|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 22 тра, 2025 10:41
Бетон написав: Faceless написав:Як ви можете дистанційно порівняти якість мʼяса?
доречі, це загальновідомий факт серед наших біженців. екс дружина шарить в м'ясі. я вас запевняю. ви купували мясо в наших маркетах чи рибу? це ж жах. ну ви на шашлик візмете мясо в укр магазині? всі ж беруть на базарі. за сало взагалі мови нема. на прикладі молока. я його пив у Франції і Нідерландах. те, що п'ємо ми в Україні - бодяга.
Скоріше, загальновідоме викривлення через ейфорію першого часу, чи загальне підсвідоме бажання "прикрасити" все новому місці. Всі якось зразу такими експертами стають, а зі спогадів чогось вибірково тільки треш про Україну. Не переживайте, це типове явище для новоспечених емігрантів
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 22 тра, 2025 10:44
Faceless написав:rjkz написав:Украиское молоко, конечно, это молочно-водный продукт. Или уже не так?
То у вас якісь травматичні спогади минулого.
Причем очень далёкого прошлого. Теперь в молочных продуктах вообще нет молока.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6461 раз.
- Подякували: 21603 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Чет 22 тра, 2025 10:51
Сибарит написав: Faceless написав:rjkz написав:Украиское молоко, конечно, это молочно-водный продукт. Или уже не так?
То у вас якісь травматичні спогади минулого.
Причем очень далёкого прошлого. Теперь в молочных продуктах вообще нет молока.
Я вже не знаю, ваш сарказм занадто завуальований чи то щиро
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 22 тра, 2025 11:45
Я не пив в Україні молоко - в мене в шлунку відразу починається від того молока війна. Не міг зрозуміти, звідки його беруть, бо досить багато мандрував Україною та ніде останні 10 років не бачив ферми.
У Франції молоко пʼю із задоволенням, ніколи не буває проблем. Вчора спеціально подивився ціну (раніше навіть не звертав на ціну увагу): 1 л ціна 1,05€. Якщо брати пакунок на 4 літра - дешевше. Масло вершкове 82% жирності ціни різні, зазвичай 2,75…2,95€ пачка. Цікаво продають мʼясо: на вітрині встановлені таблички з фото родини - власників ферми. Наприклад, в даний супермаркет постачають яловичину з трьох ферм: встановлено три планшети з адресою та фото родини, яка тримає ту ферму. Це стосується і етикеток на коробках з устрицями: на кожній коробці (зазвичай там 1 або 2 кг ціна від 7€): фото власників устричноі ферми. Тобто: буде неякісна продукція, то ніхто не купуватиме, і всі знають, хто виробник. На всіх упаковках з мʼясо/молочними продуктами вказують країну/виробника, в 99% випадків: France. В одному випадку було зазначено, що певну частину вироблено в “EU”. Взагалі ціни: - круасан або булочка до кави - від 0,36€. - кава в автоматі 0,40…0,80€. - пачка меленої кави 250 грамів - 3,5…7,5€. - сири тверді від 9,5€, регулярна ціна 12…15€ за кг. - курка тушка від 5€; - свинина від 9,5€. Можна знайти дешевше, але треба чи шукати, чи потрапити на акцію; - яловичина від 16,9€. Готова мʼясна продукція (ковбаси паштети) від 9,6€. - шинка від 13€, регулярна ціна 15..18€. - готовий сніданок/перекус - упаковка - вчора взяв салат “Цезарь» - весь день був за кермом свого авто у справах - дуже смачний, там і курка, і сир, і овочі 4,5€. Сподобалося: зроблено без жлобства. Пообідав прямо за кермом авто. - можна пообідати в кафе/ресторані - від 10€, але зазвичай це 15€. Часто пропонують приїхати в якийсь замок на вечерю з шоу. Там будуть готувати якісь місцеві страви та буде жива музика - це від 18€.
Востаннє редагувалось akurt в Чет 22 тра, 2025 12:03, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1443 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Чет 22 тра, 2025 12:03
Дюрі-бачі написав:а можна тут детальніше: в чому може бути вигода від указання доходів?
Доступ к кредитам. Даже если опустить моральный вопрос, то это зачастую просто выгодно показать что ты работаешь, заплатить несколько тысяч налогов и потом съэкономить в 2 раза больше на аренде дома, машины и тд. Вот например аренда дома: не платишь налоги: платишь 18к в год за аренду заплатил налоги: платишь 7к в год за ипотеку ------------ 11к экономии в год Машина: взял в кредит в 2023, машина стоила 24к евро, выплатил за 2 года, конечная цена вышла 26к и она твоя. нет кредита, арендуешь эту же машину за 600евро*24 = 15к считай что выкинул, завтра платить перестал и ее забрали у тебя. ------------ +/- 5к экономии в год Ну и всякие доп плюшки типа улучшенной медицины, пенсии, выплат по безработице если вдруг что-то пошло не так и тд. П.С. Не все же платят по 20к налогов, вполне достаточно показывать 30к дохода в год, платить с них 5к налогов и иметь все вышеперечисленное.
-
slonomag
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Чет 22 тра, 2025 12:14
slonomag А які переваги будуть якщо офіційно отримуєш і платиш податки з зарплати (скажімо 30k), а решту заробленого кешем візьмеш і задекларуєш (ще 10-20k зверху )?
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Чет 22 тра, 2025 12:20, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 22 тра, 2025 12:20
akurt написав:Я не пив в Україні молоко - в мене в шлунку відразу починається від того молока війна. Не міг зрозуміти, звідки його беруть, бо досить багато мандрував Україною та ніде останні 10 років не бачив ферми.
В Анталии сколько ферм видели?
-
anduzenko
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 тра, 2025 12:48
Дюрі-бачі написав:slonomag А які переваги будуть якщо офіційно отримуєш і платиш податки з зарплати (скажімо 30k), а решту заробленого кешем візьмеш і задекларуєш (ще 10-20k зверху )?
Ну так все вышеперечисленное и будет. Там ведь не столь важно сколько ты показываешь, главное хоть что-то показывать. А не жить вообще на 100% в серой зоне. Наши ведь как, у них нет полумер ) только кеш, никаких кредиток, ни копейки налогов и тд. Вот этот путь так себе и с моральной и с финансовой точки зрения. А Ваш вариант 50/50 уже норм, ты получаешь доступ к кредитам и тд, и при этом не попадаешь на высокие налоги.
-
slonomag
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Чет 22 тра, 2025 13:30
Миша-клиент написав:У близких родственников погибших в войне (включая сыновей) - бронь*, знаю нескольких (братья, сыновья) - кто по ней выезжал за границу имея с собой подтверждающие документы.
У них может быть оформлена бронь от мобилизации по этой причине. Но выехать по этой брони нельзя. Нужны другие основания
-
TUR
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 тра, 2025 14:18
Faceless написав:Сибарит написав:Причем очень далёкого прошлого. Теперь в молочных продуктах вообще нет молока.
Я вже не знаю, ваш сарказм занадто завуальований чи то щиро
Я на регулярній основі беру молоко / сир / сметану від знайомої "бабулі", вона живе на одній вулиці з моїми родичами, недалеко від Ужгороду. Свідомо йду на невеликий ризик, бо неможу себе заставити вживати ту гидоту яку продають у нас під виглядом молока. Пробував різних виробників але то всьо якась пародія на молочні продукти. в Україні просто нема скільки корів щоб забезпечувати виробництво того молока/сиру яке є в продажу.
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
|