Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Бетон написав:Очень разные производ. и цены. Огромная разница в ассортименте, сложно отслеживать в разных магазинах.
"Уровень цен не выше ! Только некоторые позиции чуть дороже ,но это не больше чем 10-20%" Если сравнивать только цены на продукты/одежду/айфоны, то да, разницы большой не будет. Услуги (что, как бы, логично при в разы большей оплате труда) - вот что ощутимо. Спросите про маникюрщиц/парикмахеров, про стоимость замены масла в машине, про цену часа репетитора для ребенка и т.д.
Спрошу. Прислала корзину продуктов на 60 евро. И цены на мясо. Наше мясо по качеству несравнимо
Як ви можете дистанційно порівняти якість мʼяса?
доречі, це загальновідомий факт серед наших біженців. екс дружина шарить в м'ясі. я вас запевняю. ви купували мясо в наших маркетах чи рибу? це ж жах. ну ви на шашлик візмете мясо в укр магазині? всі ж беруть на базарі. за сало взагалі мови нема. на прикладі молока. я його пив у Франції і Нідерландах. те, що п'ємо ми в Україні - бодяга.
у меня к вам почьти нету претензий (((, главній вопрос - как ві там зарабатіваєте деньги?
ох ві ржачно пішєтє)). Подеревянский курит
смотрите, Вадим. из всего того, что здесь пишут и мне говорят знакомые, я понимаю, что человеку с интеллектом в любой стране будет хорошо, понимаете? состоятельный, если обнулится, снова станет состоятельным. нищий, если ему дать деньги, снова станет нищим
я придумаю. я всю жизнь поднимаюсь заново
Востаннє редагувалось Бетон в Нед 18 тра, 2025 22:54, всього редагувалось 1 раз.
До речі, в Польщі також сьогодні столичний мер-ліберал Тшасковський змагається з правим адептом Волинської різні - Навроцьким. Майже як в Румунії, але зараз поки перший тур. Тут також нам потрібна перемога мера, бо він проукраїнський, а суперник - навпаки, противник вступу України в НАТО та ЄС. Перший тур ніби за ним, але перевага мізерна.
Отже, сьогодні дуже важливий день. Бо якщо б виграв Джордже Сіміон та Навроцький, то у союзі з Орбаном і Фіцо ми були б, насправді, в оточенні противників України (крім Молдови). Та і уже могли б забути про будь-який рух в сторону ЄС. А так є надія. Через рік Орбана також можуть піти, там сильна опозиція зараз (досить проукраїнська) та і він уже всіх задовбав
The_Rebel написав:Нещодавно тут були переживання про вибори в нашого сусіда - Румунії. Там проросійський кандидат і противник допомоги Україні виграв перший тур майже розгромно. Якщо не помиляюся набрав 40% голосів, і лише 20% голосів було у його найближчого переслідувача. Так ось, сьогодні відбувся 2-й тур і за результатами екзит-полів попередньо виграє проєвропейський мер Бухареста, що зайняв друге місце у 1-му турі. При чому досить велика різниця вже на його користь - 54% проти 46%. П.с.Чимось ситуація нагадала Францію, коли у другому турі проти Лє Пен також всі об'єдналися забезпечили їй програш
Ви принесли на форум гарну новину. Важливий момент: НАЦІЯ ОБʼЄДНАЛАСЯ. Цього ніколи не було в сучасній історії України. Останні новини з Румунії: «Згідно з підрахунком голосів у неділю ввечері, незалежний кандидат Нікусор Дан продовжує лідирувати над своїм націоналістичним конкурентом Джорджем Сіміоном у трилері президентських виборів у Румунії, який приголомшив та поляризував країну. Після підрахунку 94% голосів Дан має перевагу в 54% над Сіміоном, який отримав 45% підтримки виборців — різниця становить 700 000 голосів.»
Не втрачайте час. Він завтра не згадає ні вас, ні питання, ні відповідь. Можете перевірити. В іншій темі спитайте, де ви (Бетон) живете, які ваші плани. Він вас не пригадає. Сенс втрачати час? Там питання по колу одні і ті ж. Кожен новий день - абсолютно новий. Без вантажу експіріенсу. По хорошому він мав би піти в небитіє, але хай буде як нагадування, як чорні кола навколо очей панди, так само дивлячись на нього кажеш собі «НЕ БУХАЙ!».
Не втрачайте час. Він завтра не згадає ні вас, ні питання, ні відповідь. Можете перевірити. В іншій темі спитайте, де ви (Бетон) живете, які ваші плани. Він вас не пригадає. Сенс втрачати час? Там питання по колу одні і ті ж. Кожен новий день - абсолютно новий. Без вантажу експіріенсу. По хорошому він мав би піти в небитіє, але хай буде як нагадування, як чорні кола навколо очей панди, так само дивлячись на нього кажеш собі «НЕ БУХАЙ!».
Я вибачаюсь що встрягаю без контекста , але ж фільтр копійки коштує порівняно з хорошою оливою
Зрозумів чому ти не прийшов профвідбір в патрульну поліцію? Перечитай ще раз просто цитати вище, не перебігаючи нікуди на інші сторінки. Може дійде на чому насправді тут економлять і про що говорять.