А хіба десь в іншій країні НЕ так?
Все саме так.
|
|
![]() В зазначеному вами випадку нелегалу загрожують АДМІНІСТРАТИВНІ ризики (особливості законодавства США): якщо буде доведено (!) факт, що нелегал працював у країні півроку, йому загрожує депортація без права в'їзду в країну протягом трьох років. Якщо буде встановлено, що нелегал пропрацював рік і більше — депортація та заборона на в'їзд до США протягом наступних десяти років.
Тобто в тому випадку вповноваженим органам легше було відпустити нелегала, ніж щось доводити в суді. ![]() Нелегали в США, налегали…
А як працюють «легали»? З червня місяця живе та працює в Каліфорнії мїй давній знайомий. Приїхав за Програмою U4U. Роботу знайшов таку, що його одногрупники по університету в Україні ніколи б не повірили. Зміна діяльності/професії/навичок/досвіду на 180 градусів. Працює в - навіть не знаю як правильно сказати - і не СТО, і не Страхова компанія. Коротше так: якщо автівка попала в аварію, то треба визначити: варто її ремонтувати, чи краще «списати» - нехай спробують продати на аукціоні для відправки - можливо - в Україну. Ніякого самоуправства/самодіяльності: дані про пошкодження вводяться в Програму на MacBook, програма сама визначає: ремонтуємо чи списуємо. Режим роботи з 9-00 до 18-00. Справляється. (Текст далі прошу не читати, бо там застосовано одне страшне слово). Взяв в КРЕДИТ собі нове авто - саме таке, на яких спеціалізується цей заклад. (Далі читати можна) Очам я не повірив: тепер прямо в офісі цього закладу вивішено два великих прапора: ліворуч жовто-блакитний, праворуч - зірково-червоно-смугастий. Надіслав фото з місця роботи та фото власного нового авто на парковці біля місця роботи, але виставляти не буду: приватна інформація. ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоhunter підготуватись ![]() хоча в позитивну мотивацію не дуже віриться. більш дійовим буде обмеження пільг для прибулих... ![]()
Чергова зелена дурня:
![]() Еміграція, заробітчанство
News from Czech Republic Світ неймовірно тісний. Моя жінка - уроджена Запоріжжя, а її батько - реально з запорізьких козаків. Сьогодні зʼясувалося, що моя жінка поздоровляє приятельку з тим, що син закінчив університет. В Чехії. Отримав диплом. ![]() Зрозуміло, що я задав прості та цікаві запитання, ось такі відповіді: - вивчав чеську мову один рік в Україні та один рік в Чехіі. - навчання безкоштовне (!) тому що навчання чеською мовою. - Вища школа хімічних технологій; - факультет «Хімічна інженерія»; - спеціальність «Інженер даних з хімії - програміст» (!). - диплом написав та захищав англійською (!). - зараз проходить співбесіду для працевлаштування. Є варіанти - в США. Нічого особистого. Просто факти. Просто на тему «Не таким страшним є чорт, яким (видалено) та інші (промОвчу хто саме) нас лякають!» Вибачаюсь: помилився, замість «нас» треба «вас». Востаннє редагувалось akurt в Нед 15 вер, 2024 17:02, всього редагувалось 1 раз.
![]()
ну я так понимаю в США предложение на 150куе/год со старта уже есть? ![]()
|
|