Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 26292630263126322633 ... 2853>
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2025 21:20

Бетон написав:
  Господар Вельзевула написав:
  BIGor написав: І як можна стати на військовий облік без ВЛК?

Можно.Люди ставили Резерв, добивали туда актуальный телефон и мыло,пуляли с адвокатом письмо с вложением законной отмазки в ТЦК- отсрочка в Резерве есть.
Но это от ТЦК зависит.

2 куе стоит подать документы, чтобы не дергали.
Но Бигор. Подумай принципиально, хочешь ли ты вообще ввязываться во все это? Эти базы дырявые. Неизвестно потом кто будет искать по этим базам. Заляпаться в это, потом на всю жизнь может гемор быть.

А мені це навіщо? Паспорт в мене свіжий.
BIGor

Подякував: 1445 раз.
Подякували: 1852 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2025 21:45

BIGor написав:
  Бетон написав:
  Господар Вельзевула написав:Можно.Люди ставили Резерв, добивали туда актуальный телефон и мыло,пуляли с адвокатом письмо с вложением законной отмазки в ТЦК- отсрочка в Резерве есть.
Но это от ТЦК зависит.

2 куе стоит подать документы, чтобы не дергали.
Но Бигор. Подумай принципиально, хочешь ли ты вообще ввязываться во все это? Эти базы дырявые. Неизвестно потом кто будет искать по этим базам. Заляпаться в это, потом на всю жизнь может гемор быть.

Ну там років через ~10
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2025 21:49

Water написав:
  BIGor написав:
  Бетон написав:2 куе стоит подать документы, чтобы не дергали.

Ну там років через ~10

Нагадало:
Якось падишах видав указ, в якому повідомив про те, що хто навчить його віслюка розмовляти, отримає половину його багатства та житиме при палаці з щомісячним заробітком. Проте, якщо віслюк не стане розмовляти, вчителю відрубають голову.

Фольклорний персонаж мусульманського Сходу Ходжа Насреддін погодився навчити його розмовляти за 10 років. Люди, які зустрічали його говорили про те, що дарма він погодився, оскільки мине час і йому відрубають голову. На це Ходжа відповів: “нічого вічного немає — за цей час або я помру, або падишах помре, або віслюк здохне!“
BIGor

Подякував: 1445 раз.
Подякували: 1852 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2025 22:01

Дюрі-бачі написав:
  rjkz написав:Сошиал секьюрити и Медикер - это не налоги.
Точно так же как и в Украине отчисления в ПФУ - это не налог.

Я вибачаюсь: а що це? Їх можна не платити без наслідків?
В Україні ЄСВ хочеш-нехочеш, а платити треба, тому це податок.
От є добровільне медичне страхування, яке можна не платити, є добровільні внески в пенсійний фонд...

Вы можете воспринимать это как налоги, но формально это таковым не является.
Вы платите отчисления в ПФУ, которые потом (когда-то может быть) даст Вам право получать пенсию.
Есть в мире много платежей от которых никуда не денешься, но от этого они налогами не становятся.
Так и с сошиал секьюрити и с медикер - платишь и получаешь возможность получать пенсию и страховку по достижении пенсионного возраста и 65 лет для медикера.
Немного не привычно для Украины, я понимаю.
В Украине платишь всю жизнь и потом фиг получишь, а если и получишь то профанацию.
Тут люди платят и получают. Пока, во всяком случае. Ясное дело, что в будущем может быть все что угодно. Но пока к этой системе доверие есть. В Украине - нет.
rjkz

Подякував: 8616 раз.
Подякували: 5430 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2025 22:10

Дюрі-бачі написав:
  rjkz написав:Надо было спланировать небольшое снижение налогооблагаемой базы.
Она нам начала какие-то сложные схемы предлагать.
Я спросил - а открыть пенсионный счет можно?

А в чому сенс? Наскільки мені відомо, то з пенсійного фонду до пенсії майже неможливо забрати гроші. Наскільки я розумію схему то Ви заплатили +/- ту ж суму, але частина з них пішла не в державний бюджет, а на пенсійний рахунок.
Чи існує схема як ці гроші забрати із фонду після сплати податків і щоб на них знову не нарахували податки?

Очень просто.
Надо было уменьшить базу именно на прошлый год.
Для этого можно уже в этом году до определенного момента открыть пенсионный счет и положить на него деньги в необходимом размере.
Все это время деньги в ПФ будут в той или иной мере инвестированы и, желательно, приумножаться.
С этой суммы не надо будет платить налог сейчас и даже возможен налоговый возврат. Сейчас. Так как мой работодатель уже удержал с моей зарплаты налоги.
После достижения 59 лет эти деньги можно будет снять. СРазу или по частям.
И со снятой суммы платятся налоги. Но. В тот момент не факт, что я буду работать и соответственно налоги будут меньше. Если-же снимать небольшими суммами и учитывая, что трудовой стаж будет небольшой, а соответственно и СС пенсия будет небольшая, то можно довольствоваться небольшой суммой, с которой не факт что надо будет платить налоги.
Если пенсионер получает только СС, то налоги с этого не платяттся, если СС и еще что-то, то платится с общего дохода.
rjkz

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2025 23:20

Бетон написав:
  flyman написав:
Будівельник, на кшталт форумного Бетона, цікаво послухати про заробітки будівельником в Австралії та якість послуг

Якщо мямлить 3 години, то можна відхватить від кенгуру за нудоту. Дівки люблять енергійність.

До того ж, будівництво це занадто зарегульований бізнес. В тебе є ресурси вести проект 2 роки, 3 роки? Прибутки на одиницю часу ніякі.
Треба щось швидше.

там озвучено що за 8куе може здійснитися мрія Бетона про воз"єднання із В-ською каваліркою, це якщо слухати на 2х швидкості, а на 1х мямляння і не чутно
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 16 лют, 2025 00:31

akurt написав:Пан rjkz мабуть має на увазі різницю між тим, що таке "Податок" і що таке "Збір".
Податок - сплата податку НЕ передбачає отримання чогось взамін.
Збір - сплата ПЕРЕДБАЧАЄ отримання чогось взамін.

Тут саме цікаве в слові "передбачає" - тобто НЕ гарантує.

Цікаве зауваження: мова вчора йшла у його дописі - і зараз викликало саме це питання у Вас - про те, що людина, яка працює в США та отримує дохід, може частину грошей покласти на "пенсійний рахунок". В цьому випадку такі гроші не обкладаються податком на прибуток.
Правда, ці гроші будуть заморожені до виходу на пенсію - а це може бути і 50 років.
Але все не так погано: ці гроші можна інвестувати - наприклад, в акції компаній та отримувати певний (а можливо і великий) прибуток.

Щодо фрази: "Чи існує схема як ці гроші забрати із фонду після сплати податків і щоб на них знову не нарахували податки?"
Ви можете забрати ці гроші миттєво - просто сплатите податки.
Ось і вибирайте: не сплатити податок, розмістивши на Пенсійному рахунку - вони ваші, але доступні ТІЛЬКИ для їх інвестування. Стануть доступним в день виходу на пенсію.
Наприклад, рік тому купили акції компанії Тесла по 100 доларів за одиницю - а в кінці 2024 року продали по 400 доларів - отримали прибуток в 300 доларів на кожній акції.
Такий прибуток дали вам гроші, які ви розмістили на Пенсійному рахунку.
Приблизно так.

Если говорить про IRA, то снимать их можно с 59 лет, то есть не совсем дожидаясь выхода на пенсию. А также на некоторые дейстивительно необходимые нужды - оплата учебы детей, лечение, выплата мортгиджа (в случае префоркложе) и тд.
В остальных случаях их можно снять с уплатой налогов и пеналти (если не ощибаюсь, 10%).
rjkz

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Нед 16 лют, 2025 01:01

Re: Еміграція, заробітчанство

Почему сирийцы регулярно убивают европецев?
Бетон

Подякував: 188 раз.
Подякували: 380 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 16 лют, 2025 01:06

Бетон написав:Почему сирийцы регулярно убивают европецев?

От необразованности,стало быть. Дикари.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 лют, 2025 01:07

Дюрі-бачі написав:
  Сибарит написав:Если критерием принадлежности к налогам считать обязательность, получим, что и автостраховка является налогом.

Звісно, що обов'язкова автоцивілка (ОСЦПВ), яку вимагає ДПС - це податок на авто. От необов'язкове КАСКО - це страхування / послуги страхової.
  Сибарит написав:покупка еды - это налог, потому что отказаться от еды мы не можем

Ми можемо самі вирощувати їжу і не купувати її. А з податками так не можна: навіть якщо я щось зроблю хендмейд за прибуток з нього мусай платити податки. Нема жодного закону, за яким мусай купити кілограм цукру щомісяця...

Але згоден з Вами щодо можливого некоректного використання терміну, тому надалі пропоную під "податками" розуміти всі податки, збори, комісії та акцизи, сплати яких не можна уникнути без порушення закона.

Это некорректно.
Так-же как и считать автогражданку налогом.
Если Вы совершите ДТП, то что-то, может быть покроется страховой.
Фактически, Сибарит прав - налоги идут в бюджет и распределяются на разные цели, сборы идут на конкретные программы и цели и зачастую предусматривают получение той или иной услуги.
В случае с военным сбором - думаю понятно, не надо вдаваться в демагогию.
rjkz

Профіль

9
5
7
  #<1 ... 26292630263126322633 ... 2853>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти