Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 24322433243424352436 ... 2849>
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 18:54

Shaman написав:
  BIGor написав:Де ви це берете? Пруфів нема, новина посилається на коменти..... :D Нагадало мем "Болгари восхищаются" (https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0 ... 1%81%D1%8C). Я читаю/дивлюсь ну дуже багато новин, але такого не бачив. Напевно українські журналісти більше знають про Польщу, ніж польські журналісти про Польщу.

так напевне треба коментарі почитати "Голосу Польщі".

можливо, що у вашому колі спілкування цього й немає. але чи немає взагалі у Польщі такого явища - вашому категорічному "ні" - не довіряю. ще раз про проблеми взаємовідносин кажуть вищі керівники Польщі. ті й оці протести фермерів проти України, але чомусь не проти рф...

я вас декілька разів питав, що у вас з польською мовою - ви чомусь мовчите, точніше вище відповили (але нормальний - це який рівень В1, В2, С1). чи вам не потрібен сертифікат. взагалі, на роботі ви на якій мові спілкуєтесь? може у вас не польська компанія.

Так а де пруфи? І чого мене мають колихати фермери, вони що проти мого зерна бастували? Чи проти "Кернела" Веревського?
BIGor

Подякував: 1447 раз.
Подякували: 1852 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 19:01

Re: Еміграція, заробітчанство

Дюрі-бачі написав:
  Shaman написав:доведеться все одно й добре вчити місцеву мову, й переймати місцеві звичаї...

Ніколи не розумів таких вимог. Чому не брати приклад з китайців чи індусів, які зберігають свою культуру і навіть створюють свої квартали.
Це якраз невдалі приклади для приймаючих країн - іммігранти не асимілюються, а створюють подекуди небезпечні анклави
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8224 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 19:02

Еміграція, заробітчанство

BIGor написав:Shaman наприклад в Києві після 23 години вже стрьомно виходити на вулицю, в моєму пгт це вже з 20 години вечора.
На Трої чи Борщагівці хіба.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 19:05

Faceless написав:
BIGor написав:Shaman наприклад в Києві після 23 години вже стрьомно виходити на вулицю, в моєму пгт це вже з 20 години вечора.

Маю досвід життя в прицентраллі. Звичайно в пгт ще набагто гірше ніж в столиці, поліція навіть не приїзжає.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 19:23

BIGor написав:
  Faceless написав:

Маю досвід життя в прицентраллі. Звичайно в пгт ще набагто гірше ніж в столиці, поліція навіть не приїзжає.

Так це ж добре.Чи у вам поліція в Куєві якась інша?! 😏
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 267 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 19:53

В Кракові можна виходити і гуляти всю ніч, і ніхто тобі не проломить череп або не заб'є ногами. Великий плюс - немає такої кількості наркоманів і алкашів, арабів, дагів і чеченів.

коли я в Києві жив, обмеження в 23 години якось не відчував. знову ж таки, в Кракові немає поганих районів? щасливе місто. в НЙ напевне теж можна гуляти по Манхеттену. а от в Гарлем краще й вдень не заходити.

шукав епізод про "Я же не знал что у вас не везде можно ходить", а знайшов
Shaman

Подякував: 763 раз.
Подякували: 1619 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 19:58

Shaman написав:

В Кракові можна виходити і гуляти всю ніч, і ніхто тобі не проломить череп або не заб'є ногами. Великий плюс - немає такої кількості наркоманів і алкашів, арабів, дагів і чеченів.

коли я в Києві жив, обмеження в 23 години якось не відчував. знову ж таки, в Кракові немає поганих районів? щасливе місто. в НЙ напевне теж можна гуляти по Манхеттену. а от в Гарлем краще й вдень не заходити.

Так Гарлем це на Манхеттені :mrgreen:

Так само як і в прицентраллі є різні локації
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 20:04

Faceless написав:
Shaman написав:

Так Гарлем це на Манхеттені :mrgreen:

Так само як і в прицентраллі є різні локації

:oops:
я про що й кажу. десь ризики вище, десь нижче. 100% безпечних міст немає. тому казати - я в Кракові безпечно себе почуваю, а в Києві мені було лячно - перебільшення. в Києві точно не буде - "Ukraińska kurva" :lol:
Shaman

Подякував: 763 раз.
Подякували: 1619 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 20:13

Shaman Добре, коли це окремий район. В тому ж Берліні не дуже добре ходити самому в Нью-Кйольн, а в Ужгороді - в циганський табір.
От колега, ще до війни, кілька місяців жив в Мумбаї і розповідав, що там з елітного офісу в хмарочосі вийдеш, а за 10 метрів лачуги із бомжами які і пограбують і зґвалтують, особливо білих людей...
Дюрі-бачі

Подякував: 864 раз.
Подякували: 629 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 22:14

Shaman написав:тому казати - я в Кракові безпечно себе почуваю, а в Києві мені було лячно - перебільшення.

Зі свого досвіду кажу, що Польща набагато безпечніша ніж Україна до війни. Вцілому, маю для обгрунтування прожитий час в Україні і в Польщі. Скільки ти прожив в Польщі щоб порівнювати?
BIGor

Профіль

1
  #<1 ... 24322433243424352436 ... 2849>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей