Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 23912392239323942395 ... 3438>
Сообщение Добавлено: Чт 24 окт, 2024 09:31

Дюрі-бачі
При продаже битка в штатах с аукциона на тайтле ставятся метки о повреждениях, типа были ли критические разрушения трансмиссии, каркаса, двигателя, заводится авто или нет, короче подлежит ли ремонту.
Естественно в ЕС при выдаче(попытке их получить) номеров ЕС по ВИНу видят всю эту информацию(которую прогрессивные наши разводилы небесплатно удаляют с общеизвестных статистических сайтов) и часто принимают решение об отказе от регистрации некоторых спорных авто.
И не забывайте что в европе оранжевые поворотники. У нас на это не обращают внимания.
барабашов

С нами с: 16.06.15
Благодарил (а): 295 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 24 окт, 2024 09:32

M-Audio писал(а):
  akurt писал(а):Все нормально: пройде час, відвідаєте США, зустрінетесь з нашими українцями та помацаєте рученьками саме такі цифри.
Вважаєте, що в наш час треба обов'язково туди їхати, щоб з кимось поговорити? :-D
Можна дивуватися вашій недосвідченості в питаннях оплати праці. Ви зовсім не в курсі реальних та середніх заробітних плат в Європі і таких же за освітою та посадами працівників в США та в Канаді.
Навіщо я, є і інші джерела:
The average annual average salary in the U.S. is $63,795. The median annual salary, which is often less skewed by outlying numbers, is $59,384
На 12 місяців самі поділите? Судячи з того, що медіана не дуже відрізняється від середнього, можна припустити, що немає там такого, щоб якась значна частина (випускники американських університетів по-вашому) була в повному шоколаді (~500К річних), а основна маса жебракували на 2 тисячи. Розподіл більш рівномірний, тобто середній випускник отримує десь трохи вищу за сантехніка зарплату, а таких, щоб 500к - один відсоток. Хтось таки у цей відсоток попадає, тут сперечатися важко. Нагадаю, що взагалі людей з доходом 500к - трохи більше відсотка. Гадаю, з них більша частина тих, хто свої доходи отримує не у вигляді зарплати, і тут вже байдуже який університет та людина закінчила. Таких, щоб отримували такі гроші саме за свою працю на дядю -- менше статистичної похибки.
Я ж тільки позавчора наводив приклад: людина працює в Стокгольмі та після податків отримує на руки 4000€.
Так ніхто і не сперечається, коли ви наводите цифрм, що наближені до реальності.
Бачите, як цікаво получається: і пан rjkz вчив вас розуму як вчитель учня в школі, і я додавав інформацію/матеріали, а результат нульовий.
Пан rjkz якраз тверезо оцінює реальність, і цифри, здається, наводив далеко не з метою зі мною посперечатися, а якраз більше навпаки.
Буває…
Отож. Однак, перехід на особистості -- то не добра ознака, тому ласкаво прошу до бану.

В двух словах - пейсатель песдит шо дышит, а дышит часто-часто???
барабашов

Сообщение Добавлено: Чт 24 окт, 2024 10:02

BeneFuckTor писал(а):
  Дюрі-бачі писал(а):нема проблем із авто з Китаю

бо їх тупо нема. насправді не знаю що де і як, але поляки про черрі не чули)

Китайські бренди не продаються в США. Отже, виготовляються під європейські стандарти. Автосалони китайців є у Польщі, хоч на дорогах якось їх не бачив поки що.
А щодо американців, то для відповідності європейським нормам треба, як пишуть, замінити: фари, покажчики поворотів, додати протитуманки і, можливо, лічник у км. Крім того пишуть, що не реєструють биткі з сертифікатами scrap, flood, fire, junk, for parts only. Тобто те, що у Неньці вирішують за 300 чи скільки там доларів.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 24 окт, 2024 10:30

BeneFuckTor писал(а):

Я зараз живу у Франції - дуже часто та багато їзджу за кермом - не бачив жодного "китайця".
Дивує приємно "автопатріотизм": мабуть 2/3 - авто французських марок. Всі досить "скромні" невеличкі - якщо зустрінеш Пежо 508 або Пежо 5008, навіть дивуєшся.
З іноземних марок найчастіше зустрічаєш КІА, VW, Honda.
За останні 2 місяці бачив Tesla 1 чи 2 рази.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 24 окт, 2024 11:11

News from Canada

Можна по-різному відноситися до блогера "Канадський Марк", - нашого українського і вже років 20 - канадського (я спочатку ніяк не міг звикнути до його канадсько-карпатського акценту), але в нього вже більше 120 000 підписників, "Срібна кнопка", і він реально цікаво розказує про актуальні проблеми українців в Канаді.
Про проблеми еміграції. Тут ще реально цікаво те, що його малим хлопчиком 20 років тому вивіз в Канаду батько і він НЕ ЗАГУБИВСЯ у непростому канадському житті.
Не втратив ні мову, ні розум, ні гроші.
Гадаю, що останній його репортаж про те, як та чому НЕ ПОЛУЧИЛОСЯ у наших людей в Канаді - сподобається всім.
Люди реально влетіли на великі гроші. Не змогли розпорядитися вірно!

Причина банальна - і ми на цій гілці часто про це говорили: немає професій//навичок/вміння та не знають мови - немає наполегливості та бажання - все закінчується погано.

Коли я дивися першу історію - то здавалося, що він розказує про родину моєї племінниці, бо все те саме: двоє дітей (10 та 12 років) та чоловік - повний НЕРОБА.
Як сказала мені племінниця ще 10 років тому: "У мого чоловіка золоті руки, але вони виросли із дупи". Досі НЕ ПРацює. Це з 27 лютого. А племінниця працює "до впаду", тому що так само, як курка захищає своїх курчат, так і вона розуміє, що майбутнє її дітей в Канаді. Але падає з ніг реально...
Нероба інколи підробляє на доставці піци багатим людям... Слава Богу, хоч ходить на курси англійської мови...

Дивимося. Рекомендую. Історія двох українських родин, у яких НЕ получилося в Канаді та повернулися...
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 24 окт, 2024 12:29

akurt чесно здивувало в цих історіях:
1. Чому такий малий розмір депозиту (всього 1k CAD), невже не стандартні 1-3 місячні плати?
2. Депозит десь колись вертають в повному обсязі, що люди на це розраховувавли?
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 990 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 24 окт, 2024 13:39

Ну маємо те, що маємо.
Наскільки мені відомо, в Україні депозит дорівнює розміру оплати за 1 місяць.
В Туреччині - зазвичай було за 1-2 місяці, в 2022 році під час шаленого ажіотажу придумали брати депозит навіть за квартал або півріччя (на цьому в 2023 році погоріли багато росіянців, яким відмовили у картці ВНП та вони повинні були на протязі 10 днів залишити Туреччину: їм нічого не повертали ).
Здається, в США взагалі не беруть депозит.
Родина племінниці в Канаді здається (вже забув) залишила депозит в сумі 600 С$.
Хазяїн - барин…
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 24 окт, 2024 13:43

Шановні форумчани, пропонуємо до обговорення:

Изображение

Де найдешевше скуплятися у Польщі: новий рейтинг торговельних мереж
Ірина_
Модератор Форуму

С нами с: 14.09.13
Благодарил (а): 1275 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 24 окт, 2024 13:52

News from USA

Як відомо, на форумі переважає звична в Україні думка про те, що треба не працювати, а отримувати гроші даром.
Коли говориш, що це не у всіх країнах так, то окремі представники учасників форуму розказують власну думку із серії «…», ну навіть не знаю, як ту серію назвати. Нехай буде без назви, не писати ж мені російські матюки з Сухачовки, як роблять тут деякі фахівці .
Щойно говорив з нашим українцем, який отримує в рік саме ту зазначену мною вище суму, яка викликала законний та виправданий ажіотаж.
Той факт, що якась там по пухка тітка отримує 500 000 000$ на рік, зовсім не хвилює: то є нормальним.
А 500к$ на рік - ненормальним (на їх думку).
Звісно, при цьому вони і подумати не можуть, що люди в своїй царині кваліфіковані і кваліфіковано працюють.
Ну що, результат короткої розмови: реально сидять зранку до вечора за екранами моніторів - в голови не відривають. Дуже важлива та складна робота.
Звісно, в такому авралі винувате керівництво: наші українці говорять, що менше треба було щедро влітку роздавати відпусток.
Тепер не до відпусток.
У наших хлопців зірвався відпочинок на любимих Гавайях.
Якийсь там «Час «Ч»» 1 листопада.
Подивимося, чи справляться,
Наші люди вміють працювати!
За аналогією з прислівʼям «Відкривають тому, хто стукає!» получається дуже просто; «Добре платять тому, хто вміє працювати!»
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 24 окт, 2024 13:56

Gastarbaiter писал(а):
  BeneFuckTor писал(а):

Китайські бренди не продаються в США. Отже, виготовляються під європейські стандарти. Автосалони китайців є у Польщі, хоч на дорогах якось їх не бачив поки що.
А щодо американців, то для відповідності європейським нормам треба, як пишуть, замінити: фари, покажчики поворотів, додати протитуманки і, можливо, лічник у км. Крім того пишуть, що не реєструють биткі з сертифікатами scrap, flood, fire, junk, for parts only. Тобто те, що у Неньці вирішують за 300 чи скільки там доларів.

Не знал что с метками "утопленник" и "возгорание" машины годны только на запчасти.
Реально видел пикапы как у Понаеха(джип Гладиатор) с возгоранием акка уничтожившим пластиковое крыло и фару ну и всё в радиусе 10см вокруг(до двигателя не достало, там моторный отсек под V8 7литров спроэктирован, а не 3.6) и утопленный по фары в луже.
Такое элементарно ремонтируется, особенно во втором случае, и часто случается во время покатушек по бездорожью.
барабашов

#<1 ... 23912392239323942395 ... 3438>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама