Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 23772378237923802381 ... 3438>
Сообщение Добавлено: Вс 20 окт, 2024 03:36

akurt
"Семёныч", а шо это за чудо на 98м ест 6л топлива? Квадро-пента-секстатурбо(98й только в турбоинжектора льют ну и в Феррари с Ламборгуни с их 120л.с. с литра)Фиеста с двигателем в 1литр? Или Опель с двигателем от мотоцикла?
барабашов

С нами с: 16.06.15
Благодарил (а): 295 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 20 окт, 2024 07:14

Gastarbaiter писал(а):
  BIGor писал(а):Давайте порахуємо на сьогодні.

"На сьогодні" може бути так, що ваш лендлорд з тих 2500 після сплати кредиту ще має у залишку 500 злотих. Бо купив, наприклад, 10 років тому за 300 тис. Хоча тоді це теж видавалося дуже дорого, бо здавати в оренду можна було лише за 1500. А Ви не купуєте, бо воно зараз коштує вже 700 тис.
А "завтра" (років черерз 5) може виявитися так, що ваша оренда буде вже 4000, але це буде усі рівно вигідніше, ніж купувати цю квартиру у іпотеку за 1 млн.

Я не бачу сенсу рахувати те що відбулося, деякі люди в 1917 році взагалі нашару отримали житло, і можуть мати з нього зиск. Хтось приватизував житло надане ПРЛ-ом. Це вже відбулося і цього вже не буде.

По теперішіній ситуації я приводив вже процент повернення зі здачі в оренду квартири по Кракову - це 4%, що трохи менше ставки по депозитам і менше інфляції. Чи є вигода зараз купляти квартиру під здачу - висновок очевидний.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вс 20 окт, 2024 09:33

барабашов писал(а):akurt
"Семёныч", а шо это за чудо на 98м ест 6л топлива? Квадро-пента-секстатурбо(98й только в турбоинжектора льют ну и в Феррари с Ламборгуни с их 120л.с. с литра)Фиеста с двигателем в 1литр? Или Опель с двигателем от мотоцикла?

"Менорович", ты как всегда ошибаешься.
Все проще: у меня один из самых новых и самых мощных гибридов. На предыдущем поездил 2 года и продал. Известная истина: в автомобильном деле - как и в недвижимости - главное вовремя продать.
Не ошибайся так во всех вопросах.
Бензин А98 залил вчера первый раз 20 л в городе Флоранс чисто для эксперимента, кроме того, удивила цена: всего 1,70€ за литр. Обычно цена на такой бензин 1,95..2,0 €. В том средневековом городке многое в ценах удивило, как будто повал в безналоговый штат в США. Но ещё больше удивило старинное здание мэрии и на входе - флаг Украины. А перед мэрией праздник костюмированный: дамы, наряженные в костюмы 18-го века танцевали с кавалерами в военной форме времен Наполеона. Было прикольно.
Кстати, Менорович, вот не поверишь: парковка прямо в центре бесплатная.

На крышке бензобака с внутренней стороны табличка: можно лить бензин не ниже 95, в том числе марки бензина, содержащие 5 или 10% спирта. Но я такой не заливаю.
Как-то ты отстал от жизни. Копаешься в каких-то автомобильных непонятных, побрызганных ненужными понтами.

P.S. Для справки: авто по городу берет 5,6 литра на 100 км, но я в основном езжу сейчас по автотрассам, иногда маршрут выбираю длиннее, но чтобы трассы были с разрешенными скоростями 110 или 130. В Европе напрягают знаки которые тут прямо стандарт: 30, 50, 70, 80, 90.
На 80 включаю адаптивный круиз контроль.
Сейчас буду смотреть маршрут на запад - хочу съездить на 1 день в Андорру или на 2 дня в Барселону,
Ну тебе проще: ждут на улице Шолом Алейхема. «Золотая Роза»... Классно...
Последний раз редактировалось akurt Вс 20 окт, 2024 10:14, всего редактировалось 3 раз(а).
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 20 окт, 2024 09:56

Gastarbaiter писал(а):А "завтра" (років черерз 5) може виявитися так, що ваша оренда буде вже 4000, але це буде усі рівно вигідніше, ніж купувати цю квартиру у іпотеку за 1 млн.
Ось на це і весь розрахунок. Нажаль, дії влади (у всіх країнах) не дають приводу думати, що буде інакше. Інфляція побуджує хоч якось "паркувати" гроші, хоча дорого, невигідно і незручно.

Хоча може прийти і якийсь чорний либідь, і через п'ять років виплат з'ясується, що залишок до сплати перевищує поточну вартість об'єкта, а на кошти, що вже виплачені, можна було б його купити прямо зараз, і без всякого боргу.
M-Audio

С нами с: 23.03.11
Благодарил (а): 667 раз.

2
4
1
Сообщение Добавлено: Вс 20 окт, 2024 10:50

M-Audio з 2021 року у всіх влад світу зірвало гальма на друкарських верстатах і тепер Європа та США переходить реалії "економік, що розвиваються" коли гроші зусилями влади перетворюються на папірці. Але, нажаль, покупку золота пересічними досі ускладнюють.
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 990 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 20 окт, 2024 11:11

Мене в цьому питанні про іпотеку бентежить тільки одне: про "іпотечне рабство" за кордоном розказують люди, які не мають відношення до іпотеки за кордоном.
Тобто получається самі себе заспокоюють, уявляючи, як важко із зарплатні в 4500 євро на місяць виплачувати 208,45 євро за кредитом.
Фотокопія реального листа з банку, якому мій приятель сплачує внески за іпотеку (шапку листа та прізвище людини я видалив).
Изображение
Последний раз редактировалось akurt Вс 20 окт, 2024 11:29, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 20 окт, 2024 11:16

akurt писал(а):Мене в цьому питанні про іпотеку бентежить тільки одне: про "іпотечне рабство" за кордоном розказують люди, які не мають відношення до іпотеки за кордоном.
Тобто получається самі себе заспокоюють, уявляючи, як важко із зарплатні в 4500 євро на місяць виплачувати 210 євро за кредитом.
Фотокопія реального листа з банку, якому мій приятель сплачує внески за іпотеку (шапку листа та прізвище людини я видалив).
Изображение

це він будку для собаки в іпотеку купив? :lol:
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 20 окт, 2024 11:28

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt писал(а):: про "іпотечне рабство" за кордоном розказують люди, які не мають відношення до іпотеки за кордоном.

А в мого знайомого трохи інший досвід: будиночок 80м2 під Брно коштував трохи менше 5 млн крон. Дали під 7%, і 30% першого внеску. Зараз щомісячний платіж 27 тис. крон, а зарплата 28 тис. крон "на руки". При оформленні знаю, що дава документи про доход і свої і дружини і батьків і тещі щоб на шістьох зібрати 100 тис+ доходу...
Последний раз редактировалось Дюрі-бачі Вс 20 окт, 2024 11:31, всего редактировалось 1 раз.
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 990 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 20 окт, 2024 11:31

І таке може бути.
Наприклад, однокласник сина виплачує за 3-к квартиру в Стокгольмі 1000 євро на місяць.
Наберуся наглості/сміливості та спитаю, яка в нього зарплатня на місяць.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 20 окт, 2024 11:35

M-Audio писал(а):Ось на це і весь розрахунок. Нажаль, дії влади (у всіх країнах) не дають приводу думати, що буде інакше. Інфляція побуджує хоч якось "паркувати" гроші, хоча дорого, невигідно і незручно.

Хоча може прийти і якийсь чорний либідь, і через п'ять років виплат з'ясується, що залишок до сплати перевищує поточну вартість об'єкта, а на кошти, що вже виплачені, можна було б його купити прямо зараз, і без всякого боргу.

Інфляція необхідна для економіки. Вона завжди була і завжди буде. До того ж у нормальній ситуації іпотека приблизно дорівнює оренді, а з роками стає набагато дешевшою.
Ті, хто не "засцяв" купити 10 років тому із платежем у 50% тодішньої своєї з/п, зараз мають платіж на рівні 20% і у 2 рази нижче, ніж сьогоднішня оренда.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

#<1 ... 23772378237923802381 ... 3438>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама