Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 26502651265226532654 ... 2848>
Повідомлення Додано: Сер 26 лют, 2025 20:31

Коротше засіла в голові гешпанія. Надивився відосііків про їх Аліканти, прикольно.
На житло треба 200+ щоб нормально, наскільки зрозумів. Ну ок, думаю нашкрябаю по сусєкам не без напрягу… А що у них з роботою? Ясно що можна і на старості ковтати жарке повітря Африки, одного відрядження на 4м вистачить на 2 роки спокійного життя на пляжі… А що якщо всередині країни? І не айті. В містечках менше ніж само Аліканте/Барселона мабуть взагалі нічого нема? І мілкий бізнес ніякий не відкрити маючи заначку зайвих 100к?
Можна ще розглянути ліцензію на тип, який юзають в гешпаніі, кажуть до 10 кує можна вкластись, але де гарантія що без нальоту на типі, та ще і не в 30!ти -річному віці, працевлаштуєшся пілотом в гешпаніях, та ще і без гешпанського, хоч він і не є офіційним (одним з-поміж інших) мов ICAO
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2416 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 26 лют, 2025 21:30

Hotab написав:Коротше засіла в голові гешпанія. Надивився відосііків про їх Аліканти, прикольно.
На житло треба 200+ щоб нормально, наскільки зрозумів. Ну ок, думаю нашкрябаю по сусєкам не без напрягу… А що у них з роботою? А що якщо всередині країни? І не айті. В містечках менше ніж само Аліканте/Барселона мабуть взагалі нічого нема?

Вакансії
967 € - 1 mil €/mes
No se han compartido bonificaciones en efectivo, bonificaciones en acciones, participaciones en los beneficios, reparto de comisiones ni propinas para este puesto.

El rango salarial total estimado para el puesto de Guardia De Seguridad en Securitas es de 955 € a 1 mil € al mes, incluido el sueldo base y los complementos de remuneración. El sueldo base medio del puesto de Guardia De Seguridad en Securitas es de 999 € al mes. La media de complementos de remuneración es de 0 € al mes, lo que podría incluir bonificaciones en efectivo, acciones, comisiones, participación en los beneficios o propinas.

Шукати за фразою "Salario de guardia de seguridad de almacén".
candle645

Подякував: 39 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 лют, 2025 21:43

candle645

Шукати за фразою "Salario de guardia de seguridad de almacén".

О, так якщо охоронцю тисяча ойро, то не так погано там з зарплатами. Ану знайди мені швидко зарплату пілота Airbus H145, щоб я зрозумів, чи є сенс вкладатись в ліцензію..
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 26 лют, 2025 22:06

Re: Еміграція, заробітчанство

Якось син одних моїх сусідів почав їздити в Іспанію десь збирать цитрусові, фрукти. Казав скільки збереш- стілки і заплатять, вроді у нього біля 900 ойро на місяць виходило, але праця важка.
Спершу їздив по 3 місяці, потім якось отримав контракт. Так розказував шо вони тіпа окупанти, бригадою живуть за житло зовсім не сплачуючи. Дивляться по невеличким містам пустує житло, залазять, міняють замки, заселяються і живуть. Хазяйва коли повернулись і побачили, заява в поліцію, поліція висилить не може, тільки суд, який може тягнутись рік і більше. Так він там років ~10 жив, вже був якийсь бригадир на ставці, казав іспанську більш-менш вивчив десь після 5 років проживання. Потім одружився на якійсь "місцевій", не знаю точно з яких островів. Перебрався до неї на острів, вже знаю був малий народився, батьки їздили допомагали нянчить. Чим зараз займається- не знаю.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 лют, 2025 22:32

Water
Ну про оцей «найтмеа» з захопленням житла в Іспанії , і неможливості прогнати чув багато.
Навіть існує страховка , коли лорд (за гроші орендаря) підключав страхову на етапі заселення , яка б йому компенсувала у разі траблів з неоплатою.

Хотілося б інфо щодо якогось мілкого бізнесу, можливо навіть сезонного в приморських містах. Що реально може бути відкрито з бюджетом до 100к? Кавʼярню?
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 26 лют, 2025 22:58

Hotab написав:Кавʼярню?

Український ресторан.
IMHO, якщо ти пілот хелікоптера, то і копай у цьому напрямку.
По бізнесу в Іспанії нічого не знаю, не підкажу.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 лют, 2025 23:46

Water

якщо ти пілот хелікоптера, то і копай у цьому напрямку.

Цей напрямок найближчі 10 років і розглядається як основний. То питання на «після».

Щось candle645 довго шукає мені варіанти льотної роботи. З охоронцем складу у нього вийшло швидше, мабуть була в закладках для себе на після-армійське життя, коли з кваліфікацією по it будуть проблеми.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 04:58

rjkz

Подякував: 8614 раз.
Подякували: 5428 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 10:23

Ніби-то Трамп знову заявив, що через тиждень вводяться 25%-и відсоткові мита на товари з Канади, Мексики та з ЄС.
А ЄС створений тільки для того, щоби грабувати Америку.
Цікаві часи…

P.S. Колись учні та студенти вивчали тему «Роль особистості в історії». Науковці СРСР доводили, що вона дорівнює нулю. А бач як воно вийшло: одна єдина людина раптом змінює всю Земну кулю. При чому саме так: і «всю», і «Земну кулю».
akurt

Подякував: 3975 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 10:52

akurt написав:Ніби-то Трамп знову заявив, що через тиждень вводяться 25%-и відсоткові мита на товари з Канади, Мексики та з ЄС.
А ЄС створений тільки для того, щоби грабувати Америку.
Цікаві часи…

Ну так гляньте торгові баланси цих країн - всі вони насправді торгують з США в мінсу для США.
Канада за рік продає в США на 439 млрд Дол, а приймає зі США товарів на 277 млрд Дол. Тобто торгуюсь собі на плюс 162 млрд. долл США щорічно.
Востаннє редагувалось BIGor в Чет 27 лют, 2025 10:56, всього редагувалось 1 раз.
BIGor

Подякував: 1446 раз.
Подякували: 1851 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 26502651265226532654 ... 2848>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Сибарит і 2 гостей