Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Дюрі-бачі написав:Ох і бомбануло в біженців в Чехії. Там вже викотили законопроетк, що ВНЖ дадуть тільки тим, хто за рік заробив більше певної суми і сплатив податки. Для однієї людини 440 тис. крон (17.5 тис. Є), для сімейної пари 550 тис. крон (22 Є) і по + 110 за кожну дитину (4.5 Є). При тому, що більшість мігрантів заробляють 300 - 360 тис., а мінімалка - 250 тис. Тобто залишитись зможуть тільки сім'ї без дітей, або з 1 дитиною. Одиноким людям і багатодітним родинам не залишили шансів.
Питання в якості саморозвитку.. (барабашов, Чехія це ще одна країна куди я не їду!! ) Якщо я працюватиму на авіакомпанію України, в Україні ж плачу податки, а живу ну хай в Чехії, хоча мабуть принцип однаковим у всіх країнах .. То: 1. Чи світлі мої доходи для країни перебування? 2. Чи можу я брати імпотеку в країні перебування? 3. Чи треба платити якусь різницю в оподаткуванні? 4. Чи будуть питання, якщо я з світлими поточними доходами України дістану пару кирпичин кешу з кишені і куплю об’єкт нерухомості? Мова звичайно про цивілізовану Європу, а не про умовну Албанію
Hotab написав:Якщо я працюватиму на авіакомпанію України, в Україні ж плачу податки, а живу ну хай в Чехії
Є таке поняття як резидент. І воно є відповіддю на Ваші запитання і про доходи для чехії по новому закону, і не можливістю не тільки проживання а і легалізації по старих
Hotab написав:1. Чи світлі мої доходи для країни перебування? 2. Чи можу я брати імпотеку в країні перебування? 3. Чи треба платити якусь різницю в оподаткуванні? 4. Чи будуть питання, якщо я з світлими поточними доходами України дістану пару кирпичин кешу з кишені і куплю об’єкт нерухомості?
З досвіду знайомого, звісно не пілот, але ІТшник: 1. Доходи світлі. 2. Можете, але умови гірші (% та перший внесок вищі) ніж для резидента Чехії. 3. Якщо живете менше 180 днів в році в Чехії, то не треба доплачувати. 4. Залежить від розміру пачки і чи була вона задекларована на кордоні. За кеш не купите нічого, треба гроші прогнати через банк... Інший знайомий, який в США нелегально гроші заробив і кешем привіз, купив машину через схему розстрочки, бо просто за пачку кешу продати не хотіли, адже машина коштує більше 15 тис. Є.
Bolt написав:[quote="5821899:rjkz"]В Украине яйца не дорожают? У нас тут сейчас 7 баксов за дозу (12 шт) за счастье. есть цены в 12-18 долларов за дюжину.
В АТБ лотками по 3.80 шт, отборные упаковками по 10 шт 60-70 грн.
був період що по 7 грн., але попустило
Символічно, що нормальні люди рахують яйця десятками і дюжинами (бо так і купують їх) , а Флайман по одному [/quote]Заради справедливості - цінники для яєць поштучно вказують якраз за шт, вони дешевші за такі самі фасовані і можна вибрати, тож тут ви Флая дарма шпиняєте. Я сам такі купую
Дюрі-бачі написав:Ох і бомбануло в біженців в Чехії. Там вже викотили законопроетк, що ВНЖ дадуть тільки тим, хто за рік заробив більше певної суми і сплатив податки. Для однієї людини 440 тис. крон (17.5 тис. Є), для сімейної пари 550 тис. крон (22 Є) і по + 110 за кожну дитину (4.5 Є). При тому, що більшість мігрантів заробляють 300 - 360 тис., а мінімалка - 250 тис. Тобто залишитись зможуть тільки сім'ї без дітей, або з 1 дитиною. Одиноким людям і багатодітним родинам не залишили шансів.
Питання в якості саморозвитку.. (барабашов, Чехія це ще одна країна куди я не їду!! ) Якщо я працюватиму на авіакомпанію України, в Україні ж плачу податки, а живу ну хай в Чехії, хоча мабуть принцип однаковим у всіх країнах .. То: 1. Чи світлі мої доходи для країни перебування? 2. Чи можу я брати імпотеку в країні перебування? 3. Чи треба платити якусь різницю в оподаткуванні? 4. Чи будуть питання, якщо я з світлими поточними доходами України дістану пару кирпичин кешу з кишені і куплю об’єкт нерухомості? Мова звичайно про цивілізовану Європу, а не про умовну Албанію
На мою думку 1. Світлі якщо будете їх декларувати і платити з них податки в всіх країнах резиденства (Україна, Чехія) 2. Скоріше всього не зможете. 3. Скоріше всього так. 4. Якщо в п.1 ваші гроші будуть задекларовані і з них сплачені всі податки в країнах резиденства (Україна, Чехія) - то чому б ні.
Faceless Щоразу плануючи шпиняти чи не шпиняти Флая приходжу до думки краще шпиняти!!, а то раптом треба було!! ))
Для мене не важливо як написано цінник, за 1, 10 , чи 15, математичні дії там не складні)) Я беру і пачки, і з лотка, і з лотком (двома, щоб накрити зверху) на 30)
BIGor написав:в всіх країнах резиденства (Україна, Чехія)
Так резидентсво тільки в одній країні. Подвійна сплата податків хіба в громадян США. До мене Казахстан приколупався, що не заплатив податки за дохід, який отримав від університету як опонент на захисті PhD (36$). Надав довідку, що я подактовий резидент України і відстали. А наша податкова попросила виписку з рахунку ФОП де цей дохід є.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 08 лют, 2025 13:50, всього редагувалось 2 разів.
rjkz написав:В Украине яйца не дорожают? У нас тут сейчас 7 баксов за дозу (12 шт) за счастье. есть цены в 12-18 долларов за дюжину.
У вас на яйцах указывают способ содержания курей? У нас цены от 2 (клетка) до 3 (вольер) дол. за десяток. Из клетки не берём принципиально. Курица хоть и глупая, но все равно живая. Жалко.
rjkz написав:В Украине яйца не дорожают? У нас тут сейчас 7 баксов за дозу (12 шт) за счастье. есть цены в 12-18 долларов за дюжину.
У вас на яйцах указывают способ содержания курей? У нас цены от 2 (клетка) до 3 (вольер) дол. за десяток. Из клетки не берём принципиально. Курица хоть и глупая, но все равно живая. Жалко.
маю можливіть брати по магазинній ціні яйця від курей на вільному вигулі