|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 20 жов, 2024 14:29
Дюрі-бачі написав:ИМХО зараз йде перебудова всіх основ світу і епоха "стабільності" закінчилась. Українці то вже звикли до постійних змін і не вірити владі, а "білим людям" буде важко адаптуватись. Очікукую, що середньому класу настане гаплик в переважній більшості країн, на соціалці закрутять гайки для не громадян.
Може тоді і гаплик лівацьким ідеям настане. Бо квітнуть вони тільки на живильному ґрунті потужного середнього класу і високого рівня доходів
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 20 жов, 2024 14:35
Faceless написав:Хтож дохтор йому й тим хто видав кредит на умовах по самі помідорки...
Та не він один. Є цілі групи де детально обговорюють як "накрутити" доходи щоб банки дали таки кредит, але я в них не вникав.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 20 жов, 2024 14:55, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 20 жов, 2024 14:42
Faceless написав:Дюрі-бачі написав:ИМХО зараз йде перебудова всіх основ світу і епоха "стабільності" закінчилась. Українці то вже звикли до постійних змін і не вірити владі, а "білим людям" буде важко адаптуватись. Очікукую, що середньому класу настане гаплик в переважній більшості країн, на соціалці закрутять гайки для не громадян.
Може тоді і гаплик лівацьким ідеям настане. Бо квітнуть вони тільки на живильному ґрунті потужного середнього класу і високого рівня доходів
не зовсім. в російській імперії не було ані середнього класу, ані високого рівня доходів - але під лозунгами за справедливість яку революцію зробили
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 20 жов, 2024 15:02
Дюрі-бачі написав: Faceless написав:Хтож дохтор йому й тим хто видав кредит на умовах по самі помідорки...
Та s не він один. Є цілі групи де детально обговорюють як "накрутити" доходи щоб банки дали таки кредит, але я в них не вникав.
Я знаю, що не він один, таким займаються всюди, і недалекоглядні позичальники і що найгірше - безвідповідальні працівники банків в гонитві за преміями і продажами. Я займався іпотекою свого часу, і бачу що ніхто у світі не вчиться на помилках
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 20 жов, 2024 15:09
Shaman написав:те що потрібна перебудова міжнародної економіки та фінансів так. але я більше вірю саме в розвинені країни.
А я очікую повторення 1970-х в плані слабкості всіх валют...
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 20 жов, 2024 15:13, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 20 жов, 2024 15:10
Faceless написав:Я знаю, що не він один, таким займаються всюди, і недалекоглядні позичальники і що найгірше - безвідповідальні працівники банків в гонитві за преміями і продажами. Я займався іпотекою свого часу, і бачу що ніхто у світі не вчиться на помилках
На цю тему зараз - Скайпом - із Швеції: Мы в 2017 году когда кредит брали (Примітка : на 3-к квартиру ціною в 350 000 євро) и звонили банку, нам банк сразу сказал, у вас больше шансы для "наших схем", если у вас официально работающая жена, даже если ЗП сильно отличается от вашей.
И они не наврали. Это тот момент когда банк не наХХать тебя пытается, а обьяснить все возможные варианты в системе.(Кінець цитати)
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1445 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Нед 20 жов, 2024 15:15
Shaman написав: Faceless написав:Дюрі-бачі написав:ИМХО зараз йде перебудова всіх основ світу і епоха "стабільності" закінчилась. Українці то вже звикли до постійних змін і не вірити владі, а "білим людям" буде важко адаптуватись. Очікукую, що середньому класу настане гаплик в переважній більшості країн, на соціалці закрутять гайки для не громадян.
не зовсім. в російській імперії не було ані середнього класу, ані високого рівня доходів - але під лозунгами за справедливість яку революцію зробили
Не зовсім так  Ідеологи лівацьких ідей (за певними виключеннями, зокрема самого бідняка Маркса) - це освічені і забезпечені. Навіть ленін з дворянської забезпеченої сім'ї. На заході головні симпатики лівацьких ідей - це забезпечені, освічені романтики. І щодо революції - зробили її аж ніяк не бідняки і не робочі. І навіть питання, чи була це революція, а не просто спланований і добре фінансований держпереворот на росії, з чудово поставленою пропагандою і фінансуванням. Переворот був здійснений дуже обмеженою кількістю людей. І ніякої більшості в них не було дуже довго, незважаючи що вони себе називали більшовиками.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 20 жов, 2024 16:54
akurt написав:Нагадаю: Бельгія на зв"язку. Мова йде про нерухомість в Ірландії. Іпотека з 2015 по 2024 роки. За первинним планом - на 30 років.
Добре, коли ти народився в нормальній країні, ну або в крайньому випадку переїхав одразу після вишу. А от коли ти півжиття вже витратив, і навіть багато чого владнав за цей строк, але потім приходять "73% какая разница", і потрібно починати з початку, то всі ці іпотечні розрахунки йдуть до одного відомого місця, бо строки і необхідні зусилля вже зовсім інші.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 632 раз.
- Подякували: 502 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 20 жов, 2024 16:58
Faceless написав:Shaman написав: Faceless написав:Може тоді і гаплик лівацьким ідеям настане. Бо квітнуть вони тільки на живильному ґрунті потужного середнього класу і високого рівня доходів
Не зовсім так  Ідеологи лівацьких ідей (за певними виключеннями, зокрема самого бідняка Маркса) - це освічені і забезпечені. Навіть ленін з дворянської забезпеченої сім'ї. На заході головні симпатики лівацьких ідей - це забезпечені, освічені романтики. І щодо революції - зробили її аж ніяк не бідняки і не робочі. І навіть питання, чи була це революція, а не просто спланований і добре фінансований держпереворот на росії, з чудово поставленою пропагандою і фінансуванням. Переворот був здійснений дуже обмеженою кількістю людей. І ніякої більшості в них не було дуже довго, незважаючи що вони себе називали більшовиками.
вам зараз й повернуть, що Майдан створила невелика купка людей за гроші всі ці революції можливі лише за умови, що якась ідея здається більшості населенню справедливою, й воно може й не приймає активну участь, але підтримує. тому Антимайдан суто за гроші не спрацював. й я розумію, що зовні лівацькі ідеї вони привабливі, бо начебто створюють образ більш справедливе суспільство. біда в тому, що ці ідеї на поточному етапі розвитку суспільства неможливі - а може й взагалі неможливі, бо реальні люди далеко не ідеальні. до того ж, сучасні розвинені країни набагато більше соціальні, ніж умовно "комуністичні" Китай та В'єтнам. про КНДР та Кубу взагалі мовчимо.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 20 жов, 2024 17:21
akurt написав:... (Фото не оприлюднюється. На фото сусідній будинок - фото з сайту оголошень - ціна 260 000 євро.) (Примітка: ну якщо почитати тексти дописувачів на попередніх двох сторінках, то мій співрозмовник просто телепень безголовий: вліз в іпотеку майже 10 років тому - на суму в 75 000-30 000=45 000 євро плюс відсотки за кредитом, щомісяця на протязі 10 років віднімав у жінки та дитини спочатку 189 євро на місяць, а останній рік - аж 208,45 євро на місяць... Жах! І це із зарплатні в 2015 році в діапазоні 2000...2500 євро на місяць)...
а тепер трохи розрахунків на додачу до цієї файної історії (які залишилися за лаштунками). й так куплено будинок за 75 кєвро. з них 30 кєвро відразу, 45 кєвро на 30 років я так гадаю під 3% річних, оскільки щомісячний платіж 189 євро. 10 років сплачував - за цей час сплатив 10 800 євро кредиту та 12 000 євро відсотків. й якщо закрив іпотеку достроково, то доплатив ще 34 200 євро. реальні цифри, тільки до чого тут іпотека, за рахунок якої сплачено трохи менше 11 кєвро, а 64 кєвро сплачено кешем. й друге питання - купив будинок в Ірландії за 75 кєвро в 2015 році, а зараз він коштує 260 кєвро? тут є в нас фахівці з нерухомості, правда не ірландської. як на мене, якщо ціни справжні, то мова йде про різні будинки. ну не стрибала так нерухомість в розвинених країнах за останні 9 років. якби мова йшла про кінець 90х років-початок 00х - тоді так. хоча можу помилятися. 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1