвора, що не може себе обслуговувати.Короче, на практиці або лежачий хворий, або башляти.
Bolt

Подякував: 24 раз.
Подякували: 315 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 15 чер, 2026 11:11

Цікаві поради вам панове написали. Я всі тихенько читав.
Реальність дійсно не така весела:
- брат товариша - рак шкіри. Просто за вухом якась пляма зʼявилася.
- син його в армії, офіцер. З лютого 2022. Обидві жінки і товариша, і офіцера виїхали в UK.
- через 6 місяців всі зрозуміли, що хворого треба везти в UK: лікування в Україні не приносить результатів. Невістки приймуть та домовилися про лікування в профільній установі.
- підготовка документів на виїзд сина з хворим батьком так запізнилися, що вже літаком летіти з Польщі не можна було - стан суттєво погіршився - тільки на авто.
- ну поки там останній папірець чекали - вже і відійшов той дядько у засвіти. Поховали.
Між виявленням та закінченням життя пройшло не більше 12 місяців.
Приятель після цього негайно зробив аналіз всіх своїх плям на тілі та дав клятву ніколи не зʼявлятися на пляжі та сонці.
Офіцер служить - як і служив. До речі дуже непогано, сміливо та впевнено.

P.S. Бажаю всім учасникам форуму здоровʼя.
akurt

Подякував: 4399 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Пон 15 чер, 2026 11:52

Bolt написав:Короче порадився зі спеціалістами Для отримання відстрочки по догляду за родичем з інвалідністю, потрібно, щоб від пройшов огляд ЛКК і там дали довідку в ТЦК, що людина потребує догляду, тобто настільки хвора, що не може себе обслуговувати.Короче, на практиці або лежачий хворий, або башляти.

У моєї матері у довідці МСЕК написано - потребує постійного стороннього догляду.То ЛКК проходив і я, бо по правилах я повинен відповідати вимогам, щоб здійснювати догляд. І ще там купа папірців, а саме - характеристика, довідка що мешкаєте разом, ще якісь від місцевого депутата, вже не пом'ятаю...а після всього у міськвиконкомі нарада повинна підтвердити и видати дозвіл. На нараді присутні представники ТЦК зазвичай )
Rack

Подякував: 57 раз.
Подякували: 104 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 чер, 2026 13:46

Bolt написав:
  adeges написав:У час штучного інтелекту дізнатись елементарі правила відсрочок не просто а дуже просто. Те що написав я що можна зробити якщо чомусь виникнуть проблеми при автоматичному отриманні відстрочки, у жодному іншому місці ви не прочитаєте, бо це метод моїх власних проб і помилок, і тому унікальний. Чи є у когось бажання їм скористатись чи ні, зовсім інше питання. Але стверджувати що для отримання відстрочки при інвалідності 2ї групи у дружини можуть заважати діти, це просто помилково

Короче порадився зі спеціалістами Для отримання відстрочки по догляду за родичем з інвалідністю, потрібно, щоб від пройшов огляд ЛКК і там дали довідку в ТЦК, що людина потребує догляду, тобто настільки хвора, що не може себе обслуговувати.Короче, на практиці або лежачий хворий, або башляти.

При чому тут родич і догляд? Де я писав про догляд? Або визнайте що брехали прр дружину з 2ю групою інвалідності, або припиніть чорне називати теплим
adeges

Подякував: 435 раз.
Подякували: 1079 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 чер, 2026 14:04

Rack написав:
  Bolt написав:Короче порадився зі спеціалістами Для отримання відстрочки по догляду за родичем з інвалідністю, потрібно, щоб від пройшов огляд ЛКК і там дали довідку в ТЦК, що людина потребує догляду, тобто настільки хвора, що не може себе обслуговувати.Короче, на практиці або лежачий хворий, або башляти.

У моєї матері у довідці МСЕК написано - потребує постійного стороннього догляду.То ЛКК проходив і я, бо по правилах я повинен відповідати вимогам, щоб здійснювати догляд. І ще там купа папірців, а саме - характеристика, довідка що мешкаєте разом, ще якісь від місцевого депутата, вже не пом'ятаю...а після всього у міськвиконкомі нарада повинна підтвердити и видати дозвіл. На нараді присутні представники ТЦК зазвичай )

Отримання відстрочки по догляду за батьками або тестем або тещею з 1-2групою і відстрочки по постійному догляду вне залежності від наявності групи інвалідності - дві окремі незалежні пістави.

І постійний нагляд очевидно складніша категорія

Випереджаючи питання. Тут я теж теоретик, який у далекому 2023 році оформив догляд за тещею з 2ю групою
adeges

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 чер, 2026 14:23

adeges написав:
  Bolt написав:

При чому тут родич і догляд? Де я писав про догляд? Або визнайте що брехали прр дружину з 2ю групою інвалідності, або припиніть чорне називати теплим

Я заіпався з вами дискутувати.Бо то немає сенсу.
Bolt

Подякував: 24 раз.
Подякували: 315 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 15 чер, 2026 14:30

Bolt написав:Я заіпався з вами дискутувати.

Bolt: "У мене дружина 2га група інвалідності, але діти дорослі то мабуть відстрочку не дадуть"
adeges: "Дадуть автоматично через резерв+, діти не при чому. Треба зробити лише 1, 2 і 3"
Bolt: "Ви теоретик. Перевірені люди сказали, що для постійого догляду за родичем треба башляти"
adeges: "Я це зробив власноруч. При чому тут постійний догляд при дружині 2ї групи?".
Bolt: "Втомився дискутувати"

Амінь

Але щоб не засмічувати гілку непрошеними порадами, я це підчищу ща тиждень. Можливо хтось за цей час скористається
adeges

Профіль

#<1 ... 3374337533763377
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор