Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
airmax78 написав:Бо це останні великі гроші на які ми можемо розраховувати і просрати їх - це просрати шанс на краще майбутнє.
Останні - це данина від рештків рф. Треба з ними воювати допоки вони не погодяться 50 років данину платити як компенсацію за знищене майно, вбитих та покалічених та неотримані прибутки.
akurt написав:Ви помиляєтеся: 300 мільярдів - то інші гроші. Приблизно як "Золото Полуботка".
І 300 млрд - це в ЄС, а ще 200+ були в США з 2008 року, року агресї проти Грузії і оркам протягом 2020-2021 року їх дали вевести.
У мого працівника, який мені робив оздоблення фундаменту будинка приблизно в 2003 році, теж - я точно впевнений - є ті 80 доларів, які я дав йому в борг до зарплатні на "лікування мами". Десь через тиждень він вже був в Мілані (робітники з бригади сказали). Зараз мабуть не варто йому нагадувати про мої 80 доларів...
Але я з вами погоджуюсь: мені навіть через 20 років приємно згадувати, що мені хтось заборгував 80 баксів... Чекаю. Віддасть! 100%!
gonchik74 написав:Ага, і в котре пробують продати машину в дії, бо реєстр висить)))
Там ще вискакують цікаві повідомлення, що продати неможливо, бо не зареєстрована якась адреса власника і радять звернутися - ЧОМУСЬ - я здивувався - в Міграційну службу України.
Я чому знаю: тут один легінь буде виїжджати з Анталії з паперами від U4U в New York (чомусь всі обирають місто rjkz ) - то виникла проблема, де подіти те кляте нахом"ячене авто, яке привіз з України. Він телепень справжній: як я з"ясував - не читає цей форум та не знає тих жахливих слів/скорочень, які тут згадуються на попередніх сторінках: "DEI и прочему WOKE". Сліпе кошеня в свої 33 роки...
Востаннє редагувалось akurt в Чет 28 гру, 2023 18:42, всього редагувалось 2 разів.
Оборонний бюджет США удвічі нижчий, ніж в часи Холодної війни — заступник міністра оборони США.
Ось ціна тих рішень. В тому числі й відмови України від стратегічних сил та ядерної зброї. США 30 років економили на цьому і по факту продовжують економити навіть зі 100 мільярдами оборонної "допомоги" Україні.
Оборонний бюджет США удвічі нижчий, ніж в часи Холодної війни — заступник міністра оборони США.
Ось ціна тих рішень. В тому числі й відмови України від стратегічних сил та ядерної зброї. США 30 років економили на цьому і по факту продовжують економити навіть зі 100 мільярдами оборонної "допомоги" Україні.
Он бы ещё вспомнил не 86-87, а первые годы после 45, когда тратили на оборону то ли 30, то ли 40% ВВП. И через 1,5 года выйдут на 100 тыс. снарядов в месяц. Если к тому времени у нас закончится война, куда они будут их девать?
gonchik74 написав:airmax78 Для докорінної перебудови потрібний новий соціальний договір. Умовно кажучи не хочу я з курбаковими/татаровими і старими правилами гри наздоганяти Польщу, наприклад, яка ще до війни відірвалась на 50 років. А зараз на всі 100.
І я не хочу. Тому й кажу - зараз їх давати не можна. І добре що до них зараз доступу немає. Нам потрібний фаховий уряд дорослих людей, що розуміють власну відповідальність перед народом та історією. Зараз таких в уряді, можливо, 1-2 людини.