Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 21882189219021912192 ... 2897>
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 13:15

akurt написав:Та нормальна там погода, не перебільшуйте:
Зображення

https://www.ventusky.com/uk/merano-meran показує 18 цельсія на зараз 1 липня, літо якщо що, круто, чого вже :D ну кожному різне до вподоби...

В іншій частині Італії зараз в середньому 27 цельсія.

akurt написав:Гори чудові купа середньовічних замків.

Ну горами італійців не здивуєш, 100 км від Риму теж гори. Замки майже в кожному пгт є.
Востаннє редагувалось BIGor в Вів 02 лип, 2024 13:18, всього редагувалось 1 раз.
BIGor

Подякував: 1454 раз.
Подякували: 1860 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 13:17

Скрін екрану з мого iPhone - Apple дає завжди дуже точну інформацію.
Ось що самі італійці дають:
https://www.suedtirol.info/en/en/inform ... n---merano
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 13:47

Еміграція, заробітчанство

New’s from Germany

Цілу годину говорив з нашими людьми, які зараз в Німеччині. Бавария Ингольштадт. Там завод по випуску Audi.
Самі з Дніпра.
Щось їм набридла Німеччина сильно.
Хочуть переїхати в Анталію.
Тому дуже прискіпливо задавали купу питань: про житло, про мед страховку, про курси мови та на водія (серед 5-ти осіб один 19-ти річний у якого не було кеби вчасно отримати посвідчення водія).
З питань дуже прискіпливих випливало, що звикли вже в Німеччині до багато того, чого Туреччина, як країна, яка не входить в ЄС, не надавала і не обіцяла українцям.
Скажу чесно: я відмовляв та радив добре подумати, чи то їм трета і чи така вже страшна та німецька «бюрократія», яку вони не можуть терпіти вже.
У порівнянні з Німеччиною в Туреччині для українців:
- немає ніяких виплат;
- немає безкоштовного житла;
- немає безкоштовних мовних курсів;
- досить дорогі курси для отримання посвідчення водія;
- не можна іноземцю працювати без Робочоі візи. Ймовірність знайти роботу дорівнює нулю.
- орієнтир орендної плати за 1+1 500$ на місяць, орієнтир купівлі такої квартири: від 75 000 до 175 000$.

Можна отримати @міжнародний захист@, але він має багато обмежень та єдиною перевагою є безкоштовне медичне обслуговування.
Порадив або сидіти на одній - як кажуть в Україні - «на одній сраці», або спробувати переїхати у Фінляндію.
У відповідь було сказано таке нехороше про Німеччину:
- про роботу на заводі Ауді: «Ні ...вони кажуть вчітесь… Ми Українців беремо
А коли резюме відправиш - прийшов -
А вони говорять: «ще Ви не потрібні»
- про циган: «Тут цигани дуже щасливі. Їх багато. І їм багато грошей дають»
- про інші народи: «А немці кажуть українці
Халявщіки не хочуть робити. Хто не хоче так це сирійці, афганці, африканці та цигани… Вони все бігають
Та родять по 5-7дітей… Та й отримають гроші… А потім кажуть «Українці розбагатіли». Можливо і розбагатіли, але не всі».

Не лайтеся. Наведено цитати. Думка людини звісно субʼєктивна. Особисто я їх не знаю, на мене направив хтось із спільних знайомих.
А взагалі я аж втомився від тієї пані. Ну дуже вона все випитувала і про оренду, і про авто, і про страховки, і про навчання, і про медицину.
Порадив дуже ретельно подумати, чи дійсно німецька бюрократія та думка про те, що в Німеччині з економікою (за її словами) не все гаразд на вагах мають більшу цифру, ніж купа смаколиків та виплат.
Після розмови зі мною побігла в школу. Ось вам ще один чинник: безкоштовна школа та можливість у подальшому вчитися в німецьких університетах.

Коротше, я чесно сказав, що в Туреччині медом не намазано - і нехай добре думають головою та все зважують.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 14:40

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:У відповідь було сказано таке нехороше про Німеччину:
- про роботу на заводі Ауді: «Ні ...вони кажуть вчітесь… Ми Українців беремо
А коли резюме відправиш - прийшов -
А вони говорять: «ще Ви не потрібні»
- про циган: «Тут цигани дуже щасливі. Їх багато. І їм багато грошей дають»
- про інші народи: «А немці кажуть українці
Халявщіки не хочуть робити. Хто не хоче так це сирійці, афганці, африканці та цигани… Вони все бігають
Та родять по 5-7дітей… Та й отримають гроші… А потім кажуть «Українці розбагатіли». Можливо і розбагатіли, але не всі».

Все правильно кажуть, Німеччина це не країна для роботи. Особисто я не бачив в Німеччині жодного працюючого сирійця, афганця, африканця або цигана, тільки турків в кебабних, але то ті мігранти ще після 2 світової - тобто економічні. Можливо ці африканці чи араби десь ховаються і втихаря працюють на благо Fatherland?
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 14:46

BIGor написав:
  Bolt написав:Чуваку надоело жить на озере в Коринтии, свалил в Италию.
https://youtu.be/iBNE_Fn5NO8?si=WDUxfGgCtbHWCIe5

Щось він зазвиздівся про пальми і фінікі в тому містечку
https://tur-pogoda.com.ua/italy/merano/june
ПОГОДА У МЕРАНО: ЧЕРВЕНЬ
Середня температура вдень: 13.6°C
Середня температура вночі: 6.0°C
Кількість сонячних днів: 8 днів
Довжина світлового дня: 15.6 - 15.9 годин
Кількість дощових днів: 16 днів
Кількість опадів: 230.6 мм.

Яка різниця скільки там в червні?! Чувак же сказав, що купив, щоби зимувати, бо у Відні не комфортно взимку.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 14:49

BIGor написав:Можливо ці африканці чи араби десь ховаються і втихаря працюють на благо Fatherland?

Я думаю, що НЕ працюють: сидять на соціалці - вона перевищує будь-що, що вони заробляли б у себе на Батьківщині.
Ну і та пані сказала - займаються секосом та плодяться.

Щось аналогічне мені в травні розказувала сваха, яка працює в школі у Франції: вона заробляє приблизно всього навсього 1000 євро на місяць.
Це при специфічному графіку роботи з учнями: з 8-30 до 10-00, потім перерва на 1,5 години, потім знову 1.5 години роботи - потім перерва на 1,5 години і вже майже ввечері ще 1,5 години - десь до 17-00.
І так кожен буденний день.
Тобто такий робочий день, що більше нічим не зможеш займатися. Нікуди не поїдеш.
Одна радість, що в неї будинок - сусідній із школою. В одні двері вийшла - в другі зайшла.

Так ось: а мінімальна сума виплат безробітному арабу - 750 євро.

То навіщо ж працювати: секос та плодитися. Більше грошей буде.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 15:04

akurt написав:Та нормальна там погода, не перебільшуйте:
Зображення
Взагалі там шикарні місця: неподалік самі круті гірськолижні курорти - в районі Канацеі та гори Мармолада.
Мало хто знає: там район компактного проживання особливої гілки німецького народу: вони розмовляють тією мовою, яка давно вже ніде не використовується: латиниця.
Гори чудові купа середньовічних замків.

Я теж здивувався, щоб в Італії хочаб і північній 6°С вночі в червні то треба було добре шукати. 😺
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 лип, 2024 09:23

Re: Еміграція, заробітчанство

Стас Аскет (якщо хто пам"ятає "база корміт") з Пропащинська обжився в Німеччині
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 03 лип, 2024 09:31

flyman написав:Стас Аскет (якщо хто пам"ятає "база корміт") з Пропащинська обжився в Німеччині

Пам'ятаю, що в коментах під відосиками писали, що насправді він з заможної родини і живе в норм хаті, а то він контент просто пиляв.
Востаннє редагувалось Bolt в Сер 03 лип, 2024 09:32, всього редагувалось 1 раз.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 лип, 2024 09:31

flyman написав:Стас Аскет (якщо хто пам"ятає "база корміт") з Пропащинська обжився в Німеччині

Це тей що в Україні відходами харчувався? А тепер хата в Німеччині і новенький iPhone. Флай, напевно він тебе обманював, не аскет він ніякий.
BIGor

Профіль

1
  #<1 ... 21882189219021912192 ... 2897>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей