Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Максим, если ты не успеешь вернуться до окончания войны и хотя-бы в последний день одеть пиксель и доехать хоть 50 км до линии фронта, то лучше уже и не возвращайся. Я серьезно. Зато потом сможешь всем рассказывать как воевал. ТОлько не говори что в обороне Вены.
Місцева влада Амстердаму заборонила (https://babel.ua/news/106321-v-amsterda ... m-turizmom) будувати нові готелі, аби спинити надмірний потік туристів. Тепер новий готель дозволять побудувати тільки тоді, коли якийсь закриється. Причому кількість спальних місць у новому готелі не можна збільшувати.
нам бы их проблемы
туристи приїзжають бо багато готелів: віз попереду кобили.
Знайомий їздив нещодавна в Амстердам і каже що там якихось більш-менш нормальних готелів дешевше 300 ойро за ніч тупо немає. Змушений був зупинитись в невеликому містечку під Амстердамом... за 200 ойро на добу.
airmax78 написав:Це буде справедливо. Але це станеться тільки якщо війна затягнеться хоча б років ще на 10. Щоб в суспільстві накопичилась критична маса тих, хто захищав країну зі зброєю в руках. Інакше вони все одно залишатимуться в меншості і сильно впливати на порядок денний в країні не зможуть. Вже бачимо уїпанів "я тебе туди не посилав". І це під час коли війна у самому розпалі. Як це можливо - в голові не вкладається. Але якщо це ВЖЕ є, то можна собі уявити що буде після війни.
<del>стокгольмський </del> віденський синдром: аірмакс волає бути ще 10 років віденьским в"язнем
Кожен бачить тільки те що його хвилює. Я думаю що чоловікам 18-60 перебування за кордоном на 2025-2026 рік ніхто не подовжить.
akurt написав:Це не гілка, а прямо свято якесь. Зібралося панство, яке і вивчає (це позитив), і повчає повчає та повчає інші народи та світи, як їм жити. Я не буду повчати, сухі - як завжди - та реальні - як завжди факти. І тільки факти.
сміятися можна вже тут. якщо прибрати з ваших побрехеньок всі ці казкові оберти, то виявиться що змісту - нуль .
А інші люди на іншому боці земної кулі мають можливість поселитися в кам"яниці у лісі на березі озера. Цікаво, що озеро буде НЕ вкрадене сенатором Конгресу, а належати громаді і на березі будуть стояти - О!!!! Повний жах - без іржавих парканів - ось такі будиночки: ... Тут же що головне: НЕ КРАСТИ. ЗАРОБИТИ. СПЛАТИТИ ПОДАТКИ.
а знаєш, чому там так? бо таких, як akurt й близько не пускають. який розповідає НЕ КРАСТИ та СПЛАТИТИ ПОДАТКИ вже після того, як втік з України з "заробленим". коли колотив гроші в Україні, про це не згадував
Саме з такими я спілкуюсь та на їх прохання приймаю участь у купівлі будинка для себе, коханого. Що тут цікавого та які там цифри?
єдине, що буде у тих, хто з вами спілкується - це той коміс, які вони заплатять. а з питання чому все не так. як описували - будете шукати відповіді в Туреччині. не факт, що знайдете
Орієнтир виплати на місяць: 1850 доларів. Багато це чи мало? Я вище - в дописах на підставі конкретних даних, які закидав лайном, яке накидував на вентилятор один супер-спеціаліст, який за один день минулої неділі наблизився до рекорду пустопорожніх сміттєвих дописів кількістю 19 (!) - так ось, наводив я вчора ат позавчора дані про реальний заробіток наших НОВАЧКІВ (!): це може бути 20 доларів за годину і це може 25 доларів на годину. Таким чином, 1850 доларів на місяць - це може бути заробіток орієнтовно за 1850/20=92,5 години роботи на місяць однієї людини, або приблизно 2 тижня одна людина працює на забезпечення існування власного житла...
а ось тут уважно слідкуйте за руками. по-перше, коли людина ділить банківській платіж на зп з ПОДАТКАМИ - вона все так рахує, не шукайте логіки. й більшість розрахунків зроблені також "якісно". не вміє людина в економіку, тому й нервується
й ще факт, про який не пише. по контексту це Північна Кароліна? за мірками США - такий собі Зажопинськ. тому ціни на нерухомість відносно невеликі. але зп нижчі, ніж у тому ж НЙ. майте на увазі
Ну ось так. Я, як людина, яку викривили на брехні, зараз теж збрешу: в США зараз 10-00 ранку (в Києві 17-00) і я через годину вирушаю на північ штату Північна Кароліна в гори Апалачі - на подорож до водоспадів та каньйонів. Брехати так брехати!
кінцівка щира, від душі. пишіть далі. пригоди Мюнхгаузена в Північній Каролині to be continued