Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 23792380238123822383 ... 2897>
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 14:29

Re: Еміграція, заробітчанство

Дюрі-бачі написав:ИМХО зараз йде перебудова всіх основ світу і епоха "стабільності" закінчилась. Українці то вже звикли до постійних змін і не вірити владі, а "білим людям" буде важко адаптуватись. Очікукую, що середньому класу настане гаплик в переважній більшості країн, на соціалці закрутять гайки для не громадян.
Може тоді і гаплик лівацьким ідеям настане. Бо квітнуть вони тільки на живильному ґрунті потужного середнього класу і високого рівня доходів
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 14:35

Faceless написав:Хтож дохтор йому й тим хто видав кредит на умовах по самі помідорки...

Та не він один. Є цілі групи де детально обговорюють як "накрутити" доходи щоб банки дали таки кредит, але я в них не вникав.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 20 жов, 2024 14:55, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 14:42

Faceless написав:
Дюрі-бачі написав:ИМХО зараз йде перебудова всіх основ світу і епоха "стабільності" закінчилась. Українці то вже звикли до постійних змін і не вірити владі, а "білим людям" буде важко адаптуватись. Очікукую, що середньому класу настане гаплик в переважній більшості країн, на соціалці закрутять гайки для не громадян.
Може тоді і гаплик лівацьким ідеям настане. Бо квітнуть вони тільки на живильному ґрунті потужного середнього класу і високого рівня доходів

не зовсім. в російській імперії не було ані середнього класу, ані високого рівня доходів - але під лозунгами за справедливість яку революцію зробили
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 15:02

Дюрі-бачі написав:
  Faceless написав:Хтож дохтор йому й тим хто видав кредит на умовах по самі помідорки...

Та s не він один. Є цілі групи де детально обговорюють як "накрутити" доходи щоб банки дали таки кредит, але я в них не вникав.
Я знаю, що не він один, таким займаються всюди, і недалекоглядні позичальники і що найгірше - безвідповідальні працівники банків в гонитві за преміями і продажами.
Я займався іпотекою свого часу, і бачу що ніхто у світі не вчиться на помилках
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 15:09

Shaman написав:те що потрібна перебудова міжнародної економіки та фінансів так. але я більше вірю саме в розвинені країни.

А я очікую повторення 1970-х в плані слабкості всіх валют...
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 20 жов, 2024 15:13, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 15:10

Faceless написав:Я знаю, що не він один, таким займаються всюди, і недалекоглядні позичальники і що найгірше - безвідповідальні працівники банків в гонитві за преміями і продажами.
Я займався іпотекою свого часу, і бачу що ніхто у світі не вчиться на помилках

На цю тему зараз - Скайпом - із Швеції:

Мы в 2017 году когда кредит брали (Примітка : на 3-к квартиру ціною в 350 000 євро) и звонили банку, нам банк сразу сказал, у вас больше шансы для "наших схем", если у вас официально работающая жена, даже если ЗП сильно отличается от вашей.

И они не наврали.
Это тот момент когда банк не наХХать тебя пытается, а обьяснить все возможные варианты в системе.

(Кінець цитати)
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1445 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 15:15

Shaman написав:
  Faceless написав:

не зовсім. в російській імперії не було ані середнього класу, ані високого рівня доходів - але під лозунгами за справедливість яку революцію зробили
Не зовсім так :mrgreen:
Ідеологи лівацьких ідей (за певними виключеннями, зокрема самого бідняка Маркса) - це освічені і забезпечені. Навіть ленін з дворянської забезпеченої сім'ї.
На заході головні симпатики лівацьких ідей - це забезпечені, освічені романтики.
І щодо революції - зробили її аж ніяк не бідняки і не робочі. І навіть питання, чи була це революція, а не просто спланований і добре фінансований держпереворот на росії, з чудово поставленою пропагандою і фінансуванням. Переворот був здійснений дуже обмеженою кількістю людей. І ніякої більшості в них не було дуже довго, незважаючи що вони себе називали більшовиками.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 16:54

akurt написав:Нагадаю: Бельгія на зв"язку. Мова йде про нерухомість в Ірландії. Іпотека з 2015 по 2024 роки. За первинним планом - на 30 років.
Добре, коли ти народився в нормальній країні, ну або в крайньому випадку переїхав одразу після вишу. А от коли ти півжиття вже витратив, і навіть багато чого владнав за цей строк, але потім приходять "73% какая разница", і потрібно починати з початку, то всі ці іпотечні розрахунки йдуть до одного відомого місця, бо строки і необхідні зусилля вже зовсім інші.
M-Audio

