Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ох і бомбануло в біженців в Чехії. Там вже викотили законопроетк, що ВНЖ дадуть тільки тим, хто за рік заробив більше певної суми і сплатив податки. Для однієї людини 440 тис. крон (17.5 тис. Є), для сімейної пари 550 тис. крон (22 Є) і по + 110 за кожну дитину (4.5 Є). При тому, що більшість мігрантів заробляють 300 - 360 тис., а мінімалка - 250 тис. Тобто залишитись зможуть тільки сім'ї без дітей, або з 1 дитиною. Одиноким людям і багатодітним родинам не залишили шансів.
Дюрі-бачі написав:Ох і бомбануло в біженців в Чехії. Там вже викотили законопроетк, що ВНЖ дадуть тільки тим, хто за рік заробив більше певної суми і сплатив податки. Для однієї людини 440 тис. крон (17.5 тис. Є), для сімейної пари 550 тис. крон (22 Є) і по + 110 за кожну дитину (4.5 Є). При тому, що більшість мігрантів заробляють 300 - 360 тис., а мінімалка - 250 тис. Тобто залишитись зможуть тільки сім'ї без дітей, або з 1 дитиною. Одиноким людям і багатодітним родинам не залишили шансів.
Хочуть позбутися мігрантів-непотребів(ніщебродів). Один мінус бачу - не дають шанс молоді (студенти-випускники вишів), яка не може заробляти багато через відсутність досвіду. Цьому прошарку треба зробити виключення.
Дюрі-бачі написав:Ох і бомбануло в біженців в Чехії. Там вже викотили законопроетк, що ВНЖ дадуть тільки тим, хто за рік заробив більше певної суми і сплатив податки. Для однієї людини 440 тис. крон (17.5 тис. Є), для сімейної пари 550 тис. крон (22 Є) і по + 110 за кожну дитину (4.5 Є). При тому, що більшість мігрантів заробляють 300 - 360 тис., а мінімалка - 250 тис. Тобто залишитись зможуть тільки сім'ї без дітей, або з 1 дитиною. Одиноким людям і багатодітним родинам не залишили шансів.
Хочуть позбутися мігрантів-непотребів(ніщебродів). Один мінус бачу - не дають шанс молоді (студенти-випускники вишів), яка не може заробляти багато через відсутність досвіду. Цьому прошарку треба зробити виключення.
Це ви так переймаєтесь цією проблемою бо ваш син вже там?
Дюрі-бачі написав:Ох і бомбануло в біженців в Чехії. Там вже викотили законопроетк, що ВНЖ дадуть тільки тим, хто за рік заробив більше певної суми і сплатив податки. Для однієї людини 440 тис. крон (17.5 тис. Є), для сімейної пари 550 тис. крон (22 Є) і по + 110 за кожну дитину (4.5 Є).
постанову, яка деталізує умови переходу українських біженців зі статусу тимчасового захисту на спеціальний дозвіл на довгострокове перебування
я чомусь думаю що тут момент саме на преходу з одного статусу на інший. Тобто звичайні путі легалізації які були не відміняють. А в цьому, новому, ДАДУТЬ ПМЖ!!!! за 3 роки життя в чехії. І це нормальна умова як на мене, даже офігіть яка яка крута.
На хвилинку, далеко не всі хто живе в польщі в 2 рази довше мають ПМЖ!
барабашов написав:Це ви так переймаєтесь цією проблемою бо ваш син вже там?
Питання в якості саморозвитку.. (барабашов, Чехія це ще одна країна куди я не їду!! ) Якщо я працюватиму на авіакомпанію України, в Україні ж плачу податки, а живу ну хай в Чехії, хоча мабуть принцип однаковим у всіх країнах .. То: 1. Чи світлі мої доходи для країни перебування? 2. Чи можу я брати імпотеку в країні перебування? 3. Чи треба платити якусь різницю в оподаткуванні? 4. Чи будуть питання, якщо я з світлими поточними доходами України дістану пару кирпичин кешу з кишені і куплю об’єкт нерухомості? Мова звичайно про цивілізовану Європу, а не про умовну Албанію
Питання в якості саморозвитку.. (барабашов, Чехія це ще одна країна куди я не їду!! ) Якщо я працюватиму на авіакомпанію України, в Україні ж плачу податки, а живу ну хай в Чехії, хоча мабуть принцип однаковим у всіх країнах .. То: 1. Чи світлі мої доходи для країни перебування? 2. Чи можу я брати імпотеку в країні перебування? 3. Чи треба платити якусь різницю в оподаткуванні? 4. Чи будуть питання, якщо я з світлими поточними доходами України дістану пару кирпичин кешу з кишені і куплю об’єкт нерухомості? Мова звичайно про цивілізовану Європу, а не про умовну Албанію