|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 12 лип, 2025 12:24
akurt написав:Я вище долав декілька рядків - почитайте. Спеціально для вас. Ще додам: якось так сталося, що дисципліну «Прикдадна математика» вела жінка-доцент, у минулому моя однокласниця. Реально гинув один студент і не чужий нашій родині - ніяк не міг здати ту кепську науку. Я реально стояв на колінах та умовляв поставили нещасному нещасну «трійку». Було важко - пані доцент говорила, що він «тупий і ще тупіший». Але завдячуючи мені хлопця врятували. Він зараз працює в Західній Європі. Програміст. В потужній фірмі. Якось мені сказав: «Я до третього курсу був просто засранцем. Нічого не хотів ні робити, ні вчити. Потім в мозку щось переключилося». До речі: з проблемної родини: де його батько, я так і не знаю, а вітчим простий сантехнік - спеціаліст по каналізації… вони зараз дуже пишаються тим «засранцем».
Та там три предмети по спеціальності завалені, за один ще можна було би походити. Загальні в тч матан поксладав. Та там наскільки зрозумів, з факультету крім деяких задротів, народ на списуванні з застосуванням Чату ЖПТ виїжджає.А малий в школі списувати не навчився. Чесно кажучи думав що оскільки комерція і так поставлять. Але там препод упоротий попався сам ІТівець, тут видно для броні тримається.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 12 лип, 2025 12:28
Ну ще ж треба, пане Сибарит, врахувати фактор, хто той російський мат на 45 хвилин виклав. Людина пише блоги для російських жебраків та линадає по російських пабліках. Все із серії «гидко паличками узяти», що і виявилося правдою. Так що, пан Сибарит, «політ нормальний! Приблизно, як он як вище трясе засаленими після вчорашнього шаббату одне нещасне опущене. Ребе так і сказав: «гидко паличками узяти».
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1444 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 12 лип, 2025 12:53
Bolt написав:Та там три предмети по спеціальності завалені, за один ще можна було би походити. Загальні в тч матан поксладав. Та там наскільки зрозумів, з факультету крім деяких задротів, народ на списуванні з застосуванням Чату ЖПТ виїжджає.А малий в школі списувати не навчився. Чесно кажучи думав що оскільки комерція і так поставлять. Але там препод упоротий попався сам ІТівець, тут видно для броні тримається.
Ну, ситуація дійсно важка, особливо якщо врахувати, що ви - як батько - точно не знали інсайдерськоі інформації під час навчання. А там багато цікавого може бути… Почну з останньої фрази про «упоротого викладача». (Текст далі було видалено десь через годину як такий з яким вже ознайомився пан Bolt..) Боріться - і поборите! Я все це написав, просто жаліючи Вас особисто, бо Ви доволі адекватна та працьовита людина. P.S. Хоча я вважаю всі ваші дії з самого початку / з літа 2024 року на 100% невірними.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 12 лип, 2025 13:58, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 12 лип, 2025 13:15
akurt написав:) ви написали, що з четвертого разу син щось не здав. Цікаво: перездача допускається три рази, а не чотири.
Або частина перездач була "неофіційні", або в нас в УжНУ можна офіційну третю перездачу отримати, але для неї треба писати окрему заяву декану, і навіть можуть дозволити до наступної сесії здати... А щодо майбутнього, то якщо б це були "вища математика" чи "філософія", то був би сенс шукати обхідні шляхи, але ІТ-шник, який не може здати "основи програмування", навіть якщо якось здасть, то в нього будуть величезні проблеми як з подальшим навчанням так і з роботою. Хоча я б все ж порекомендував домовитися з деканом і таки закінчити перший курс, так буде значно простіше в плані переведення на інші спеціальності чи навіть університети чим поступати по новому.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 12 лип, 2025 13:26
Про нсайдерську0 інформацію трохи знав, бо на Компі стоїть телєга в яуй був час їхньої групи, як й як навіть краєм ока пррбі6гав час від часу(Малому я про це говорити не міг з етичних міркувань) хіба казав, щось типа, здається в вас є чат групи може щось там пишуть. З ого що я там читав, там було майже все необхідне для задоаільного складання екзамена навіть нулячому студенту починаючи від характеристики викладача до зливів відповідних тестів. Але якщо малий не спромігся ознайомитися з тією інформацією навіть Після моїх натяків. То я тут бесилий По другому пункту думав, що буде щось подібне до складання іспитів в Лвівській корупційній академії більш широко відомій, як Львівський торгово-економічний інститут де викладачку яка завалила двох студенток викликав зав кафедрою і сказав, що як хоче їх нехай шукає ставить іспит бо іхня плата за навчання то її ЗП.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 12 лип, 2025 13:26
Я ж казав, що пан Дюрі-бачі мудра людина. Все написане підтримую. Слава Богу, що на форумі є адекватні люди
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 12 лип, 2025 13:35
Дюрі-бачі написав: akurt написав:) ви написали, що з четвертого разу син щось не здав. Цікаво: перездача допускається три рази, а не чотири.
Або частина перездач була "неофіційні", або в нас в УжНУ можна офіційну третю перездачу отримати, але для неї треба писати окрему заяву декану, і навіть можуть дозволити до наступної сесії здати... А щодо майбутнього, то якщо б це були "вища математика" чи "філософія", то був би сенс шукати обхідні шляхи, але ІТ-шник, який не може здати "основи програмування", навіть якщо якось здасть, то в нього будуть величезні проблеми як з подальшим навчанням так і з роботою. Хоча я б все ж порекомендував домовитися з деканом і таки закінчити перший курс, так буде значно простіше в плані переведення на інші спеціальності чи навіть університети чим поступати по новому.
Не склав по екзамену, не склав р по талону. Далі в деканаті сказали, що він може піти на повторний курс. після чого я ще аідлистав політеху 2700 грн. Після чого я не напружувавс бо подумав, що то такі офіційні відкупні. Якби знав, що ні, то краще би найняв в репетитори якогось толкового студента, яккй на пальцях по простому все пояснив би. Після того повторно не склав ще двічі.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 12 лип, 2025 14:09
Bolt написав: Дюрі-бачі написав: akurt написав:) ви написали, що з четвертого разу син щось не здав. Цікаво: перездача допускається три рази, а не чотири.
Не склав по екзамену, не склав р по талону. Далі в деканаті сказали, що він може піти на повторний курс. після чого я ще аідлистав політеху 2700 грн. Після чого я не напружувавс бо подумав, що то такі офіційні відкупні. Якби знав, що ні, то краще би найняв в репетитори якогось толкового студента, яккй на пальцях по простому все пояснив би. Після того повторно не склав ще двічі.
А шо саме вони на основах прогруммування вчили, це на базі якоїсь мови программування, чи блок-схеми? Шо саме сину неясно? Він дивився за допомогою того-ж Chat GPT приклади програмування? Якісь більш продвинуті моделі, орієнтовані саме на програмування? Яка спеціальність, саме програміст? Може шось інше, поруч, системне адміністрування, або дизайн?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 221 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 12 лип, 2025 14:13
Дюрі-бачі написав:ІТ-шник, який не може здати "основи програмування", навіть якщо якось здасть, то в нього будуть величезні проблеми як з подальшим навчанням так і з роботою.
Шо саме у вас вивчають зараз на основах програмування? Якщо це шось на Python, Java Script, C, це одне, якщо блок-схеми, тоді ой.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 221 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 12 лип, 2025 15:19
Water написав:А шо саме вони на основах прогруммування вчили, це на базі якоїсь мови программування, чи блок-схеми? Шо саме сину неясно? Він дивився за допомогою того-ж Chat GPT приклади програмування? Якісь більш продвинуті моделі, орієнтовані саме на програмування? Яка спеціальність, саме програміст? Може шось інше, поруч, системне адміністрування, або дизайн?
Підтримую це запитання. Воно поставлено якісно та кваліфіковано. Я поки що пояснюю так: - дитина 17 років звикла до репетиторів, за яких платить батько. - хто замовляє музику - той і платить за посмішку репетитор та те, що він «любить» дитину; - дитину 17 років випускають в доросле життя без нагляду платних репетиторів та батьків, які носять рожеві окуляри. - і не хоче - але дитина 17/18 років буде обманювати батьків, що все гаразд… А во о не гаразд. Контроль, контроль і ще раз контроль. Всім наука.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4