Подякував: 632 раз.
Подякували: 502 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 16:58

Faceless написав:
Shaman написав:
  Faceless написав:Може тоді і гаплик лівацьким ідеям настане. Бо квітнуть вони тільки на живильному ґрунті потужного середнього класу і високого рівня доходів

Не зовсім так :mrgreen:
Ідеологи лівацьких ідей (за певними виключеннями, зокрема самого бідняка Маркса) - це освічені і забезпечені. Навіть ленін з дворянської забезпеченої сім'ї.
На заході головні симпатики лівацьких ідей - це забезпечені, освічені романтики.
І щодо революції - зробили її аж ніяк не бідняки і не робочі. І навіть питання, чи була це революція, а не просто спланований і добре фінансований держпереворот на росії, з чудово поставленою пропагандою і фінансуванням. Переворот був здійснений дуже обмеженою кількістю людей. І ніякої більшості в них не було дуже довго, незважаючи що вони себе називали більшовиками.

вам зараз й повернуть, що Майдан створила невелика купка людей за гроші :D

всі ці революції можливі лише за умови, що якась ідея здається більшості населенню справедливою, й воно може й не приймає активну участь, але підтримує. тому Антимайдан суто за гроші не спрацював.

й я розумію, що зовні лівацькі ідеї вони привабливі, бо начебто створюють образ більш справедливе суспільство. біда в тому, що ці ідеї на поточному етапі розвитку суспільства неможливі - а може й взагалі неможливі, бо реальні люди далеко не ідеальні.

до того ж, сучасні розвинені країни набагато більше соціальні, ніж умовно "комуністичні" Китай та В'єтнам. про КНДР та Кубу взагалі мовчимо.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 17:21

akurt написав:...
(Фото не оприлюднюється. На фото сусідній будинок - фото з сайту оголошень - ціна 260 000 євро.)

(Примітка: ну якщо почитати тексти дописувачів на попередніх двох сторінках, то мій співрозмовник просто телепень безголовий: вліз в іпотеку майже 10 років тому - на суму в 75 000-30 000=45 000 євро плюс відсотки за кредитом, щомісяця на протязі 10 років віднімав у жінки та дитини спочатку 189 євро на місяць, а останній рік - аж 208,45 євро на місяць... Жах! І це із зарплатні в 2015 році в діапазоні 2000...2500 євро на місяць)
...

а тепер трохи розрахунків на додачу до цієї файної історії (які залишилися за лаштунками).

й так куплено будинок за 75 кєвро. з них 30 кєвро відразу, 45 кєвро на 30 років я так гадаю під 3% річних, оскільки щомісячний платіж 189 євро. 10 років сплачував - за цей час сплатив 10 800 євро кредиту та 12 000 євро відсотків. й якщо закрив іпотеку достроково, то доплатив ще 34 200 євро. реальні цифри, тільки до чого тут іпотека, за рахунок якої сплачено трохи менше 11 кєвро, а 64 кєвро сплачено кешем.

й друге питання - купив будинок в Ірландії за 75 кєвро в 2015 році, а зараз він коштує 260 кєвро? тут є в нас фахівці з нерухомості, правда не ірландської. як на мене, якщо ціни справжні, то мова йде про різні будинки. ну не стрибала так нерухомість в розвинених країнах за останні 9 років. якби мова йшла про кінець 90х років-початок 00х - тоді так. хоча можу помилятися. 8)
Shaman

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 23792380238123822383 ... 2897>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти